Dolunay epilasyonu

ben ay_perisi'yim la la la laaaa :KK24:

bende 4 ay sonra nihayet alabildim gibi oldu :nazar::KK1:
beğendim nick ini :):KK23:
bakalım benimkiler kaç ay dayanıcaklar ilk kez uyabildim en azından bikini bölgesi için benim için en önemli bölge:KK9:
bioder çok farkettirmişti bi de üstüne dolunay eklendi bakalım neler olucak :)
farkedicek mi eskiye nazaran:KK51:

hemen öğrendiğim bir şeyi aktarmak istiyorum :KK55:
bepanten tüyleri besliyor, tüylenmeyi artırıyor diye birkaç yerde okumuştum işin aslı nedir diye gittim eczacıma sordum. bu arada çok güvenirim kendisine bana hiç yalan söylemez :KK31: neyse, '' yeni tüy falan çıkarmaz olanı besler ama bende öyle bir şey olmadı yıllardır kullanmama rağmen. yalnız bende de beyaz pütürcükler( hani yağ bezesi gibi oluyor ya komedon deniyor sanırım) yapıyor o yüzden sık kullanmamaya çalışıyorum artık. '' dedi.

ben demiştiiiiiiiiiiiiiiim :KK52: :KK51::KK1:

yahu sizler ne kadar şanslı insanlarsınız yatın kalkın şükredin çıkan üç tane tüye :KK76:
deme öyle bende şans olsa....:KK5:
görsen tipi sarışın bunda mı tüy var dersin köklü köklüydü bi de:KK30:
eylül ayından beri bioder kullanıyorum inanılmaz farketti kök yok diyebilirim acı yok diyebilirim hatta bazı yerlerde bölge bölge çıkmıyor hiç artık:KK53:
3 aydır okuyorum nerdeyse başlığı ama regl vs derken bi türlü denk getirememiştim ilk kez tarihinde aldım :)

beğendim nick ini :):KK23:
bakalım benimkiler kaç ay dayanıcaklar ilk kez uyabildim en azından bikini bölgesi için benim için en önemli bölge:KK9:
bioder çok farkettirmişti bi de üstüne dolunay eklendi bakalım neler olucak :)
farkedicek mi eskiye nazaran:KK51:

çoğu yakınım ve tanıdığım net ortamını eski nickimle ( sakın yazmayın eski nickimi :KK1: ) kullandığımı biliyodu, ve bu sitede özel mesajlarım vardı :26: değiştirdim artık beni tanıyamazlar :KK51:

ilk uygulamada fark etmeyenlerde var çok fark etti diyenlerde var. sabırla yap ve inanarak yap. azalacak diye pozitif düşün hep :KK16: bu arada sanki bizim için o bölge önemsiz :KK57:

eylül ayından beri bioder kullanıyorum inanılmaz farketti kök yok diyebilirim acı yok diyebilirim hatta bazı yerlerde bölge bölge çıkmıyor hiç artık:KK53:
3 aydır okuyorum nerdeyse başlığı ama regl vs derken bi türlü denk getirememiştim ilk kez tarihinde aldım :)

valla ben de 4-5 aydır uyguluyorum. daha bir şey yok. sabırla bekliyorum :KK76:

çoğu yakınım ve tanıdığım net ortamını eski nickimle ( sakın yazmayın eski nickimi :KK1: ) kullandığımı biliyodu, ve bu sitede özel mesajlarım vardı :26: değiştirdim artık beni tanıyamazlar :KK51:

ilk uygulamada fark etmeyenlerde var çok fark etti diyenlerde var. sabırla yap ve inanarak yap. azalacak diye pozitif düşün hep :KK16: bu arada sanki bizim için o bölge önemsiz :KK57:
iyi etmişsin ay perisi :)
bakalım gelişmeleri aktarıcam haber bülteninize sayın ay perisi :21:
ama ben sarışınım herkes tüysüz gözüyle bakıyor orası köklü köklü iğrençti ta ki bioder kullanana kadar tabi bi de bilmeden dolunay a denk getirdiğim de olmuştur şimdi azaldılar bakalım bi de çok acıyıp yara oluyor çok hassas tenim ondan önemli dedim tabiki de hepimiz için önemli yarın bi gün bi de evlenmesi var offf ben bekar mutluyum aslında:KK53::KK37:

benimkide 4 aydır rgl yüüznden denk gelmiyodu ama artık hep denk gelecek:KK16:

valla ben de 4-5 aydır uyguluyorum. daha bir şey yok. sabırla bekliyorum :KK76:
sen peki ağdadan sonra bi uygulama yapıyor musun?
onların da etkisi çok çünküm
ay perisi test etmiş onaylamış daha birçok kişi de herkesin bünyesi farklı tabiki bakalım bizde nasıl ne zaman etki edicek gelişmeleri aktarıcaz :)

iyi etmişsin ay perisi :)
bakalım gelişmeleri aktarıcam haber bülteninize sayın ay perisi :21:
ama ben sarışınım herkes tüysüz gözüyle bakıyor orası köklü köklü iğrençti ta ki bioder kullanana kadar tabi bi de bilmeden dolunay a denk getirdiğim de olmuştur şimdi azaldılar bakalım bi de çok acıyıp yara oluyor çok hassas tenim ondan önemli dedim tabiki de hepimiz için önemli yarın bi gün bi de evlenmesi var offf ben bekar mutluyum aslında:KK53::KK37:

ay yazık ablamda hassas tenlidir hemen kızarır morarırlar :KK9: o kısma gelincede bu akşam eldivenle girişeceğim, evlilik o yönden beter bir durum olsa gerek o zaman biz hiç evlenmeyelim bacım :KK19::KK19::KK19:

ay perisi test etmiş onaylamış daha birçok kişi de herkesin bünyesi farklı tabiki bakalım bizde nasıl ne zaman etki edicek gelişmeleri aktarıcaz :)

1-2 kez limon-tuz karışımı uyguladım sonra unuttum yapmayı :KK53: bir de geçen yıllarda bioderlere bilmem nelere çok para döktüm o yüzden pek itimat etmiyorum piyasa ürünlerine. :KK53:

düşünsene birden etki yaptığını :KK1: şok olursunuz :KK53:ay hepimize keşke birden etki etse ama yavaş yavaş oluyor :KK31: olsun gitsinde ne zaman gidiyorsa gitsin :KK12:

1-2 kez limon-tuz karışımı uyguladım sonra unuttum yapmayı :KK53: bir de geçen yıllarda bioderlere bilmem nelere çok para döktüm o yüzden pek itimat etmiyorum piyasa ürünlerine. :KK53:

bende o şekilde düşünüyorum, abimde bioder etki etmemişti gerçi lazerde etki etmedi :KK9: şu an karınca yumurtası yağı sürüyorum o da elimde olduğu için boşa gitmesin diye :KK37: zaten bir defa daha dolunaya uyarsam biter , sonrada bir ürün almam :110: zaten hürrem hamam otu yağı da yalan çıktı kullananların çoğu ürün bittikten sonra tekrar eski tüylerin çıktığını söylüyor :KK31:

X