2 Temmuz 2013 saat 01.42'de başlayıp demıssın ya akrepcık yanı bu gece 01 42 sımı baslıyo ayın 2 sıne gırmıs oluyoz ya yoksa yaarın gecemı baslıyo bu geceyse gece bile alırım yarına temız olmam lazım :) bu bıyıklardan kurtulmalıyım.
süper gece 2 gibi yapayım bnde yatım sabaha kadar kızarıklıkta anca gecer.
yaa ben geçen yaptığım ağdadan bacaklarımda ağdadan ötürü yanık oluştu.. 1.5 hafta oldu izi kalacak diye korkuyorum ne yapmalıyım?
popolin vardı evde onu sürdüm biraz krem vs sürdüm... tabee ilk önce yanık olduğunu hissetmeden önce limon+sirke+tuz yapmıştım iz bıraktırırmı acaba bu...zaten sonrası çok ağrım ve sızım oldu ..bacağıma bişey değdiremedim üstüne yatamadım.. (ilk acemilik işte çok ısıtmışım rolonlu ağdayı)
şöyle diyeyim ;
ben bi ara kuaförde yaptırmıştım, kız roll-on'u tencere içerisinde ısıtoyrdu daha çabuk erir diye. içine ısıttığı suyun buharı kaçmış, kız roll-on'u çevirirken o içindeki buhar kaynamış su olmuş ve bacağıma dökülmüştü1 lira büyüklüğünde bacağımda yanma izi oldu, hametan mıdır nedir o kremden sürmüştüm ve o zamanlar açık olsuğum için pantolon giyiyordum . o kısma peçete koyup yarabandı ile tutturuyordum. yoksa pantolon giydiğim için o kızma sürtüyordu. ne çektiğimi bir be bir de Allah bilir yaklaşık 1 ay acısını çektim sonra acısı geçti fakat izi hala geçmedi. renginde açılma oldu ama 1 yıldır hala geçmedi. yavaş yavaş geçer diye düşünüyorum ya da ne kadarı geçerse o kadarı kar
e bitirdin mi bari
şşşşşşşşşşşşşşşş çaktırma
aa nik değişimi yapmıssın canım ascık zor tanıdımhayırlı olsun yeni nikin
ayy insallah gecer yaaa benım daha 3 parmaklık kadar bi alanbenimde öyle oldu içten içe alev alev yandı kaç gün henüz taze deri diye kesede yapmak istemiyorum 2-3ay geçsin bakalım kese yaparsam belki diyorum bi ihtimal kuculur yanık yeri kımbılır :44::26: eczeneden bepanten alayım ozaman tşk ederim
çaktırma kız ben ay_perisi'yimyanıklarında geçer İnşallah en kısa sürede. benim ki epey açıldı ama seninki de açılır. hem ben 1-2 defa sürdüm başka da sürmedim bepanten tüyleri besler sürme ondan. evde hametan varsa (yanık kremi) ondan kullan.
bıyıkların acelesi vardı onları hallettım.akşamada göbüşümü yapıcam biticek tamamen :) geri kalanlar için şimdilik lazer yaptırıyorum onları alamam .
Lazer ve ağda operasyonumu tamamladım3.uygulamam bu sanırsam dolunayı
ben daha hiçbir aktivitede bulunamadım inanılmaz üşeniyorum
senden ilham aldım ben de değiştim nickimi. zaten denediklerimin hiçbiri uymadığı için yazdım yazınca da tuttu aksi gibi
senin yerinde olmak isteyen kaç bayan var biliyon mu
ne tatlı bir isimama şimdi tanıyamadık, eski sen kimsin peki