Dolunay epilasyonu

canım öncelikle çok sevindm yogurdunla kavuşmana Allah mutlu etsin bir ömür.. darisi banaa diyelim :) çok zaman oldu giremedim ama ara ara takip ettim. tabi epilasyon tarihlerini özel gunlere gelmedigi sürece hiç kaçırmadım. ve bugün teşekkürlerimi bildirmek istedim. :) inanılmaz tüylerim azaldı bazı yerlerde hiç çıkmaz oldu :) ben etkisini çok gördüm bu yüzden çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden :)

oh bee yarın bi güzel temizliğimi yapıcam
1 2ay daha rahatım
herkese kolay gelsin

ohh bu ay tarihleri denk getirdim agdami yaptim limonumuda surdum :) kuslar kadar hafifim :))

sağolasın pofuduk bacım Rabbim gönlüne göre versin ama ben hep şunu dedim " Rabbim Cihan'ı bana beni Cihan'a nasip et, Cihan'ı da hakkımda hayırlısı eyle.. " epilasyonuna gelince bende bir hoplama var resmen, bundan 3 ay önce olması lazım en son epilasyonumu yaptığım tarih. alt bacaklarımın ön aşağısı ve arkası full çıkmıyor bekliyorum ama çıkmıyorlar. annem bile şoka girdi Rabbim cümlemizi bu dertten kurtarsın İnşallah Rabbim cümlemizden razı olsun İnşallah

merhaba ay perisi bizde bilmeden dün kardeşimin yüz tüylerini epiten ağda ile aldık bioderde sürdük tüy azaltıcı tamda denk gelmiş dolunaya ay inşallah işe yarar canım..

canım ne kullanıyorsun bioder falan mı mesela ben lazere gidiyorum lazer günlerinide dolunayamuı getirsem diyorum lazerde bayan popo tüyleri için inceler olmaz dedi artık böle yöntem uygulacam

azalma var mı bacım sende de

valla canımcım ben dolunayın hep faydasını gördüm yıllardır
bikaç aydır uymuyoduk tarihlerle birbirimize
ama ona rağmen 3 4ay temizliğimi yapmasam göze batmıyor
epey inceldi ve rahatım çok şükür

bir önceki tarihte epilasyon yapmamıştım sanırım yılbaşıydı evet yılbaşıydı herneyse epey uzamışlardı artık dün ameliyat eldiveni deneyeyim dedim ve benim için sanırım ağda gibi yapış yapış şeylerin devri bitmiştir

canım ne kullanıyorsun bioder falan mı mesela ben lazere gidiyorum lazer günlerinide dolunayamuı getirsem diyorum lazerde bayan popo tüyleri için inceler olmaz dedi artık böle yöntem uygulacam

ben sadece dolunaya uyuyorum bacım, ve inancım çok yüksek. her şeyin başı psikolojidir. her uygulamada yüksek moral ve enerjiyle başlarsan ve hep AZALACAK, AZALIYOR dersen emin ol sende bizden olacaksın

ne güzel hep beraber kurtuluyoruz İnşallah

evet zaman almasa eldivenden iyisi yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…