Arkadaslar, bu ay gec yumurlama yasadım (27.gun) ama ovulasyon testi sayesinde zamanında iliskiye girdigimi dusunuyorum. Allah'ım insallah oyledir ve dollenme olmustur.yumurtlayalı iki gun oldu. e simdi gec yumurtlayınca ne kadar sure lazım idrarda cıkması icin?
adetin geciktikten bir iki gun sonra demeyin cunku adetlerim son 3 aydır asırı duzensiz. (40 gun , 22 gun, 34 gun) kan testi de yaptıramam yurt dısındayım. cok zor.
bilen arkadaslar lutfen bir fikir verin.
merhaa canım bende bebek isteyenlerdenim bu ay hiç umudum yok ama allah bilir çünkü geçen ay düşük yaptım.ve benimde geç döllenme olmuş drum öyle dedi.ocak ayının birinde adet olmam gerekiyodu oldum.ama olmadan bir kaç gün önce hamiş kalmışım adetimide o yüzden gördüm .adetim bittikten 6 gün sonra kanamam başladı ama benim ihmalsizliğim yüzünden neyse bu nedir diye dr gittim idrar testi yapıldı ve hamile olduğumu ögrendim ve çok netti iki çizgide kıpkırmızıydı.yani hamile kaldığım günden itibaren yaklaşık 17 gün sonra felan testte çok net çıktı.inşallah yardımcı olmuşumdur...
ve arkadaşlar şunu üstüne basarak söylemek istiyorum yani benim gibi ihmalsizlik sakın yapmayın.adet görseniz bile ya yine olmadı yine hamile değilim deyipte ağır kaldırmak yani ihmalsizlik yapmayın çünkü hepimiz bebek için uğraşıyoruz ve bu adet görseniz hamile olabilirsiniz bunu unutmayın...sağlıklı günler...
Kibele, seni cok iyi anliyorum. Benim de 1,5 yildir olmuyor ve her ay sanki bir yilmis gibi geciyor. Once yumurtlamayi bekle,sonra araliksiz calis ve regl olmayi bekle. Bu ay belli olmasi icin 5 gunum kaldi. Atesimi olcuyorum her sabah.Ates olcme yontemi diye baslik var ayrintilara bakabilirsin. Gerci kesin bir yol degil ama yine de deniyorum, idrar ya da kanda cikmasini beklemektense. Beklemek cok zor cunku.Insallah hamilesindir.Bizi haberdar et ogrenirsen.
kibele merhaba yazdıklarını takip ediyorum.bende senin gibi beklemedeyim ve de çok sabırsızım..benimde bugün yada yarın regl olmam gerekiyor..benimde göğüslerim 1 hafta önce ağrımaya başlardı ama şuan hiçbirşey yok.erken gebelik testleri var..oncomed sanırım bu gibi testlerin döllenmeden 7 gün sonra çııktığını söylüyorlar.bende birkaç gün sonra test yapacağım.hayırlısı..umarım hamileyizdir
canım slında 5 ay oncesine kadar falan hic aklımda yoktu. zatn 10 ayık evliyim.ama etrfımda herkes hamile. Burada 2 sene kalacaz. bosken yapalım bir de ABD vatandası olsun diye hepsi hamile kalmıs. ben ABD vatandaslıgı umrumda degil ama su an bosken yapabilirim aslında dedim. milletten heveslendim. bir de kötü bir huyum var. bir seyi isteyince hemen olması lazım. sabırlı bir insan degilim. iste o cok kotu. o yuzden coook istiyorum simdi. coook isteyince de hormonlar alt ust oluyor. normalde bugun 5 gun gecti adetim. ama emin olamıyorum ki. cunku 3 ay once 40. gun oldum. bugun 37 daha. 33 esik sınırdı. atlattım. 37 oldu. o da esik sınırdı. Allah'a sukur o da gecti sayılır. simdi 40. zaten 41 de test yapacam insallah.
iyi o zaman doluyken yapalım da hem is, hem ev, hem calısmak, evde bebegi teslim ettiginin endisesini yasamak, gunde 12 defa emmesi gereken bebegi gögsümü sagarak beslemek, gece 4 defa kalkıp emzirmek üstüne de sabahın köründe kalkıp tekrar ise gitmek sadece eglence olsun.
tabi ki bosken yapacagım. bebegimi dönene kadar gozumun onunde 2 yasına kadar getiririm. bu arada krese bırakacak kadar büyümüs olur. bunun neresi yanlıs anlamadım?