- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
bende o şekilde düşünüyorum, abimde bioder etki etmemişti gerçi lazerde etki etmedişu an karınca yumurtası yağı sürüyorum o da elimde olduğu için boşa gitmesin diye zaten bir defa daha dolunaya uyarsam biter , sonrada bir ürün almam zaten hürrem hamam otu yağı da yalan çıktı kullananların çoğu ürün bittikten sonra tekrar eski tüylerin çıktığını söylüyor
eldivenle miay yazık ablamda hassas tenlidir hemen kızarır morarırlaro kısma gelincede bu akşam eldivenle girişeceğim, evlilik o yönden beter bir durum olsa gerek o zaman biz hiç evlenmeyelim bacım
ben de arkadasimin onerisi uzerine aldim bana da etki etti canim ya duzenli kullandim ama1-2 kez limon-tuz karışımı uyguladım sonra unuttum yapmayıbir de geçen yıllarda bioderlere bilmem nelere çok para döktüm o yüzden pek itimat etmiyorum piyasa ürünlerine.
ne guzel olurduuuudüşünsene birden etki yaptığınışok olursunuz ay hepimize keşke birden etki etse ama yavaş yavaş oluyor olsun gitsinde ne zaman gidiyorsa gitsin
haklisin canim her insanin bunyesi farkli cunku, bana oneren arkadas da anlatiyor felaketmis onun durum da o da beyaz tenli gecenlerde 3 aydir almadigi bacaklarini gosterdi 5 tel cikmistüyden tüye fark ediyodur belki de o da. ben beyaz tenliyim tüylerim simsiyah ve güçlü
bence lazerden lazere fark var. maşallah ben çok güzel sonuç alıyorum lazerden
eldivenle mi
evet evlenmeyelimmm
canim ben oraya dayanamam da agdayi zor cekiyorumevet eldivenbende bir defa denedim, 2-3 tüyü tutup deriyi gerdirerek çıkış yönüne doğru çekince acısız acısız yaptım . afedersin dudak kısmı kaldı çünkü çok acıdı :84:
ama kararlıyım bu sefer orayı da alacam
tüyden tüye fark ediyodur belki de o da. ben beyaz tenliyim tüylerim simsiyah ve güçlü
haklisin canim her insanin bunyesi farkli cunku, bana oneren arkadas da anlatiyor felaketmis onun durum da o da beyaz tenli gecenlerde 3 aydir almadigi bacaklarini gosterdi 5 tel cikmis
annemde bugün çenemde olan 15-20 tane kalın tüy için beni lazere götüreceğini söyledi :18: ben lazerden çok korkarım kiiiiiiiiinasıl acıyo mu :26: iğneli mi yaptırayım, hangisi az acılı ve hızlı etkili :44:
canim ben oraya dayanamam da agdayi zor cekiyorum
masallah sen iyi yol katetmissin dudak kisimlari daha cok acir simdi :84:
peki ben simdi gogus uclarimda 1-2 tel var onlari alsam eldivenle etkisi olur mu diyorsun canim??
daha dur neler ogrenicez bi yasima daha girdim bari yarin labratuvardan alip getireyim eldiven
kusura bakmayın kızlar mesaj hakkımı doldurmaya çalışıyom
şimdi canım o da cihazdan cihaza değişiyor. ben alexandrite adlı cihazla yaptırıyorum. iğneli epilasyon 3-5 tüy için uygun görünebilir ama sonuç alman uzun sürer.
ıpl olayına ise hiç girme zaten lazer değil o sadece epilasyon. ona para verene kadar ağda yap bence.
:44: acıtıyo mu alexander mıdır nedir
du bakalim obur agda zamanim gelsin bi deniyeyim madem bu kadar ovdun bu yontemi :44:ben yaptıysam herkes yapar vallaha bakağda beter acıtıyor. eldiven uğraştırıyor ama nefissssssssssss
dudişler acıyor evet fakat yapıcaaaaaaaaam kendime inanıyorum galiba :44:
göğüs uçlarına da deneyebilirsin tabi 1-2 tel isefazlaysa alma ne gerek , göğüs bölgesine hiç bir yöntem denemedim çünkü. azar falan mazaallah :18: yapacaksan da ağda yapma sündürür, eldiven sündürmez. tabi 1-2 taneyse al çok alma hiç bişicik olmaz en iyisi bekarlık
pek değil sinek ısırığı gibi
du bakalim obur agda zamanim gelsin bi deniyeyim madem bu kadar ovdun bu yontemi :44:
1-2 tel canim ya alayim bar rahatsiz oldum uzuyor bi de
bi de bisi sorucam ben koltuk altimi gecen makinayla aldim yara oldu cok acidi gunlerce o en kolay neyle aliniyor peki canim
dur bi de ben yaptırayım, hem ücreti az olur hemde incelsin o da yeterbu arada ben çok tırsağın tekiyim :18: umarım acımaz valla yarı bile olmadan bırakır kaçarım
zaten tüyün azsa atış sayısı üstünden ücretlendirirler o zaman da hesaplı olur senin içinçok acımaz merak etme en azından ağda kadar olmaz. benim de canım tatlıdır çok ben bile dayanıyorum düşün yani.
bu arada bana müsade kızlar yavaştan. hepinize tüysüz günler geceler gelecekler diliyorum :129:
agda da pisik gibi yapiyo yazin sicakta artik bismillahla basliyorum ne olucak diye bu sefer her alisimda:26:buna da şaşırma da bariilk defa haziranın ilk tarihinde aldım eldivenle ama batık yaptı hep bende :26: 1 hafta kaşıntısını çektim . bi daha da yapmam. ağda yaparım kendi kendime