Merhabalar bu mükemmel konutu açtığınız için teşekkürler öncelikle,ben ağustos ayı saç bakım ve kesim tarihlerini öğrenebilir miyim ? Temmuz ayındakileri kaçırdım sanırım
beyaz tenlilere her zaman ilk önerim koyu renktirsiyah renk gusül abdestini geçirmediği için koyu kahverengi yapabilirsin ( benim saç rengim ). renk olarak aynı siyahtır ve abdesti geçirir eğer gözlerin renkli ise hürrem çok iyi gider beyaz tenli olduğun için. ama gözlerin renkli değilse hürreme hiç bulaşma
çok tşk ederim bilgilendirmen içinazulen papatya özlü bişeycik , her ağda markasına aynı mıdır bilmem ama vanelly marka ağdanın azulen özlü ağdası bir harika
bu arada papatya özlü ağdalar kuru ciltli kişiler için oldukça iyi ve kırılma riskini azaltıyor kızlar. benim bu ağda ile aldığım yerlerde kırık hiç oluşmadı eğer oluşsaydı 2 hafta oldu uzaması gerekirdi. bacaklarımın önünü krem renkli bir ağda ile almıştım hatırlayanlar vardır, hem zamanım yoktu hemde ağda bitmişti. vanelly azulen yeşil ağdayı ise annem getirmişti ve onunla da bacaklarımın arkasını almıştım
benim sana önereceğim asıl renk koyu kahverengidirüstteki mesajda hikayemi okursan daha iyi anlarsın koyu kahverengi hiç akmıyor. bende aşağıdaki boyadan kullanıyorum
aklıma şöyle bişi geldibu rengi bakır yada hürremin saç renginden boyattıktan sonra akacakya boya güzel durmayacak o zaman saçta.. işte o zaman kapatmak için kullanayım diyom , ne dersin ?
akıllıca :44: gerçi boyatmadığın renk kalmamıştamam bakalım böyle dene birde
sadece 2 yıldan beri boyatmıyordum..doğal takılayım az diyordum ama beyazlarım çıkmayaaa ve çoğalmaya başlayınca ,,yeniden boyamak şart oldu
gerçi doğal yiöntemle beyazları siyahlaştıran aktarlık karışımlar buldum ama ..
önce boyatıcam bu kadar heves etmişimsonra o karışımları uygulucam
neymiş o karışımlar :44:
sen 4 kişisin boyatma diyen
kuaförümde aynı şeyi söyledi saçların çok güzel boyatma dedi deee beyazları napıcammfotoda çok belli olmammış ama baya var yani
tşk ederim..
dertli oluyor derken çabuk mu akıyor yani? çünkü ben denize filan giricem ,yani tatilden döndükten sonra mı boyatsam ki?
rica ederim canım
eğer acil değilse bir sonraki ayın tarihlerini vermiyorum normalde konunun popülaritesi açısından. mesela bir sonraki aya kuaförden veya lazer merkezinden epilasyon randevusu verecekseniz veriyorum tarihleri. diğer ayın tarihlerini 2 nolu epilasyon tarihi bitince veriyorum. yani net tarihleri o şekilde öğrenebiliyor üyelerim.
fakat hoşgeldin hediyesi olarak bilgilendireyim seni :13: ağustos ayında ve eylül ayında saç kesim tarihi ne yazık ki olamayacak :26: ekimin sonunda saç kesim tarihi var canım
11 ağustosta ve 29 ağustosta boyama tarihi var canım. hangiis adetine denk gelmiyorsa onu yap. ikiside denk gelmiyorsa hangisi adetine daha uzaksa o tarihte yap
sen 4 kişisin boyatma diyen
kuaförümde aynı şeyi söyledi saçların çok güzel boyatma dedi deee beyazları napıcammfotoda çok belli olmammış ama baya var yani
tşk ederim..
dertli oluyor derken çabuk mu akıyor yani? çünkü ben denize filan giricem ,yani tatilden döndükten sonra mı boyatsam ki?
