rezene adaçayı içiyorum günlük canım , ve keçiboynuzu pekmeziyle üzüm yiyorum yeni sayılırım ama daha :) bide mersin yağıyla masaj yapıyorum
anladım canım tam olarak ölçüleri filan ne bide etkisini görmeye3 bsladın mı :)
anladım canım inşallah düzelir ya ne çekiyoruz biz saç gögüs falan filan :)))
74-82 daha 10. Günümmü ne ama yani bi dolgunlaşma hissediyorum canım :) bakalım nolursa artık , gögüs büyütme konularına mutlaka yazarım gelişmeleri
Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun..
Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun..
Sac kesim tarihlerinde saclar dahami hizli uzuyor acaba?
evet bende merak ediyorum bunu.geçenki kesim taihin uydum ama tamamen bilinçsiz.:)
Evet kızlar hem hızlı hemde sağlıklı uzuyor, buna doğru zamanda doğru bakımı da eklerseniz mükemmel sonucu elde edersiniz
şubat ayına daha 15 gün var ama şimdiden tarihleri merak ediyorum saçlarıma bakımlar uygulamayı düşünüyorumda hazır tatilede 1 hafta kalmışken
Evet kızlar hem hızlı hemde sağlıklı uzuyor, buna doğru zamanda doğru bakımı da eklerseniz mükemmel sonucu elde edersiniz
evet bende merak ediyorum bunu.geçenki kesim taihin uydum ama tamamen bilinçsiz.:)
Yaaa benim cok onemli bi sorum var adetim bitmeye geldi, bende epilasyon tarihinde agda yapicam ama belcikada yasiyorum, turkiyeyle bi saat fark var burda. Bi saat farkla yapsam ise yarar mi??
kızlar size şunu söyleyeyim, ben iki aydır kesiyorum doğru zamanlarda saçımı, (kendim kesiyorum) işin ilginç tarafı kesmeme rağmen arkadaşlar senin saçlar baya bi uzadı muhabbeti yapıyorlar. daha yeni kestim diyorum, pek inandırıcı gelmiyor onlara da.. :) ama işin sırrı bizde
canım bi ara söylemiştim . ama pek dikkate almadılar. birazda inanmak gerekiyor sanırım.yazık onlara da söyleseydin
canım bi ara söylemiştim . ama pek dikkate almadılar. birazda inanmak gerekiyor sanırım.