Dolunay epilasyonu

Benim mutfakta yapma imkanım yok, ben de ısıtıcı alayım o zaman. Normalde vucudumla ilgili bişeyi takmam kafaya, ama hafta olmadan yeni çıkan kılları görmek dellendiriyor beni. Bir başlayayım bismillah

bende ısıtıcı alacağım da geç mi ısıtır ne yapar bilmiyorum :44: abboş 25 liraya 2 kutu roll-on ağda, 1 şişe ağda yağı ve ağda makinesi almış paket olarak. çok ucuz mübarek :KK53: ağda + yağı 9 lira tutar hatta diyelim 10 lira. o zaman ağda makinesi 15 lira oluyor :KK15: çok ucuz değil mi kızlar :26: abboş makineyi kullan memnun olursan bana söyle bende alacağım dedim. çünkü aşırı ucuz, kıytırık bişeycik çıkmazsa iyi :KK1:

bende hiç duymamıştım, bu akşam denk geldim tesadüfen. saç ile igili olunca ilgilendim ama sonuna yetişmişim.
canım Kuranda böyle şeyler yazmıyor, hatta bir ayette biz size hayatı kolaylaştırmak için Kuranı indirdik diyor.
herkes her fetvayı verebilir.. her fetvayı dinlemek insanı dinden çıkarır dinden soğutur....ayrıca Kuran siyah boyama sarı yap saçını demez.. kimsenin saçıyla ilgilenmez gerçekten çok önemli bişey olsaydı da aynen açık açık ayeti olurdu..
hatipoğlu da abartmış yanii...

bende ısıtıcı alacağım da geç mi ısıtır ne yapar bilmiyorum :44: abboş 25 liraya 2 kutu roll-on ağda, 1 şişe ağda yağı ve ağda makinesi almış paket olarak. çok ucuz mübarek :KK53: ağda + yağı 9 lira tutar hatta diyelim 10 lira. o zaman ağda makinesi 15 lira oluyor :KK15: çok ucuz değil mi kızlar :26: abboş makineyi kullan memnun olursan bana söyle bende alacağım dedim. çünkü aşırı ucuz, kıytırık bişeycik çıkmazsa iyi :KK1:

walla bende vivetin makinası var, çok kaliteli değil, kablosu temssızlık yapıyor. kontrol etmek gerekiyor sık sık enerji alıyor mu diye. zaten hep bozuk aletler beni bulur. yarım saate ısıtıyor ağdayı, başka bi problemi yok ama yedeğini mutfakta ısıtıp hazırda bekletmek gerekir.

anaaaam melek, maaşallah diyorum sana. 4 görücünün hepsini biliyor musun? çocuklar nasıl? hangisine için daha yatkın? ay sen bu sfer kesin gidicisin baksana. :123:

:KK17: yok anam eski sözlümün beni görüp beğendiği düğün salonuna gitmiştim kuzenim evleniyordu. oradan 2 kişi beğenmiş. biri sadıç, diğeri de davetlilerden biriymiş. ben yine kimseye pek dikkat etmemiştim :44: bayram sonunu bekliyolar.

3. sü komşu tavsiyesi, kadın yeterki evet desin tüm masraflar bizden demiş :KK53: neler vadediyolar valla ben sevmem öyle herşeyin bir adabı var bizim elimiz armut mu topluyor :KK20: çok övüyor komşumuz ama bilmiyorum herkes düğünde görüyor beni bi ben göremiyorum bak hikmete :KK23:

