iğnelimi seninki ? iğneli olmazsa kılları çoğaltıyo diyolar sarı tüycükleride kalınlaştırıyo diyolar. çalışınca bende istiyorum inşallah şuan imkanımyok ama
yok lazer ama en son lazerin görmediklerini iğneli yaptırmayı düşünüyorum benimkilerin hepsi koyu renk olduğu için sıkıntı yok bende
ha pardon sanırım yüze iğneli yapılması gerekiyo yüzde sarı tüycükler varya şeftali gibinasıl bi işlem canım can yakıyomu
ha pardon sanırım yüze iğneli yapılması gerekiyo yüzde sarı tüycükler varya şeftali gibinasıl bi işlem canım can yakıyomu
ben yüzümede yaptırıyorum sana şöyle söyleyeyim sanki biri sürekli lastikle sana vuruyor gibi hissettim belki zamanla alışırım ama ilk yandım yani
ben feryadı kopartırım heralde dişçimini ellerini tutuyodum hayır acıyo diye hatta elini ısırmışım ama elimi ısırma dedi adamcağızkendimi o masada hayal edemiyorum. iz kalmaz inşallah bişey dedimi iz hakkında doktorun
yok iz kalmaz inşlallah bişi demediler onunla ilgili zaten bende yanlışlıkla canım acıdığında gidip kadının göğüsüne elim çarptı çok utandım o anda
olur okadarcık benim kadarde değilsin maşallah daha iyisin bendeninşallah kalmaz canım kadınların bu kıl tüy derdi neolcak bilemiyorum ömrü yediler kafam bitmeyen tüyler neden olmayacak yerlerde ısrarla biterler aşiret gibi anlamış değilim
aynen aynen sorma bide en ufak streste bişeydede saçlar dökülür başka yerdeki kıllar değil
yahu krem sürerim tüycüklerim gaza gelir canlanır saçımda bi tüy artsındiye bi ton para dökerim artmak yerine azalır hikmetinden sual olunmaz güzel allahım
aynen öyle tonla şey yaparım olmaz bi kuaförle konuştum arkadaşımın nişanlısı bana bişiler önerdi onlara başlıycam işte 2 hafta sonra saçlarım çok kuru ve cansız bide bukleli ama 3 yıldır çok aşırı döküldü ve azaldı saçlarım gerçi şimdi dipten tekrar çıkıyorlar o yüzden daha mutluyum da işte güzel saçları görünce üzülüyorum bende istiyorum öyle olmuyor
sen şanslıısn canım benim açılma var saçımda aynaya bakmıyorum artık aklıma geldikçe ağlayasım geliyo
aşırı dökülme ve açılma varsa bi doktora görünün kızlar, bi sorun varsa ilerlememiş olur en azından
bende saç kırandan korkuyorum aslında ama kaş veya kirpiklerimde yok bişi aslında kirpiklerimde döküldü azcık bu aralar ama maskaradan galiba bilemedim bende
bende saç kırandan korkuyorum aslında ama kaş veya kirpiklerimde yok bişi aslında kirpiklerimde döküldü azcık bu aralar ama maskaradan galiba bilemedim bende
canım benimde saçlarım cansızlaşmaya falan başlamıştı sonraa şunları yaptım :) çörekotu yağı zeytin yağı badem yağı çam terebentin esansı ısırgan tohumu yağı hint yağı susam yağı sarımsak yağı bunları fısfıslı bi şişeye koydum 2 2 buçuk ay kadar haftada 2 kez sonrada haftada bir kez uyguladım 3 4 saat durup yıkıyodum.. tresan şampuan aldım içine evigen bepanthen redoksan ve bemiks ampul kırdım ve çam terebentin esansının yarısını koydum.. şuan saçlarım iyiler ama devam edemedim yurtta kaldığım için.. ve bi sürü kafamda minik minik saçlarım çıktı ve çok sağlıklı duruyorlar saç telimde kalınlaştı :) şampuanı hala kullanıyorum ama bakımı yapamıyorumm.. herkese tavsiye ederim yani bende çok iyi sonuçlar oldu :)
Aynı şeyleri yapıyormuşuz ama benim saçlara pek bi zorludur eskiden çok sıktı saçlarım kalın telli bukleli ve kuru saçlarım hiç yağlanmıyor tabii şimdi daha az Saçım ama en azından dökülenler tekrar çıkıyor bunu görmek iyi oluyor iki hafta sonra saç bakım maskesi alıp onu sıcak havlu kompleksiyle uygulayacağım bana bi kuaför önerdi bi kaç bişi zaten saçlarım uzamıyor en azından canlansın böyle olmuyor ki hem kısa hem cansız bazen kazıtasım bile geliyor
üzülme canım ya inşallah hallolurkan değerlerinede bi baktır demir çinko vs.. hangi maskeyi alacaksın canım
Baktırmıştım zaten gayet kanlı biriyimdoktor bende sağlıklısın kafana takma bişileri dedi o kadar ( bana kuaför bi arkadaşım önerdi elsevin kendime uygun olanından alıcam keratinli bişiler al dedi bide argan yağı kullan başka yağlara otlara bulaşma dedi bide benim nasıl uygulamam gerektiğini anlattı o kadar iki hafta sonra başlarım malzemeleri alıp şampuanım bioblas saç dökülmesini durdursun diye onun da yavaş uzayan saçlar için olanını aldım içine yirmi bir tane Yasmin doğum kontrol hapı kırdım ayrıca evigen Bemiks ve bepantene kırdım birer kapak çam terebentin ve badem yağı koydum o kadar sadece şampuanımı bir aydır kullanıyorum sanki etkili olmaya başlıyor gibi