Dolunay epilasyonu

meleğim sen bir meleksin canımmmmm.

kullandığım ve kesinlikle önerdiğim muhteşem ağda işte bu o kadar marka kullandım ama bunun gibisi yok

çok tşkler canımm hee azulen bendede var ama markası farklı yinede farkedermi acaba?

ben hangisini kullandım onuda hatırlamıyorum şimdi yaww :44:bi yeşil bide sarı olan vardı bide pembe sanırım..

şimdi azulen olanı kullancaz yani tamam dır

ayperim bende bunu kullanıyordum, haziran sonu tarihlerde kuaföre yaptırdım bacak ağdamı, ne kullandıysa hemen çıktı. hiç memnun kalmadım. bu ay epilasyonum çöpe gitti birde üstüne para verdim. bu ay yine kendim yaparım artık. senin ağdadan bulursam onu alıcam.

6 yıl kızılın nazını çekip sonra 2 yılda kurtulamayan biri olarak söylüyorum ki arkadaşım, doğal rengini bozma. sonra çooook uğraşırsın

sen 4 kişisin boyatma diyen

kuaförümde aynı şeyi söyledi saçların çok güzel boyatma dedi deee beyazları napıcamm fotoda çok belli olmammış ama baya var yani

beyaz tenlisin, bence sana hepsi yakışır. bakır bende kullandım dertli oluyor biraz ama içinde kalmasın istediğin renge boya.

tşk ederim..
dertli oluyor derken çabuk mu akıyor yani? çünkü ben denize filan giricem ,yani tatilden döndükten sonra mı boyatsam ki?

Merhabalar bu mükemmel konutu açtığınız için teşekkürler öncelikle,ben ağustos ayı saç bakım ve kesim tarihlerini öğrenebilir miyim ? Temmuz ayındakileri kaçırdım sanırım

beyaz tenlilere her zaman ilk önerim koyu renktir siyah renk gusül abdestini geçirmediği için koyu kahverengi yapabilirsin ( benim saç rengim ). renk olarak aynı siyahtır ve abdesti geçirir eğer gözlerin renkli ise hürrem çok iyi gider beyaz tenli olduğun için. ama gözlerin renkli değilse hürreme hiç bulaşma

azulen papatya özlü bişeycik , her ağda markasına aynı mıdır bilmem ama vanelly marka ağdanın azulen özlü ağdası bir harika

bu arada papatya özlü ağdalar kuru ciltli kişiler için oldukça iyi ve kırılma riskini azaltıyor kızlar. benim bu ağda ile aldığım yerlerde kırık hiç oluşmadı eğer oluşsaydı 2 hafta oldu uzaması gerekirdi. bacaklarımın önünü krem renkli bir ağda ile almıştım hatırlayanlar vardır, hem zamanım yoktu hemde ağda bitmişti. vanelly azulen yeşil ağdayı ise annem getirmişti ve onunla da bacaklarımın arkasını almıştım

6 yıl kızılın nazını çekip sonra 2 yılda kurtulamayan biri olarak söylüyorum ki arkadaşım, doğal rengini bozma. sonra çooook uğraşırsın

saçımı ilk boyattığım renk ne yazık ki kızıldır bana çok yakışıyor yani öyle böyle değil ama hangi marka olursa olsun akabilme özelliğine sahip tek renktir ne yazık ki :26: bornoz, havlu, yastık yüzü ,yatak ne varsa kıp kırmızı. yağmur yağdığında t-shirt'ün kırmızı :120: sonra mavi-siyah yaptım çünkü kızılın üzerine ya kızıl yaparsın ya da siyah siyahtan vazgeçmek mümkün değilmiş boyadıktan sonra öğrendim tek çare oreal yaptırıp saçlarımı mahvetmekti ve ben çaresiz oreal yaptım üzerine hürrem yaptım fakat yakışmadı bebek saçı gibi sünüyordu saçım oreal yüzünden. kremsiz banyoda saçımı imkanı yok tarayamıyordum korkuyordum kopacak hepsi kökünden diye gidip saçımı 4-5 defa 2 şer ay arayla koyu kahverengi ile boyattım. gliss'in sarı renkli sıvılaştırılmış keratin içeren şampuanını aldıktan sonra eski sağlığına kavuştu saçlarım işte kızılın bana ettikleri bunlar

beyaz tenlisin, bence sana hepsi yakışır. bakır bende kullandım dertli oluyor biraz ama içinde kalmasın istediğin renge boya.

yukarıda ki hikayemi okuyarak karar versin bence. keşke biri bana başta yol gösterseydi böyle

biz niye evde yapıyoruz ? bütçemizi korumak için kuaföre gitme bi daha en iyi bildiğimiz yöntem ve yol kendi yaptığımız o kuaföre verdiğimiz paraya yağ alıp kendimize bakım yapabiliriz misal

benim sana önereceğim asıl renk koyu kahverengidir üstteki mesajda hikayemi okursan daha iyi anlarsın koyu kahverengi hiç akmıyor. bende aşağıdaki boyadan kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…