Dolunay epilasyonu

bu gece başlıyor canım

yaa ben geçen yaptığım ağdadan bacaklarımda ağdadan ötürü yanık oluştu.. 1.5 hafta oldu izi kalacak diye korkuyorum ne yapmalıyım?

popolin vardı evde onu sürdüm biraz krem vs sürdüm... tabee ilk önce yanık olduğunu hissetmeden önce limon+sirke+tuz yapmıştım iz bıraktırırmı acaba bu...zaten sonrası çok ağrım ve sızım oldu ..bacağıma bişey değdiremedim üstüne yatamadım.. (ilk acemilik işte çok ısıtmışım rolonlu ağdayı)

şöyle diyeyim ;

ben bi ara kuaförde yaptırmıştım, kız roll-on'u tencere içerisinde ısıtoyrdu daha çabuk erir diye. içine ısıttığı suyun buharı kaçmış, kız roll-on'u çevirirken o içindeki buhar kaynamış su olmuş ve bacağıma dökülmüştü 1 lira büyüklüğünde bacağımda yanma izi oldu, hametan mıdır nedir o kremden sürmüştüm ve o zamanlar açık olsuğum için pantolon giyiyordum . o kısma peçete koyup yarabandı ile tutturuyordum. yoksa pantolon giydiğim için o kızma sürtüyordu. ne çektiğimi bir be bir de Allah bilir yaklaşık 1 ay acısını çektim sonra acısı geçti fakat izi hala geçmedi. renginde açılma oldu ama 1 yıldır hala geçmedi. yavaş yavaş geçer diye düşünüyorum ya da ne kadarı geçerse o kadarı kar

aa nik değişimi yapmıssın canım ascık zor tanıdım hayırlı olsun yeni nikin

ayy insallah gecer yaaa benım daha 3 parmaklık kadar bi alan benimde öyle oldu içten içe alev alev yandı kaç gün henüz taze deri diye kesede yapmak istemiyorum 2-3ay geçsin bakalım kese yaparsam belki diyorum bi ihtimal kuculur yanık yeri kımbılır :44::26: eczeneden bepanten alayım ozaman tşk ederim

çaktırma kız ben ay_perisi'yim yanıklarında geçer İnşallah en kısa sürede. benim ki epey açıldı ama seninki de açılır. hem ben 1-2 defa sürdüm başka da sürmedim bepanten tüyleri besler sürme ondan. evde hametan varsa (yanık kremi) ondan kullan.

hemen öğrendiğim bir şeyi aktarmak istiyorum
bepanten tüyleri besliyor, tüylenmeyi artırıyor diye birkaç yerde okumuştum işin aslı nedir diye gittim eczacıma sordum. bu arada çok güvenirim kendisine bana hiç yalan söylemez neyse, '' yeni tüy falan çıkarmaz olanı besler ama bende öyle bir şey olmadı yıllardır kullanmama rağmen. yalnız bende de beyaz pütürcükler( hani yağ bezesi gibi oluyor ya komedon deniyor sanırım) yapıyor o yüzden sık kullanmamaya çalışıyorum artık. '' dedi.

bıyıkların acelesi vardı onları hallettım.akşamada göbüşümü yapıcam biticek tamamen :) geri kalanlar için şimdilik lazer yaptırıyorum onları alamam .

Lazer ve ağda operasyonumu tamamladım 3.uygulamam bu sanırsam dolunayı

tebrikler bacılaaar bide ben varım benden öte

herşeyi hazırladım, ağdamı yapıyorum küçük küçük. bi baktım meraklı ablam geldi ne öyle küçük küçük yapıyon ver ben büyük büyük yapayım hemen bitsin demez mi :26: ben yok diyorum kaçıyorum zıbınla o kovalıyor ağda soğuyor diye ve yakaladı

koca koca yapıştırdı çekti sol bacağımın ön yüzünü canım çıktı ki sormayın eli çok ağırdır anneme kızdım al şu kızını başımdan ben yaparım ağdamı diye o etti ben ettim kurtuldum elinden sonra ben küçük küçük yapıştırıp sol üst bacağımın ön yüzünü de ben bitirdim sonra abim telefon açtı eve yemek yaptırdım özel, çay koyun geliyorum demez mi :44: mutfaktayım üstümde zıbın ve sol bacağımın ön yüzü full alınmış arka yüzü alınmamış, annem - ablam - yengem karşıma dizilmişler sanki sinema filmi izliyorlar ağda ısıtma makinesi olmadığı için ocakta kabın içerisinde ısıtıyorum ağdayı ve öyle yapıyorum başka yere de gidemedim, hemen kalkıp ağdayla aldığım yerleri yağladım eteğimi giydim ve abim geldi vardıyalı çalıştığım için çalışma saatim de gelince ağda böyle yarım yamalak kaldı. şu an bilgisayarın başından size sadece sol ön bacağı full alınmış bir bayan olarak yazıyorum

ay perisi :)
ben 8 gün oldu yolunalı
regl olalı da 2 gün oldu ona rağmen benimkilerden ses seda yok ilk gün ki gibi tertemiz hiç bir icraat yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…