Merhaba ay perisi,
Dolunay epilasyonunu düzenli olarak kullanamıyorum pek ama buna rağmen azalma var fark ediyorum. Bu konuda diğer üyelerin paylaştığı bilgileri merakla takip ediyorum. İnşallah bitecek tamamen. Şimdi ben temmuz sonu tarihini kullanmak istemiyorum çünkü ağustosun ilk haftası yanılmıyorsam bayram, temmuz tarihini kullanırsam ağustosta kısa olur alamam diye düşündüm. Bu yüzden ağustos tarihleri belli mi öğrenmek istiyorum? Duruma göre kuaför planı yapacağım, vaktim sınırlı olduğundan keyfi hareket edemiyorum maalesef.
Saç kesim tarihini de merakla bekliyorum ilk kez uygulayacağım. Saçlarım çok gür iken birden inceldi, belki tarihler işe yarar da eski gür haline geri döner.
İbrahim Saraçoğlundan bu derdinize deva.
**Bektaşi üzümünü, (Amla olarak da bilinir) Hindistan cevizi yağıyla karıştırarak saçlı deriye düzenli olarak sürün.
Birkaç kurutulmuş Amlayı Hindistan cevizi yağıyla siyaha dönene kadar kavurun. Elde edilen yağı saçlı deriye sürün.
Bu karışım gri saçları siyaha döndürecektir.
**Saç Beyazlamasını Önleyici Maske Malzemeleri
1 soğan
5 diş sarımsak
1 yumurta sarısı
Saç Beyazlamasını Önleyici Mucizevi Saç Maskesi tarifi
Soğan ve sarımsağı ezin.Yumurta sarısını ekleyip saçlara boya sürer gibi sürün.30 dakika bekledikten sonra saçınızı yıkayın.Bu maskeyi ayda iki kez olmak şartı ile saçlarınıza uygulayın.
Bu maske saç beyazlamasını önlemek amacı ile kullanılabilir.Fakat bilinmelidirki bu maske beyazlamış saçları eski doğal rengine çevirmekte etkili değildir.En büyük etkisi var olan saçları besleyerek beyazlaşmalarını engellemektir
İbrahim Saraçoğlu, erkenden beyazlayan saçlar için, günde bir tabak sarımsaklı yoğurt ve bir tatlı kaşığı çörek otu yenilmesini tavsiye etmektedir.
işte bunlar canım
Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar içinSaçlarım çok yıpranmış durumda ve ağustosun 10'unda doğumgünüm var bu nedenle hem kestirip hemde boyatmak istiyordum ama temmuz ayındaki günleri kaçırdım adetim dolasıyla çok üzgünüm Artık daha sıkı takip edicemmmmm
amanın temmuzun sonundaymış yaa tarih
benim artık kocişim varr kıl tüy alıp başını gidecek o zamana kadar
ne yapsak ki
Selam ay perisi,
Sen evde agda yapıyorsun değil mi ? Isıtıcı kartusun mu var ? Cildini morartıyor musun ? Tek başına kolay yapabiliyor musun ?
Ben bacagımdaki kıllara taktım yaDaha haftası gelmeden yeni tuyleri göruyorum çok sinirim bozuluyor, evde kendim yapmayı deneyecegim bir de. Agdayı tersine surup, duzune çekerek. İnşallah becerebilrim. Ama önce sen bana nasıl agda yaptıgını biraz anlatır mısın ?
Annem le ben agda hiç yapmadık evde, hiç bi fikrimiz yok ona göre :))
Selam ay perisi,
Sen evde agda yapıyorsun değil mi ? Isıtıcı kartusun mu var ? Cildini morartıyor musun ? Tek başına kolay yapabiliyor musun ?
Ben bacagımdaki kıllara taktım yaDaha haftası gelmeden yeni tuyleri göruyorum çok sinirim bozuluyor, evde kendim yapmayı deneyecegim bir de. Agdayı tersine surup, duzune çekerek. İnşallah becerebilrim. Ama önce sen bana nasıl agda yaptıgını biraz anlatır mısın ?
Annem le ben agda hiç yapmadık evde, hiç bi fikrimiz yok ona göre :))