Dolunay epilasyonu

Merhabalar bu mükemmel konutu açtığınız için teşekkürler öncelikle,ben ağustos ayı saç bakım ve kesim tarihlerini öğrenebilir miyim ? Temmuz ayındakileri kaçırdım sanırım :KK5:

rica ederim canım :KK19:

eğer acil değilse bir sonraki ayın tarihlerini vermiyorum normalde konunun popülaritesi açısından. mesela bir sonraki aya kuaförden veya lazer merkezinden epilasyon randevusu verecekseniz veriyorum tarihleri. diğer ayın tarihlerini 2 nolu epilasyon tarihi bitince veriyorum. yani net tarihleri o şekilde öğrenebiliyor üyelerim.

fakat hoşgeldin hediyesi olarak bilgilendireyim seni :13: ağustos ayında ve eylül ayında saç kesim tarihi ne yazık ki olamayacak :26: ekimin sonunda saç kesim tarihi var canım :KK31:

11 ağustosta ve 29 ağustosta boyama tarihi var canım. hangiis adetine denk gelmiyorsa onu yap. ikiside denk gelmiyorsa hangisi adetine daha uzaksa o tarihte yap :KK34:

beyaz tenlilere her zaman ilk önerim koyu renktir :KK34: siyah renk gusül abdestini geçirmediği için koyu kahverengi yapabilirsin ( benim saç rengim ). renk olarak aynı siyahtır ve abdesti geçirir :KK54: eğer gözlerin renkli ise hürrem çok iyi gider beyaz tenli olduğun için. ama gözlerin renkli değilse hürreme hiç bulaşma :KK37:

aa siyah gusul geçirmiyormuymuş varya sağol ben gerçi hiç boyatmadım siyaha ama çok özenmiştim .. öğrendiğim iyi oldu :KK16:

ben daha önceden koyu kahveye boyatmıştım ve ne bilim yaa beğenmedim eğreti durdu sanki.. yada benim alışamadım bi turlu :KK9: gözlerim koyu yeşil normalde.. ama güneşe falan çıkınca rengi açılıo haliyle.. hüreemin saç rengine boyatasım var aslında ama ben 3-19 ağustos arası biraz deniz biraz kaplıcaya gidicem o boyatacağım saçlar ne olur bilemiyorum :KK52::KK1: o yuzden tatilden geldikten sonramı boyatsam bilemiyırum :44: benim şu zamana kadar yaptığım renkler;
çikolata kahvesi
karamel
kızıl
ateş kızıl
mor kızıl (biraz daha sönük)
kestane kızılı
pembe
sarı rengınınde her tonu
sarı röfleli
koyu kahve
kumral renginin her tonu
çiğ sarı (felaket oldu üstüne koyu kahve yapmıştım yeşile dönmüştü :KK9: )

aklıma bu kadar geldi şimdilik :KK53: listedeki sarılar hep eşimin isteği üzerine boyattım.. normalde bana sarı hasta gibi duruyorum :KK35: soluk benizli oluyorum ,kötü duruyor bende sarı yani.. :KK50:

ben bu kızıldan saçlarımı erkek gibi kestirerek çözüme ulaşmıştım..
bide biraz daha kucukken saçlarım yeşile donunce 3 numara vurdurmuştm :KK52::KK9::KK9: kısaca saçlarım ölmüştü :KK5::KK5::KK5:

azulen papatya özlü bişeycik , her ağda markasına aynı mıdır bilmem ama vanelly marka ağdanın azulen özlü ağdası bir harika :KK16:

bu arada papatya özlü ağdalar kuru ciltli kişiler için oldukça iyi ve kırılma riskini azaltıyor kızlar. benim bu ağda ile aldığım yerlerde kırık hiç oluşmadı eğer oluşsaydı 2 hafta oldu uzaması gerekirdi. bacaklarımın önünü krem renkli bir ağda ile almıştım hatırlayanlar vardır, hem zamanım yoktu hemde ağda bitmişti. vanelly azulen yeşil ağdayı ise annem getirmişti ve onunla da bacaklarımın arkasını almıştım :KK31:
çok tşk ederim bilgilendirmen için :KK16: bundan sonra azuleni kullancaz ozaman.. aklımda olsun markası vanely.. :KK34:
benim sana önereceğim asıl renk koyu kahverengidir :KK54: üstteki mesajda hikayemi okursan daha iyi anlarsın :KK34: koyu kahverengi hiç akmıyor. bende aşağıdaki boyadan kullanıyorum :21:
b_204201216400435.jpg

aklıma şöyle bişi geldi :KK28: bu rengi bakır yada hürremin saç renginden boyattıktan sonra akacakya boya güzel durmayacak o zaman saçta.. işte o zaman kapatmak için kullanayım diyom , ne dersin ?

