Dolunay epilasyonu

bende kendim alıyorum canım, acımasını azaltmak için bi sağa bi sola bi ortaya vuruyorum sonra tekrar bi sağa bi sola bi ortaya vuruyorum ve 5-10 sn. bekliyorum. böylelikle vurduğum bölgeler uyuşmuş oluyor, ve kolaylıkla alıyorum :KK9: ve alırken ipi bastırarak alıyorum acısı daha az oluyor sanki :KK31:

bende deniyim bakalım nasıl olcak

akrepcik yeni tarih bilgilendirmende ikinci tarih açıklamasında haziran bilgisi duruyor :26: parantez içinde MÜMKÜNSE 23 HAZİRANDA DEĞİLDE 24-25 HAZİRANDA ALIN olan kısmı silsen iyi olur canım :44:

ben de paylaşayım istedim. üç sefer tarihlere uydum arka arkaya. ilkinde çok daha geç çıktılar, 2.sinde de aynen. yalnız 3.de ilk gün tarihinde aldım hatta basladıktan 3-4 saat sonra mecburen aldım (akrep dgr günler daha iyi olur demışti) ve su an çıkmış durumdalar 1 hafta olmasına reğmen.;( ama artık gerçekten daha inceler, tüyümsü bi hal aldılar. ve genel olarak daha seyrek çıkıyorlar ve alırken çok çok acımıyorlar. tarihlere uymaya devam edicem....sevgiler..

ben de paylaşayım istedim. üç sefer tarihlere uydum arka arkaya. ilkinde çok daha geç çıktılar, 2.sinde de aynen. yalnız 3.de ilk gün tarihinde aldım hatta basladıktan 3-4 saat sonra mecburen aldım (akrep dgr günler daha iyi olur demışti) ve su an çıkmış durumdalar 1 hafta olmasına reğmen.;( ama artık gerçekten daha inceler, tüyümsü bi hal aldılar. ve genel olarak daha seyrek çıkıyorlar ve alırken çok çok acımıyorlar. tarihlere uymaya devam edicem....sevgiler..

çok mutlu oldum :KK9: İnşallah hepsi incelip bitecek :KK19:

benim de tüylerin gerçekten azaldığını hissediyorum.geç çıkıyorlar.en çokta malum yerdekilerin azalması acayip mutlu etmekte :KK8:

mesela ben...
henüz bir etki görememiş olmama rağmen ısrarla akrepçik in verdiği tarihlerde uyguluyorum epilasyonumu.:KK9:
nasılsa almıyor muyuz tüyleri, bu tarihlere denk getirsek ne çıkar ki? :KK14:

benim de tüylerin gerçekten azaldığını hissediyorum.geç çıkıyorlar.en çokta malum yerdekilerin azalması acayip mutlu etmekte :KK8:

dün büyük ablam gelmişti bize. eteğimle oturdum yanına. " Meleeeeek sen bacağına ne yaptııın" dedi birden :44: "Ne oldu abla" dedim :26: "Anne şu kızına bak hele bacağının aşağısına jilet vurmuş, bari aşağı vuruyon yukarıya da vur ne öyle yarım yamalak , bide salak kardeşim niye jilet vuruyon tüylerin kalınlaşır" diyor bende bu arada alaycı bi bakışla ablamı izliyorum :KK31:

Annem girdi araya hemen " ne jileti dolunay diye bişeyler yapıyo ( :KK1: ) en son 4 ay önce aldı, böyle dökük dökük oldu ( :KK9: ) " dedi. ablam sordu işte dolunay nedir falan. oturdum uzuuuuun uzun anlattım . anlamadı :KK57: neyse abla ben zamanı gelince seni ararım sende alırsın tüylerini dedim o da tamam dedi :KK9: e niye tüylü geziyon diye sordu, merak etme abla 2 temmuzda yolacam kendimi dedim :KK55:

iyi ki var bu dolunay, Rabbime şükürler olsun :KK16:

Akrepciikk beni hatirladin mi :) 26 sinda regl oldum ve insallah 3unde bitecek :) yanii hemen reglimden sonra epilasyon yapiyoruumm :) aylar sonra ilk defa reglimden sonraya denk geldi tarihler bu sefer olumlu etkiyi fazlasiyla gorecegime inanıyorum insallah :))

Akrepciikk beni hatirladin mi :) 26 sinda regl oldum ve insallah 3unde bitecek :) yanii hemen reglimden sonra epilasyon yapiyoruumm :) aylar sonra ilk defa reglimden sonraya denk geldi tarihler bu sefer olumlu etkiyi fazlasiyla gorecegime inanıyorum insallah :))

ayıp ettin bacım unutur muyum :KK19: benimde adetim yeni bitti ayın 2 sinde operasyon başlayacak :KK51: İnanarak yapmakta büyük fayda var canım, psikolojin hormonlarını yönetir unutma :KK34:

2 Temmuz 2013 saat 01.42'de başlayıp demıssın ya akrepcık yanı bu gece 01 42 sımı baslıyo ayın 2 sıne gırmıs oluyoz ya yoksa yaarın gecemı baslıyo bu geceyse gece bile alırım yarına temız olmam lazım :) bu bıyıklardan kurtulmalıyım.

X