- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.717
bulunduğum yer itibariyle sıcaktan eriyip gitmişama son çare aklımda sıvı yağ vardı :13:
tşk ederimmmmtabiki canım yaparsın neden yapamayasın bide benim jiletti sen düşün (mecbur sebeblerle jilete başvurmustum) oyuzden bundan sonra daha az acır dşye düşünüyorum
rica ederim akrepcim
ya bu arada, saç kesim gününde kaşımı da aldırsam olur mu?
bir de kaşlarınız küser diyorsun ya hep, bu tam olarak ne demek :26:
eğer küsüp çabuk ya da fazla çıkmayacaksa küsmesi benim için sorun değil
küsüp geç çıkmasını istiyorsan epilasyon tarihlerinde aldırmaya dikkat et, fakat küstürürsen ;
ilerde şeklini değiştirmek istediğinde ya da kalınlaştırmak istediğinde çok zorlar seni. hatta hiç değiştiremeyebilirsin. hele ki epilasyon tarihinde kuaför kaşını alırken yanlışlıkla şeklini bozarsa eski haline getirmen epey zaman ister
makineyle almak inceltmiyor mu:26: ?
bunu değerlendiriciiiim teşekkür ederim :16:
ben de epilasyon tarihinde aldirdim kaslarimi ama hic dusunmeden gelisti, Allah tan inceltmedi bi de yeni almislar kadini ise sinir oldum altlarini elletmiyorum daginiklari ustten toparlayin dedim alttan bi sira aldi gicik kadin....
findik yagi surucem ciksin diye artik, ama ortasi icin mutluyum cikmaz insallah
kocan ne farkedecek canım, 1 hafta annemlere gideceğim de evden uzaklaş
ztn 2 aydır annemlerde kalıyoruz canımnormalde ayda bir iki sefer seyahate çıkar bu haftada çıkmayası tuttu kocacığımın salı günü hallettim işimi maalesef,napalım nasip bundan sonra uymaya çalışırım inş.
ben bioder kullaniyorum cok da faydasini gordum canimee canlar ağda sonrası hangisini sürsek tüyün uzun süre çıkmamasına etkili?:26:
bende bişeyler sürmeyi düşünuyorum karar veremedim
bende yanaklarda gözle görülür azalma varhem dolunay hem ip ağdayı sivilcelenme yaptığı için bıraktım ben, berbat derecede sivilcelenme yapıyordu
İpi nası yapıyosun parmağına dolamayı bilemem ben beceremem heralde onu :))
ben yapıyosam herkes yapar gerçi benim beceremediğim iş yokturbak bide videosu var senin için buldum
[video=youtube;ivP-bd082Ww]http://www.youtube.com/watch?v=ivP-bd082Ww[/video]
ben hep bu şekilde alıyorum sağ traf kolay oluyoda sol taraf ters geliyo zor oluyo ama çok acıyo hep gözümden yaşlar süzülüyo