4. sü ise bi ara beni istemeye gelmişlerdi ismi SERCAN idi , çok elektrik almıştım fakat ayrı ev olayı olumsuzluk yaratmıştı :KK31: kadın çok üzülmüştü ama bir dua etmişti ki Allah hayırlısına versin kızı çok beğenmiştim vs. tam 1 hafta sonra Fatih çıkmıştı karşıma :KK57:

canım Kuranda böyle şeyler yazmıyor, hatta bir ayette biz size hayatı kolaylaştırmak için Kuranı indirdik diyor.
herkes her fetvayı verebilir.. her fetvayı dinlemek insanı dinden çıkarır dinden soğutur....ayrıca Kuran siyah boyama sarı yap saçını demez.. kimsenin saçıyla ilgilenmez gerçekten çok önemli bişey olsaydı da aynen açık açık ayeti olurdu..
hatipoğlu da abartmış yanii...

diyelim ki böyle, o zaman tehlike yok. peki ya varsa :18: en iyisi biz bildiğimizi söyleyelim isteyen uysun istemeyen uymasın. kişisel bir karar yani. en azından söyleyerek tehlikeli yanı varsa onu bildirmiş oluruz :KK54:

Abboş kullansın bakalım ona göre vivet mi yoksa abboşunkini mi alayım karar veririm
Sırf bu iş için bi kız kardeşim olsun isterdim haa

walla bende vivetin makinası var, çok kaliteli değil, kablosu temssızlık yapıyor. kontrol etmek gerekiyor sık sık enerji alıyor mu diye. zaten hep bozuk aletler beni bulur. yarım saate ısıtıyor ağdayı, başka bi problemi yok ama yedeğini mutfakta ısıtıp hazırda bekletmek gerekir.

eneee yeaak ben bulaşmayayım makinaya o zaman. çok aceleci bir kişiliğim var, beklemeyi hiç sevmem konu ne olursa olsun çabuk olmalı :KK55: mutfak ve küçük çaydanlık yeter bana :KK16:

Abboş kullansın bakalım ona göre vivet mi yoksa abboşunkini mi alayım karar veririm
Sırf bu iş için bi kız kardeşim olsun isterdim haa

git deli misin :KK57: tek kız olmak ne güzeldir kim bilir :KK16: kız kardeşin varsa herşeyin aynı zamanda onundur, hiçbirşeye neredeyse tek başına sahip değilsindir, seni onunla bir tutarlar, odanı bile paylaşmak zorundasındır :KK47: elbiselerini giyer, sana ne alınırsa ona da alınır. yani bir ayrıcalığın yoktur :KK43: tek güzel yanı kardeşin küçükse onu dövebilme hakkın vardır ve ablasındır :KK51: benim küçüğümde var büyüğümde. :KK9:

diyelim ki böyle, o zaman tehlike yok. peki ya varsa :18: en iyisi biz bildiğimizi söyleyelim isteyen uysun istemeyen uymasın. kişisel bir karar yani. en azından söyleyerek tehlikeli yanı varsa onu bildirmiş oluruz :KK54:
Kuran en açık şekilde yapmak ve yapmamak gereken şeyleri bildirmiş zaten.. merak eden içine kurt düşen tabiki bakabilir.. Türkçesinden bir Kuranı okursanız zaten bir öz kalıyor akılda ve din de o kadar katı kuralları olan saptırıldığı kadar olmayan bir şeymiş deniyor o öze sahip olununca..

Kuran en açık şekilde yapmak ve yapmamak gereken şeyleri bildirmiş zaten.. merak eden içine kurt düşen tabiki bakabilir.. Türkçesinden bir Kuranı okursanız zaten bir öz kalıyor akılda ve din de o kadar katı kuralları olan saptırıldığı kadar olmayan bir şeymiş deniyor o öze sahip olununca..