aklıma şöyle bişi geldi :KK28: bu rengi bakır yada hürremin saç renginden boyattıktan sonra akacakya boya güzel durmayacak o zaman saçta.. işte o zaman kapatmak için kullanayım diyom , ne dersin ?

akıllıca :44: gerçi boyatmadığın renk kalmamış :KK9: tamam bakalım böyle dene birde :KK54:

akıllıca :44: gerçi boyatmadığın renk kalmamış :KK9: tamam bakalım böyle dene birde :KK54:

sadece 2 yıldan beri boyatmıyordum..doğal takılayım az diyordum ama beyazlarım çıkmayaaa ve çoğalmaya başlayınca ,,yeniden boyamak şart oldu :KK50:

gerçi doğal yiöntemle beyazları siyahlaştıran aktarlık karışımlar buldum ama ..

önce boyatıcam bu kadar heves etmişim :KK52::KK53: sonra o karışımları uygulucam :KK34:

sadece 2 yıldan beri boyatmıyordum..doğal takılayım az diyordum ama beyazlarım çıkmayaaa ve çoğalmaya başlayınca ,,yeniden boyamak şart oldu :KK50:

gerçi doğal yiöntemle beyazları siyahlaştıran aktarlık karışımlar buldum ama ..

önce boyatıcam bu kadar heves etmişim :KK52::KK53: sonra o karışımları uygulucam :KK34:

neymiş o karışımlar :44:

Merhaba ay perisi,

Dolunay epilasyonunu düzenli olarak kullanamıyorum pek ama buna rağmen azalma var fark ediyorum. Bu konuda diğer üyelerin paylaştığı bilgileri merakla takip ediyorum. İnşallah bitecek tamamen. Şimdi ben temmuz sonu tarihini kullanmak istemiyorum çünkü ağustosun ilk haftası yanılmıyorsam bayram, temmuz tarihini kullanırsam ağustosta kısa olur alamam diye düşündüm. Bu yüzden ağustos tarihleri belli mi öğrenmek istiyorum? Duruma göre kuaför planı yapacağım, vaktim sınırlı olduğundan keyfi hareket edemiyorum maalesef.

Saç kesim tarihini de merakla bekliyorum ilk kez uygulayacağım. Saçlarım çok gür iken birden inceldi, belki tarihler işe yarar da eski gür haline geri döner.

neymiş o karışımlar :44:

İbrahim Saraçoğlu’ndan bu derdinize deva.

**Bektaşi üzümünü, (Amla olarak da bilinir) Hindistan cevizi yağıyla karıştırarak saçlı deriye düzenli olarak sürün.

Birkaç kurutulmuş Amla’yı Hindistan cevizi yağıyla siyaha dönene kadar kavurun. Elde edilen yağı saçlı deriye sürün.

Bu karışım gri saçları siyaha döndürecektir.

**Saç Beyazlamasını Önleyici Maske Malzemeleri
1 soğan
5 diş sarımsak
1 yumurta sarısı

Saç Beyazlamasını Önleyici Mucizevi Saç Maskesi tarifi

Soğan ve sarımsağı ezin.Yumurta sarısını ekleyip saçlara boya sürer gibi sürün.30 dakika bekledikten sonra saçınızı yıkayın.Bu maskeyi ayda iki kez olmak şartı ile saçlarınıza uygulayın.
Bu maske saç beyazlamasını önlemek amacı ile kullanılabilir.Fakat bilinmelidirki bu maske beyazlamış saçları eski doğal rengine çevirmekte etkili değildir.En büyük etkisi var olan saçları besleyerek beyazlaşmalarını engellemektir​

İbrahim Saraçoğlu, erkenden beyazlayan saçlar için, günde bir tabak sarımsaklı yoğurt ve bir tatlı kaşığı çörek otu yenilmesini tavsiye etmektedir.

