Dolunay epilasyonu

bu inanılmaz bişey şu japonlar ne kadar akıllılar yahu..ay perisi senin sayende birşey daha öğrendim sağol

Son düzenleme:

belirtmeyi unutmuşum iyi hatırlattın canım, hassas bölgelere ardarda ağda yapıştırıp çekince haliyle morarma olur

ehehehhe
Hiç beyaz istemiyorsan guzel yöntemmiş evet, maskeler için denenebilir. Ama ben onu yapmaya kalkarsam da annem beni keser, iki tabak bulaşık ettim diye :))

Benim mutfakta yapma imkanım yok, ben de ısıtıcı alayım o zaman. Normalde vucudumla ilgili bişeyi takmam kafaya, ama hafta olmadan yeni çıkan kılları görmek dellendiriyor beni. Bir başlayayım bismillah

hmm saç kesimi nerdeyse 3 ay olmiycak öyle mi:26:

aslında zaten çok kestirdim son bir kaç aydır ...3 ay ellemesem daha iyi olucak...

son 10 gün epilasyonaaaaaa ayıcık oldum yaaa

Son düzenleme:
ahhh canım sizi unutur muyum
evimde net yoktu ancak alabildik
bu arada unutmadan söyleyeyim melekcim canım ayakkabımın altından ismi silinen arkadaşlardan biriydin
gidicisin canım yakındır seninde kocaya varman
mecburen bekleyeceğiz canım
benim tüylerde zaten cansızlaşma oldu çekiyorum geliyor hemen
Allah'ın izniyle bu tarihler işe yaradı daha da çok yarayacakta inşallah

boyalar neye göre abdest geçirip geçirmiyo merak ettim de.

boyalar neye göre abdest geçirip geçirmiyo merak ettim de.

sebebini bilmiyorum, fakat çoğu hocalar hatta kuaförler bile bunu söylüyor. belkide siyah boyada suyu geçirmeyen bir madde vardır :44: ve de Saçları siyaha boyatmak caiz mi? linkte bazı hadislere yer verilmiş. işi garantiye alıp siyaha boyatmamak en iyisi derim ben. onun yerine koyu kahverengi aynı işi görür en azından abdest geçirmeme riski yok

tekrar hoşgeldin bacım özledim vallaaaaa bi daha yapma böyle

ayakkabıdan ismimin silinmesi normal çünkü bu sene evlenen tüm akrabalarımdan silinmiş ve bayramdan sonra beni istemeye gelecek 4 görücüm var :93: herkes göbek atıyor evde amaçları ne neciler bunlar anlayamadım :44:

ben adetim bu 2 gündür yani temmuz sonuna yetişiyorum :124: Rabbim hepimize şifa versin

en iyisi hiç bulaşmamak çünkü gusül abdestinin önemi çok büyük

nihat hatipoğlunu çok severim siyah olmaz dediğini net duydum. siyah boya saçıda kalınlaştırıyor sonuçta, suyun saça tam nüfusunu engelliyor olabilir. sonuçta sarı ve kınanın da sohbeti geçti, onlarda bir sıkıntı yok. siyahında açıklamasını yapmıştır mutlaka.

Kuranda saç rengine karışmak var mıymış.. Allah Allah hiç okumadım ben nedense...

hmm saç kesimi nerdeyse 3 ay olmiycak öyle mi:26:

aslında zaten çok kestirdim son bir kaç aydır ...3 ay ellemesem daha iyi olucak...

son 10 gün epilasyonaaaaaa ayıcık oldum yaaa

evet canım ekim sonuna kadar bakım yapalım bol bol bende ekim sonu kestireceğim tabi adet engeli olmazsa :26:

ayıcık mı eneee çok güzel bir isim bundan sonra dolunay çetesi durumunu ayıcık olarak belirlesin

anaaaam melek, maaşallah diyorum sana. 4 görücünün hepsini biliyor musun? çocuklar nasıl? hangisine için daha yatkın? ay sen bu sfer kesin gidicisin baksana. :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…