kur'anda yazılmayan birçok şeyde var canım :KK31: neyse ney içine kurt düşen benim gibiler yapmasın bence, düşmeyende yapsın :KK54:

kur'anda yazılmayan birçok şeyde var canım :KK31: neyse ney içine kurt düşen benim gibiler yapmasın bence, düşmeyende yapsın :KK54:
evet canım yazılmayan çok şey var çoğu sallamasyon..
ona da kuranın açıklaması var..
kendinize yeni bir din mi edindiniz yoksa diye..
o yüzden Kurandan başka rehber edinen bu konularda hep yanlışlığa düşer..
fazla tartışmaya gerek yok Allahın kelamını 1 kez okumakta fayda var..
Allah saçını pembe yapanı yakacak siyah yapanın abdestini saymayacak demek saçma..
zira dinden çıkarıcı söylemler bunlar..
saçı mor olur abdesti senden benden güzel alır.. Allah kimin ibadetini sayacağını kendi bilir..
saç rengine göre Allahın kataloğu yok diye okudum ben : D

bu arada ayperisi senden sinirimi çıkarıyor değilim..
yanlış anlama, bu konularda çok saptırılma var..
sanki kuran saça başa bakıyo, hatipoğlu da buna kalkıyo yok günah yok geçmez diyo..
iran mı olalım?
din medeni bişey o kadar kısıtlamalı bişey değil..
Kuranı okuyan öyleymiş böyleymiş demiyo..
biliyo neyin ne olduğunu..
o yüzden takmayın bayanlar istediğiniz renge boyayın saçınızı..
renk sınırlaması yok..ben görmedim öyle bişey..
din de öcü değil her hareket hata olcakmış diye korkmaya gerek yok..

Son düzenleme:
tekrar hoşgeldin bacım özledim vallaaaaa :KK19: bi daha yapma böyle :KK22:

ayakkabıdan ismimin silinmesi normal çünkü bu sene evlenen tüm akrabalarımdan silinmiş ve bayramdan sonra beni istemeye gelecek 4 görücüm var :93: :KK17: herkes göbek atıyor evde amaçları ne neciler bunlar anlayamadım :44::KK9:

ben adetim bu 2 gündür :KK9: yani temmuz sonuna yetişiyorum :124: Rabbim hepimize şifa versin :KK16:

hadi bakalım inşallah hayırlısıyla olur iyi bir insan :KK16::KK16:
maşallah anacım ne kadar kısmetin açık
görücülerin pek çok maşallah
onlardan da biri oluversinde senin de düğününü yapalım gayrıı :KK1:

kızlar bugün alışverişe çıktım da. ay perisinin dediği agdadan alacaktım baktım ki yanında bio..r in epiten roll-on u var.grmemiştim daha önce. deneme amaçlı ondan aldım. kullanan ve azalma gören var mı.memnun musunuz? hem dolunay hem azaltıcı etkiyle 2kuş vurayım diyorum.

merhabar,
bu yöntemi bende uyguluyorum. daha 2 defa oldu yapalı ama etkisi gözle görülür derecede.
koltuk altımda yer yer tüy çıkmamaya başladı bile:)))
tek sıkıntısı o günü bekleyeyim derken biraz uzaması :KK31::KK31:
ama kararlıyım bu yönteme devam edeceğim inş....

evet canım ekim sonuna kadar bakım yapalım bol bol :KK16: bende ekim sonu kestireceğim tabi adet engeli olmazsa :26:

ayıcık mı :KK9: eneee çok güzel bir isim bundan sonra dolunay çetesi durumunu ayıcık olarak belirlesin :KK51:

Ben temmuz ayı epilasyon tarihlerini bulamadığım ıcın kafam karıştı biiraz.Bugün dolunay var o yüzden yarın epilasyon için uygun değil mi ?

perican sanırım benim adet biraz gecikecek ve maalesef 2.tarihe denk gelecek :KK31: ağustosun epilasyon tarihleri belli mi bari o zaman halledeyim bayram öncesidir inşallah :18:

Kızlarr tüy sarartıcı istiyorum beyaz tenliyim ve siyah kıllarımdan nefret ediyorum 2 haftada bir ağda yapılır mı ya .s o derece birde çalışıyorum çok zor oluyor bari sararırsa tenimlede uyum sağlar 1 hafta falan idare eder diyorum. Bu konuda bilgilendircek birileri var mı ki :KK43::KK43:

X