Dolunay epilasyonu

eneeeee paket bölgede mi yaptın tek başınaa

küsüp geç çıkmasını istiyorsan epilasyon tarihlerinde aldırmaya dikkat et, fakat küstürürsen ;

ilerde şeklini değiştirmek istediğinde ya da kalınlaştırmak istediğinde çok zorlar seni. hatta hiç değiştiremeyebilirsin. hele ki epilasyon tarihinde kuaför kaşını alırken yanlışlıkla şeklini bozarsa eski haline getirmen epey zaman ister

bunu değerlendiriciiiim teşekkür ederim :

Son düzenleme:
ben de epilasyon tarihinde aldirdim kaslarimi ama hic dusunmeden gelisti, Allah tan inceltmedi bi de yeni almislar kadini ise sinir oldum altlarini elletmiyorum daginiklari ustten toparlayin dedim alttan bi sira aldi gicik kadin....
findik yagi surucem ciksin diye artik, ama ortasi icin mutluyum cikmaz insallah

aman dikkat et canım , ama en azından alttan alınca daha kalkık duruyor kaşlar

kocan ne farkedecek canım, 1 hafta annemlere gideceğim de evden uzaklaş

ztn 2 aydır annemlerde kalıyoruz canım normalde ayda bir iki sefer seyahate çıkar bu haftada çıkmayası tuttu kocacığımın salı günü hallettim işimi maalesef,napalım nasip bundan sonra uymaya çalışırım inş.

ee canlar ağda sonrası hangisini sürsek tüyün uzun süre çıkmamasına etkili?:26:

bende bişeyler sürmeyi düşünuyorum karar veremedim

ben yapıyosam herkes yapar gerçi benim beceremediğim iş yoktur bak bide videosu var senin için buldum

[video=youtube;ivP-bd082Ww]http://www.youtube.com/watch?v=ivP-bd082Ww[/video]

ben hep bu şekilde alıyorum sağ traf kolay oluyoda sol taraf ters geliyo zor oluyo ama çok acıyo hep gözümden yaşlar süzülüyo

ben hep bu şekilde alıyorum sağ traf kolay oluyoda sol taraf ters geliyo zor oluyo ama çok acıyo hep gözümden yaşlar süzülüyo

bende kendim alıyorum canım, acımasını azaltmak için bi sağa bi sola bi ortaya vuruyorum sonra tekrar bi sağa bi sola bi ortaya vuruyorum ve 5-10 sn. bekliyorum. böylelikle vurduğum bölgeler uyuşmuş oluyor, ve kolaylıkla alıyorum ve alırken ipi bastırarak alıyorum acısı daha az oluyor sanki

komik mi olur soracağım soru bilemem ama verdiğiniz tarihler arasında illa ki gece mi almak zorundayız dolunay çıkınca. gündüz alsak da etkisi olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…