işte bunlar canım :KK34:

sen 4 kişisin boyatma diyen :KK34:

kuaförümde aynı şeyi söyledi saçların çok güzel boyatma dedi deee beyazları napıcamm :KK19: fotoda çok belli olmammış ama baya var yani :KK5:

tşk ederim..:KK16:
dertli oluyor derken çabuk mu akıyor yani? çünkü ben denize filan giricem ,yani tatilden döndükten sonra mı boyatsam ki?

benim de çok fazla beyazım var şimdilik bıraktım öyle duruyorlar. ben kızıldan çok bunalmıştım. iki hafta sonra soluyordu rengi. benimki öyle bakıra turuncuya falan dönmüyordu ama ne yapayım kızılı dedim alev alev yanmayınca. :KK8:

rica ederim canım :KK19:

eğer acil değilse bir sonraki ayın tarihlerini vermiyorum normalde konunun popülaritesi açısından. mesela bir sonraki aya kuaförden veya lazer merkezinden epilasyon randevusu verecekseniz veriyorum tarihleri. diğer ayın tarihlerini 2 nolu epilasyon tarihi bitince veriyorum. yani net tarihleri o şekilde öğrenebiliyor üyelerim.

fakat hoşgeldin hediyesi olarak bilgilendireyim seni :13: ağustos ayında ve eylül ayında saç kesim tarihi ne yazık ki olamayacak :26: ekimin sonunda saç kesim tarihi var canım :KK31:

11 ağustosta ve 29 ağustosta boyama tarihi var canım. hangiis adetine denk gelmiyorsa onu yap. ikiside denk gelmiyorsa hangisi adetine daha uzaksa o tarihte yap :KK34:

Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için :21: Saçlarım çok yıpranmış durumda ve ağustosun 10'unda doğumgünüm var bu nedenle hem kestirip hemde boyatmak istiyordum ama temmuz ayındaki günleri kaçırdım adetim dolasıyla çok üzgünüm :KK50: Artık daha sıkı takip edicemmmmm :KK36:

sen 4 kişisin boyatma diyen :KK34:

kuaförümde aynı şeyi söyledi saçların çok güzel boyatma dedi deee beyazları napıcamm :KK19: fotoda çok belli olmammış ama baya var yani :KK5:

tşk ederim..:KK16:
dertli oluyor derken çabuk mu akıyor yani? çünkü ben denize filan giricem ,yani tatilden döndükten sonra mı boyatsam ki?

canım ben aslee simpson bakırı kullandım (aşağıda), iki hafta sonra renk turuncuya bakar bi tonda akıyor. istediğim renkle uzun süre gezemiyordum yani. birde çok yıprandı ama boyadan mı kesin bir şey söyleyemiycem çünkü doğum yapmıştım saçlarım çok dökülmeye başlamıştı. yerine çıkan tellerde çok kalitesiz. boya mı doğum mu bilemedim. kullanılan boyalar kaliteliydi ama bilemiyorum.

Eki Görüntüle 758264

kahve kullanıyoru bende bu aralar. uzun süre gidiyor akmadan ve sık sık boyamak yıpratmak zorunda kalmıyorsun. yinede tercih senin.

amanın temmuzun sonundaymış yaa tarih :KK53:
benim artık kocişim varr kıl tüy alıp başını gidecek o zamana kadar
ne yapsak ki :KK31:

Merhaba ay perisi,

Dolunay epilasyonunu düzenli olarak kullanamıyorum pek ama buna rağmen azalma var fark ediyorum. Bu konuda diğer üyelerin paylaştığı bilgileri merakla takip ediyorum. İnşallah bitecek tamamen. Şimdi ben temmuz sonu tarihini kullanmak istemiyorum çünkü ağustosun ilk haftası yanılmıyorsam bayram, temmuz tarihini kullanırsam ağustosta kısa olur alamam diye düşündüm. Bu yüzden ağustos tarihleri belli mi öğrenmek istiyorum? Duruma göre kuaför planı yapacağım, vaktim sınırlı olduğundan keyfi hareket edemiyorum maalesef.

Saç kesim tarihini de merakla bekliyorum ilk kez uygulayacağım. Saçlarım çok gür iken birden inceldi, belki tarihler işe yarar da eski gür haline geri döner.

