bende kendim alıyorum canım, acımasını azaltmak için bi sağa bi sola bi ortaya vuruyorum sonra tekrar bi sağa bi sola bi ortaya vuruyorum ve 5-10 sn. bekliyorum. böylelikle vurduğum bölgeler uyuşmuş oluyor, ve kolaylıkla alıyorumve alırken ipi bastırarak alıyorum acısı daha az oluyor sanki
komik mi olur soracağım soru bilemem ama verdiğiniz tarihler arasında illa ki gece mi almak zorundayız dolunay çıkınca.gündüz alsak da etkisi olur değil mi?
akrepcik yeni tarih bilgilendirmende ikinci tarih açıklamasında haziran bilgisi duruyor :26: parantez içinde MÜMKÜNSE 23 HAZİRANDA DEĞİLDE 24-25 HAZİRANDA ALIN olan kısmı silsen iyi olur canım :44:
Bunlara inan var mi :)
evet varsonuçta bu iş illa yapılacak demi belirli bir tarih aralığında almanın ne zararı olabilir ki
ben de paylaşayım istedim. üç sefer tarihlere uydum arka arkaya. ilkinde çok daha geç çıktılar, 2.sinde de aynen. yalnız 3.de ilk gün tarihinde aldım hatta basladıktan 3-4 saat sonra mecburen aldım (akrep dgr günler daha iyi olur demışti) ve su an çıkmış durumdalar 1 hafta olmasına reğmen.;( ama artık gerçekten daha inceler, tüyümsü bi hal aldılar. ve genel olarak daha seyrek çıkıyorlar ve alırken çok çok acımıyorlar. tarihlere uymaya devam edicem....sevgiler..
mesela ben...
henüz bir etki görememiş olmama rağmen ısrarla akrepçik in verdiği tarihlerde uyguluyorum epilasyonumu.
nasılsa almıyor muyuz tüyleri, bu tarihlere denk getirsek ne çıkar ki?
ay kıyamaaaaaaaaamemin ol ki göreceksin faydasını :13:
sadece inanan değil uygulayıp sonuç alanlar varbende onlardan biriyim.siz de deneyin fayda görmeseniz bile en azından zararı olmaz
benim de tüylerin gerçekten azaldığını hissediyorum.geç çıkıyorlar.en çokta malum yerdekilerin azalması acayip mutlu etmekte
Akrepciikk beni hatirladin mi :) 26 sinda regl oldum ve insallah 3unde bitecek :) yanii hemen reglimden sonra epilasyon yapiyoruumm :) aylar sonra ilk defa reglimden sonraya denk geldi tarihler bu sefer olumlu etkiyi fazlasiyla gorecegime inanıyorum insallah :))