Dolunay epilasyonu

bence lazerden lazere fark var. maşallah ben çok güzel sonuç alıyorum lazerden

ay yazık ablamda hassas tenlidir hemen kızarır morarırlar o kısma gelincede bu akşam eldivenle girişeceğim, evlilik o yönden beter bir durum olsa gerek o zaman biz hiç evlenmeyelim bacım
eldivenle mi
evet evlenmeyelimmm

1-2 kez limon-tuz karışımı uyguladım sonra unuttum yapmayı bir de geçen yıllarda bioderlere bilmem nelere çok para döktüm o yüzden pek itimat etmiyorum piyasa ürünlerine.
ben de arkadasimin onerisi uzerine aldim bana da etki etti canim ya duzenli kullandim ama

düşünsene birden etki yaptığını şok olursunuz ay hepimize keşke birden etki etse ama yavaş yavaş oluyor olsun gitsinde ne zaman gidiyorsa gitsin
ne guzel olurduuuu

tüyden tüye fark ediyodur belki de o da. ben beyaz tenliyim tüylerim simsiyah ve güçlü

Son düzenleme:
bence lazerden lazere fark var. maşallah ben çok güzel sonuç alıyorum lazerden

annemde bugün çenemde olan 15-20 tane kalın tüy için beni lazere götüreceğini söyledi :18: ben lazerden çok korkarım kiiiiiiiii nasıl acıyo mu :26: iğneli mi yaptırayım, hangisi az acılı ve hızlı etkili :44:

canim ben oraya dayanamam da agdayi zor cekiyorum
masallah sen iyi yol katetmissin dudak kisimlari daha cok acir simdi :84:
peki ben simdi gogus uclarimda 1-2 tel var onlari alsam eldivenle etkisi olur mu diyorsun canim??
daha dur neler ogrenicez bi yasima daha girdim bari yarin labratuvardan alip getireyim eldiven

şimdi canım o da cihazdan cihaza değişiyor. ben alexandrite adlı cihazla yaptırıyorum. iğneli epilasyon 3-5 tüy için uygun görünebilir ama sonuç alman uzun sürer.
ıpl olayına ise hiç girme zaten lazer değil o sadece epilasyon. ona para verene kadar ağda yap bence.

ben yaptıysam herkes yapar vallaha bak ağda beter acıtıyor. eldiven uğraştırıyor ama nefissssssssssss
dudişler acıyor evet fakat yapıcaaaaaaaaam kendime inanıyorum galiba :44:
göğüs uçlarına da deneyebilirsin tabi 1-2 tel ise fazlaysa alma ne gerek , göğüs bölgesine hiç bir yöntem denemedim çünkü. azar falan mazaallah :18: yapacaksan da ağda yapma sündürür, eldiven sündürmez. tabi 1-2 taneyse al çok alma hiç bişicik olmaz en iyisi bekarlık

:44: acıtıyo mu alexander mıdır nedir

du bakalim obur agda zamanim gelsin bi deniyeyim madem bu kadar ovdun bu yontemi :44:
1-2 tel canim ya alayim bar rahatsiz oldum uzuyor bi de
bi de bisi sorucam ben koltuk altimi gecen makinayla aldim yara oldu cok acidi gunlerce o en kolay neyle aliniyor peki canim

buna da şaşırma da bari ilk defa haziranın ilk tarihinde aldım eldivenle ama batık yaptı hep bende :26: 1 hafta kaşıntısını çektim . bi daha da yapmam. ağda yaparım kendi kendime

dur bi de ben yaptırayım, hem ücreti az olur hemde incelsin o da yeter bu arada ben çok tırsağın tekiyim :18: umarım acımaz valla yarı bile olmadan bırakır kaçarım

zaten tüyün azsa atış sayısı üstünden ücretlendirirler o zaman da hesaplı olur senin için çok acımaz merak etme en azından ağda kadar olmaz. benim de canım tatlıdır çok ben bile dayanıyorum düşün yani.

bu arada bana müsade kızlar yavaştan. hepinize tüysüz günler geceler gelecekler diliyorum :129:

nereye gidiyon ya daha soslu sarma yiyeceeeeedik

buna da şaşırma da bari ilk defa haziranın ilk tarihinde aldım eldivenle ama batık yaptı hep bende :26: 1 hafta kaşıntısını çektim . bi daha da yapmam. ağda yaparım kendi kendime
agda da pisik gibi yapiyo yazin sicakta artik bismillahla basliyorum ne olucak diye bu sefer her alisimda:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…