kızlar şubat ayının epılasyon tarıhlerını bılen var mı?
en kısa sürede aydınlatmanı beklıom :):44::44::44::44:
ne zaman söyleyeceksin ay perisi ona göre psikolojik olarak hazırlayayım kendimi:)
neyi bacım şubat tarihlerini mi :44: 15-16-25 Şubatta epilasyon serüveni var , net saat aralıkları şubat ayında belli olacak bacım
neyi bacım şubat tarihlerini mi :44: 15-16-25 Şubatta epilasyon serüveni var , net saat aralıkları şubat ayında belli olacak bacım
evet onu kastetmiştim:)sagol sekerım günler tuttukdan sonra saatı ayarlarız:)
Ya bayılırım böyle gizemli olaylara he :)) takıpteyım konuyu,bu kez de aya göre yapayım bakalım... (bu arada hesaplamayı da öğrettt ltfen bize ayperisiii:))
sen yeter ki iyileş tarihleri idare ederiz merak etme kendine çok iyi bakk
evet geldim bacım. ay'a göre yaşam çok eskiden uygulanan bir yöntemdir. hatta konunun ilk mısrasında da belirtildiği gibi ay'ın ve güneşin yaşamımızda etkisi ayette de verilmiştir. o yüzden ay'a uyum sağlıyoruz ve konunun ilk sayfasında verilen bilgilere uyarak bakımımızı yapıyoruz. epilasyon zamanında, saç kesiminde veya boyama işlemimizde, saç ve vücut bakımlarında yani neredeyse herşeyde yine orada verilen tarihlere göre işlem yapıp daha çok verim alıyoruz1-2 seneye gitme ihtimalim olduğu için zamanla bu tarihlerin hesaplanma yöntemini yine bu konunun ilk mesajına yazıp size de hesaplamayı öğreteceğim ve böylece sizde gelecek nesillere aktarabileceksiniz.
dün gece 12 ye kadar hastahanedeydim kızlar. serum iğne vs hepsinden yedimbu ay tarihler gecikebilir idare edin
dün gece 12 ye kadar hastahanedeydim kızlar. Serum iğne vs hepsinden yedimBu ay tarihler gecikebilir idare edin