ay perisi :)
ben 8 gün oldu yolunalı
regl olalı da 2 gün oldu ona rağmen benimkilerden ses seda yok ilk gün ki gibi tertemiz hiç bir icraat yok
yarın halledicem inşallah geçen tarihi kaçırdım adet olduğum için
forAchange ben, eski yani
beğendim nick ini :)ben ay_perisi'yim la la la laaaa
bende 4 ay sonra nihayet alabildim gibi oldu
ay perisi :)
ben 8 gün oldu yolunalı
regl olalı da 2 gün oldu ona rağmen benimkilerden ses seda yok ilk gün ki gibi tertemiz hiç bir icraat yok
hemen öğrendiğim bir şeyi aktarmak istiyorum
bepanten tüyleri besliyor, tüylenmeyi artırıyor diye birkaç yerde okumuştum işin aslı nedir diye gittim eczacıma sordum. bu arada çok güvenirim kendisine bana hiç yalan söylemezneyse, '' yeni tüy falan çıkarmaz olanı besler ama bende öyle bir şey olmadı yıllardır kullanmama rağmen. yalnız bende de beyaz pütürcükler( hani yağ bezesi gibi oluyor ya komedon deniyor sanırım) yapıyor o yüzden sık kullanmamaya çalışıyorum artık. '' dedi.
şu bizim forachangebak bu soslusarma ismi daha da iyi olmuş ama ben sarma sevmem
deme öyle bende şans olsa....
yahu sizler ne kadar şanslı insanlarsınız yatın kalkın şükredin çıkan üç tane tüye
beğendim nick ini :)
bakalım benimkiler kaç ay dayanıcaklar ilk kez uyabildim en azından bikini bölgesi için benim için en önemli bölge
bioder çok farkettirmişti bi de üstüne dolunay eklendi bakalım neler olucak :)
farkedicek mi eskiye nazaran
görsen tipi sarışın bunda mı tüy var dersin köklü köklüydü bi de
eylül ayından beri bioder kullanıyorum inanılmaz farketti kök yok diyebilirim acı yok diyebilirim hatta bazı yerlerde bölge bölge çıkmıyor hiç artık
3 aydır okuyorum nerdeyse başlığı ama regl vs derken bi türlü denk getirememiştim ilk kez tarihinde aldım :)
teşekkür ederimsoslu sarma deyince aklına nasıl bir şey geldi peki ?
bildiğimiz yaprak sarması :120:
iyi etmişsin ay perisi :)çoğu yakınım ve tanıdığım net ortamını eski nickimle ( sakın yazmayın eski nickimi) kullandığımı biliyodu, ve bu sitede özel mesajlarım vardı :26: değiştirdim artık beni tanıyamazlar
ilk uygulamada fark etmeyenlerde var çok fark etti diyenlerde var. sabırla yap ve inanarak yap. azalacak diye pozitif düşün hepbu arada sanki bizim için o bölge önemsiz
görsen tipi sarışın bunda mı tüy var dersin köklü köklüydü bi de
eylül ayından beri bioder kullanıyorum inanılmaz farketti kök yok diyebilirim acı yok diyebilirim hatta bazı yerlerde bölge bölge çıkmıyor hiç artık
3 aydır okuyorum nerdeyse başlığı ama regl vs derken bi türlü denk getirememiştim ilk kez tarihinde aldım :)
valla ben de 4-5 aydır uyguluyorum. daha bir şey yok. sabırla bekliyorum
he heee değiş işteeeeeanlatim mi nasıl olduğunu, canın çekmesin sonra
sen peki ağdadan sonra bi uygulama yapıyor musun?valla ben de 4-5 aydır uyguluyorum. daha bir şey yok. sabırla bekliyorum
iyi etmişsin ay perisi :)
bakalım gelişmeleri aktarıcam haber bülteninize sayın ay perisi
ama ben sarışınım herkes tüysüz gözüyle bakıyor orası köklü köklü iğrençti ta ki bioder kullanana kadar tabi bi de bilmeden dolunay a denk getirdiğim de olmuştur şimdi azaldılar bakalım bi de çok acıyıp yara oluyor çok hassas tenim ondan önemli dedim tabiki de hepimiz için önemli yarın bi gün bi de evlenmesi var offf ben bekar mutluyum aslında
sen peki ağdadan sonra bi uygulama yapıyor musun?
onların da etkisi çok çünküm
ay perisi test etmiş onaylamış daha birçok kişi de herkesin bünyesi farklı tabiki bakalım bizde nasıl ne zaman etki edicek gelişmeleri aktarıcaz :)
sen peki ağdadan sonra bi uygulama yapıyor musun?
onların da etkisi çok çünküm
ay perisi test etmiş onaylamış daha birçok kişi de herkesin bünyesi farklı tabiki bakalım bizde nasıl ne zaman etki edicek gelişmeleri aktarıcaz :)
1-2 kez limon-tuz karışımı uyguladım sonra unuttum yapmayıbir de geçen yıllarda bioderlere bilmem nelere çok para döktüm o yüzden pek itimat etmiyorum piyasa ürünlerine.