öncelikle hoşgeldin bacım :KK19::KK54: Rabbim tüylerimizin son bulduğu günleride nasip etsin İnşallah :KK16:

Şimdi şöyle kötü bir haberim var herkese :KK1: temmuz sonu tarihinden sonra ağustosta sadece tek tarih olacak. 26-27 ağustosta tek tarih olacak, yani ağustos başında tarih yok :KK31: hem zaten bayram ağustosun 8 inde olacak. temmuz sonu tarihe uy, bayram olduğunda göze batacak kadar çıkmış olanlar olursa onları da yoluver gitsin, tek tüy tüyden kaytarma yapsan sorun olmaz :KK12:

saç kesim tarihi ise ekim sonunda olacak en yakın tarih :KK54: acil değilse kesinlikle ekim sonunu bekle derim çünkü ha bire epilasyon gibi yapılan birşey değil bu saç kesimi . acil bir durum varsa 16 ağustosta kesim yapabilirsin fakat uzatma ve güçlendirme etkisi yapmayacaktır saçına. :KK31:

bu arada Şifayı Rabbimden iste, psikolojik olarak hep pozitif düşün. Göreceksin faydasını İnşallah :KK16:

Selam ay perisi,
Sen evde agda yapıyorsun değil mi ? Isıtıcı kartusun mu var ? Cildini morartıyor musun ? Tek başına kolay yapabiliyor musun ?
Ben bacagımdaki kıllara taktım ya :KK43: Daha haftası gelmeden yeni tuyleri göruyorum çok sinirim bozuluyor, evde kendim yapmayı deneyecegim bir de. Agdayı tersine surup, duzune çekerek. İnşallah becerebilrim. Ama önce sen bana nasıl agda yaptıgını biraz anlatır mısın ?
Annem le ben agda hiç yapmadık evde, hiç bi fikrimiz yok ona göre :))

İbrahim Saraçoğlu’ndan bu derdinize deva.

**Bektaşi üzümünü, (Amla olarak da bilinir) Hindistan cevizi yağıyla karıştırarak saçlı deriye düzenli olarak sürün.

Birkaç kurutulmuş Amla’yı Hindistan cevizi yağıyla siyaha dönene kadar kavurun. Elde edilen yağı saçlı deriye sürün.

Bu karışım gri saçları siyaha döndürecektir.

**Saç Beyazlamasını Önleyici Maske Malzemeleri
1 soğan
5 diş sarımsak
1 yumurta sarısı

Saç Beyazlamasını Önleyici Mucizevi Saç Maskesi tarifi

Soğan ve sarımsağı ezin.Yumurta sarısını ekleyip saçlara boya sürer gibi sürün.30 dakika bekledikten sonra saçınızı yıkayın.Bu maskeyi ayda iki kez olmak şartı ile saçlarınıza uygulayın.
Bu maske saç beyazlamasını önlemek amacı ile kullanılabilir.Fakat bilinmelidirki bu maske beyazlamış saçları eski doğal rengine çevirmekte etkili değildir.En büyük etkisi var olan saçları besleyerek beyazlaşmalarını engellemektir​

İbrahim Saraçoğlu, erkenden beyazlayan saçlar için, günde bir tabak sarımsaklı yoğurt ve bir tatlı kaşığı çörek otu yenilmesini tavsiye etmektedir.

işte bunlar canım :KK34:

bu kadarcık mı :KK53: eneeeeeeeee anneme yaparım bende artık :KK16: gerçi o siyah renge karşıdır biraz, yaptırır mı orası sır :26:

Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için :21: Saçlarım çok yıpranmış durumda ve ağustosun 10'unda doğumgünüm var bu nedenle hem kestirip hemde boyatmak istiyordum ama temmuz ayındaki günleri kaçırdım adetim dolasıyla çok üzgünüm :KK50: Artık daha sıkı takip edicemmmmm :KK36:

aman nörecen boşver doğumgününden sonra boyatırsın sende :KK19: doğumgününde git kuaföre maşa yap bişeycikler yap, kim ne anlayacak saçın uzun mu kısa mı :KK34: boyanı da 11 ağustos'ta yaparsın olur biter :KK16:

amanın temmuzun sonundaymış yaa tarih :KK53:
benim artık kocişim varr kıl tüy alıp başını gidecek o zamana kadar
ne yapsak ki :KK31:

hoşgeldin bacım kocanı gördün bizi unuttun :KK20:

bu arada endişelerinin sebebi YENİ GELİN SENDROMU :KK37: eşini baştan kılsızlığa tüysüzlüğe alıştırma. tüylerin uzamış derse alınması için mecbur napacan de geçiştir :KK33: böylelikle bu sendromu geçiştirmiş olursun :KK16: temmuz sonunu bekleyecen caymak yok :KK20:

