Benim mutfakta yapma imkanım yok, ben de ısıtıcı alayım o zaman. Normalde vucudumla ilgili bişeyi takmam kafaya, ama hafta olmadan yeni çıkan kılları görmek dellendiriyor beni. Bir başlayayım bismillah
ehehehhe
Hiç beyaz istemiyorsan guzel yöntemmiş evet, maskeler için denenebilir. Ama ben onu yapmaya kalkarsam da annem beni keser, iki tabak bulaşık ettim diye :))
canım Kuranda böyle şeyler yazmıyor, hatta bir ayette biz size hayatı kolaylaştırmak için Kuranı indirdik diyor.bende hiç duymamıştım, bu akşam denk geldim tesadüfen. saç ile igili olunca ilgilendim ama sonuna yetişmişim.
Saç diplerine geçmediği sürece sıkıntı olmaz dedi :)
bende ısıtıcı alacağım da geç mi ısıtır ne yapar bilmiyorum :44: abboş 25 liraya 2 kutu roll-on ağda, 1 şişe ağda yağı ve ağda makinesi almış paket olarak. çok ucuz mübarekağda + yağı 9 lira tutar hatta diyelim 10 lira. o zaman ağda makinesi 15 lira oluyor çok ucuz değil mi kızlar :26: abboş makineyi kullan memnun olursan bana söyle bende alacağım dedim. çünkü aşırı ucuz, kıytırık bişeycik çıkmazsa iyi
anaaaam melek, maaşallah diyorum sana. 4 görücünün hepsini biliyor musun? çocuklar nasıl? hangisine için daha yatkın? ay sen bu sfer kesin gidicisin baksana. :123:
canım Kuranda böyle şeyler yazmıyor, hatta bir ayette biz size hayatı kolaylaştırmak için Kuranı indirdik diyor.
herkes her fetvayı verebilir.. her fetvayı dinlemek insanı dinden çıkarır dinden soğutur....ayrıca Kuran siyah boyama sarı yap saçını demez.. kimsenin saçıyla ilgilenmez gerçekten çok önemli bişey olsaydı da aynen açık açık ayeti olurdu..
hatipoğlu da abartmış yanii...
walla bende vivetin makinası var, çok kaliteli değil, kablosu temssızlık yapıyor. kontrol etmek gerekiyor sık sık enerji alıyor mu diye. zaten hep bozuk aletler beni bulur. yarım saate ısıtıyor ağdayı, başka bi problemi yok ama yedeğini mutfakta ısıtıp hazırda bekletmek gerekir.
Abboş kullansın bakalım ona göre vivet mi yoksa abboşunkini mi alayım karar veririm
Sırf bu iş için bi kız kardeşim olsun isterdim haa
Kuran en açık şekilde yapmak ve yapmamak gereken şeyleri bildirmiş zaten.. merak eden içine kurt düşen tabiki bakabilir.. Türkçesinden bir Kuranı okursanız zaten bir öz kalıyor akılda ve din de o kadar katı kuralları olan saptırıldığı kadar olmayan bir şeymiş deniyor o öze sahip olununca..diyelim ki böyle, o zaman tehlike yok. peki ya varsa :18: en iyisi biz bildiğimizi söyleyelim isteyen uysun istemeyen uymasın. kişisel bir karar yani. en azından söyleyerek tehlikeli yanı varsa onu bildirmiş oluruz
Kuran en açık şekilde yapmak ve yapmamak gereken şeyleri bildirmiş zaten.. merak eden içine kurt düşen tabiki bakabilir.. Türkçesinden bir Kuranı okursanız zaten bir öz kalıyor akılda ve din de o kadar katı kuralları olan saptırıldığı kadar olmayan bir şeymiş deniyor o öze sahip olununca..
evet canım yazılmayan çok şey var çoğu sallamasyon..kur'anda yazılmayan birçok şeyde var canımneyse ney içine kurt düşen benim gibiler yapmasın bence, düşmeyende yapsın
tekrar hoşgeldin bacım özledim vallaaaaabi daha yapma böyle
ayakkabıdan ismimin silinmesi normal çünkü bu sene evlenen tüm akrabalarımdan silinmiş ve bayramdan sonra beni istemeye gelecek 4 görücüm var :93:herkes göbek atıyor evde amaçları ne neciler bunlar anlayamadım :44:
ben adetim bu 2 gündüryani temmuz sonuna yetişiyorum :124: Rabbim hepimize şifa versin
evet canım ekim sonuna kadar bakım yapalım bol bolbende ekim sonu kestireceğim tabi adet engeli olmazsa :26:
ayıcık mıeneee çok güzel bir isim bundan sonra dolunay çetesi durumunu ayıcık olarak belirlesin