Dolunay epilasyonu

Evet kızlar hem hızlı hemde sağlıklı uzuyor, buna doğru zamanda doğru bakımı da eklerseniz mükemmel sonucu elde edersiniz :KK54:

şubat ayına daha 15 gün var ama şimdiden tarihleri merak ediyorum saçlarıma bakımlar uygulamayı düşünüyorumda hazır tatilede 1 hafta kalmışken :KK16:

Evet kızlar hem hızlı hemde sağlıklı uzuyor, buna doğru zamanda doğru bakımı da eklerseniz mükemmel sonucu elde edersiniz :KK54:

Sac kesim tarihlerinde saclar dahami hizli uzuyor acaba?

evet bende merak ediyorum bunu.geçenki kesim taihin uydum ama tamamen bilinçsiz.:)

kızlar size şunu söyleyeyim, ben iki aydır kesiyorum doğru zamanlarda saçımı, (kendim kesiyorum) işin ilginç tarafı kesmeme rağmen arkadaşlar senin saçlar baya bi uzadı muhabbeti yapıyorlar. daha yeni kestim diyorum, pek inandırıcı gelmiyor onlara da.. :) ama işin sırrı bizde :KK66: :KK52:

Yaaa benim cok onemli bi sorum var adetim bitmeye geldi, bende epilasyon tarihinde agda yapicam ama belcikada yasiyorum, turkiyeyle bi saat fark var burda. Bi saat farkla yapsam ise yarar mi??

kızlar size şunu söyleyeyim, ben iki aydır kesiyorum doğru zamanlarda saçımı, (kendim kesiyorum) işin ilginç tarafı kesmeme rağmen arkadaşlar senin saçlar baya bi uzadı muhabbeti yapıyorlar. daha yeni kestim diyorum, pek inandırıcı gelmiyor onlara da.. :) ama işin sırrı bizde :KK66: :KK52:

yazık onlara da söyleseydin :KK43:

X