Selam ay perisi,
Sen evde agda yapıyorsun değil mi ? Isıtıcı kartusun mu var ? Cildini morartıyor musun ? Tek başına kolay yapabiliyor musun ?
Ben bacagımdaki kıllara taktım ya :KK43: Daha haftası gelmeden yeni tuyleri göruyorum çok sinirim bozuluyor, evde kendim yapmayı deneyecegim bir de. Agdayı tersine surup, duzune çekerek. İnşallah becerebilrim. Ama önce sen bana nasıl agda yaptıgını biraz anlatır mısın ?

ısıtıcım yok ama ben icat etmesini bilirim :KK51: roll-on ağdanın boyundan biraz kısa eski küçük çaydanlığımız var. içini su doldurup ağdaları ( 2 tane ) dik vaziyette yerleştiriyorum ( kapakları kapalı olacak, yoksa su ısınıp buharlaşınca içine kaçar. bacağına sürerkende kaynamış su olarak dökülür :KK31: ama kapağı kapalı olunca hiç bişiycik olmaz :KK16: ) su kaynayınca altını kısıyorum. 1 kartuşu çıkarıyorum bakıyorum akışkan olmuş mu diye :44: eğer ki akıyorsa bacağıma sürüp ardından ağda bezini yapıştırarak 1-2 elimi sürüyorum ve sonra çaaaaaaaaaaaaaat :KK52: elimdeki kartuş donana kadar onu kullanıyorum, sonra diğerini alıp donmuş olanı çaydanlığa koyuyorum. o kısık ateşte tekrar eriyene kadar ben diğer kartuşu kullanıyorum :KK23: cildimi şimdiye kadar hiç morartmadım çünkü alim çok hafiftir ve çoğu kuaförden daha iyi daha acısız ağda yaparım. bu yüzden ki akrabalarımın ilk tercihi benim :KK31: hatta haziranda evlenene kuzenim beni çağırdı ve tüm vücut ağdasını ben yaptım :120: tersine sürüp çıkış yönüne doğru çekmek biraz uğraştırıcı, zamanını alabilir. ben kendime yapmıyorum çünkü çok az kırılıyor bende. gerek duymuyorum uğraşmaya :KK76: sen biraz dene uğraşabilirim diyorsan devam et :KK34:

kızlar bugün evde anneme yardım ediyordum poğaça için (sahura oldukça pratik ve dışarıda satılanlar için hijyenik oluyor :KK28: ) . bana yumurta sarılarını ayır üzerine süreceksin dedi ( sanki bilmiyok :KK37: ) ikiye kırdım bir oraya gönder bir oraya derken 1 tanesi düştü diğerleri de savaşı kazandı :KK9: netin başına geldim 21. yüzyıldayız ve bunun kolay bi yolu olmalı dedim çünkü oryç geliyor diye yeni yıkanan halıya düşürdüğüm yumurta sarısının azarı hala kulaklarımda çınlıyor :KK1: sonra ne buldummmmmmmmmmmmmm:KK52: hem saç maskelerinde de işinize yarar kızlar, çok basitmiş önceden bilseydim keşke :KK14:
[video=youtube;D1Jj567Ht9Q]http://www.youtube.com/watch?v=D1Jj567Ht9Q[/video]

Selam ay perisi,

sevgili tenesemisir, bende 1 yıldır kendim yapıyorum. eskiden düzenli gittiğim bi kız vardı ama şehir değişikliği nedeniyle kendim uğraşıyorum artık. geçen ay kuaföre yaptırdım hiç memnun kalmadım, hemen çıktılar. şu an alma boyunu geçti, örme kıvamına geldi. tam rezil bi durumdayım ama tarih bekliyorum. benim ağda ısıtıcım var çok pratik. meleğin yöntemini de kullandım makinem yokken. morarma dikkatli olursan olmaz. ben bazen dizkapağımın arkasını ve bikini bölgemi morartıyorum :KK31: o bölgelere mümkün olduğunca tek sefer yap.

X