- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
canım bi ara söylemiştim . ama pek dikkate almadılar. birazda inanmak gerekiyor sanırım.
kesinlikle ınanmak en önemli etken bence.ben bır suru arkadasıma söyledim hiç dikkate almadılar
canım öncelikle çok sevindm yogurdunla kavuşmana Allah mutlu etsin bir ömür.. darisi banaa diyelim :) çok zaman oldu giremedim ama ara ara takip ettim. tabi epilasyon tarihlerini özel gunlere gelmedigi sürece hiç kaçırmadım. ve bugün teşekkürlerimi bildirmek istedim. :) inanılmaz tüylerim azaldı bazı yerlerde hiç çıkmaz oldu :) ben etkisini çok gördüm bu yüzden çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden :)
ohh bu ay tarihleri denk getirdim agdami yaptim limonumuda surdum :) kuslar kadar hafifim :))
sağolasın pofuduk bacımRabbim gönlüne göre versin ama ben hep şunu dedim " Rabbim Cihan'ı bana beni Cihan'a nasip et, Cihan'ı da hakkımda hayırlısı eyle.. " epilasyonuna gelince bende bir hoplama var resmen, bundan 3 ay önce olması lazım en son epilasyonumu yaptığım tarih. alt bacaklarımın ön aşağısı ve arkası full çıkmıyor bekliyorum ama çıkmıyorlar. annem bile şoka girdi Rabbim cümlemizi bu dertten kurtarsın İnşallah Rabbim cümlemizden razı olsun İnşallah
azalma var mı bacım sende de
canım ne kullanıyorsun bioder falan mı mesela ben lazere gidiyorum lazer günlerinide dolunayamuı getirsem diyorum lazerde bayan popo tüyleri için inceler olmaz dedi artık böle yöntem uygulacam
merhaba ay perisi bizde bilmeden dün kardeşimin yüz tüylerini epiten ağda ile aldık bioderde sürdük tüy azaltıcı tamda denk gelmiş dolunaya ay inşallah işe yarar canım..
valla canımcım ben dolunayın hep faydasını gördüm yıllardır
bikaç aydır uymuyoduk tarihlerle birbirimize
ama ona rağmen 3 4ay temizliğimi yapmasam göze batmıyor
epey inceldi ve rahatım çok şükür
Oooo tarihler gelmis de catmis, aksam oturayimda Temizleneyim.
bir önceki tarihte epilasyon yapmamıştım sanırım yılbaşıydı evet yılbaşıydı herneyse epey uzamışlardı artık dün ameliyat eldiveni deneyeyim dedim ve benim için sanırım ağda gibi yapış yapış şeylerin devri bitmiştir
ama ben agda yaptim tuylerimde kirilanlada oldu ya niye acaba