Dollenmeden sonra hamilelik kac günde idrarda cıkıyor?

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
43
43
Arkadaslar, bu ay gec yumurlama yasadım (27.gun) ama ovulasyon testi sayesinde zamanında iliskiye girdigimi dusunuyorum. Allah'ım insallah oyledir ve dollenme olmustur.yumurtlayalı iki gun oldu. e simdi gec yumurtlayınca ne kadar sure lazım idrarda cıkması icin?

adetin geciktikten bir iki gun sonra demeyin cunku adetlerim son 3 aydır asırı duzensiz. (40 gun , 22 gun, 34 gun) kan testi de yaptıramam yurt dısındayım. cok zor.

bilen arkadaslar lutfen bir fikir verin.

Son düzenleme:
15 günü bulur kendin test yapacaksan benim öyle oldu konuşmuştukya daha önce seninle..

yelizcim cok tesekkur ederim. 15 gun cok uzun zaman o zamana kadar adet olup olmadıgım ortaya cıkar. zaten bugun 29. gundeyim.

önemli olan yumurtlamanın olduğu gün biliyorsunuz spermler en fazla 72 saat canlı kalabiliyorlar

Nihancım beni yanlıs anlamıssın, dollenme olduysa diyorum kac gun beklemem lazım idrar testi yapmak icin?

Canim Bildiğim Kadariyla Adet Gecikmesinden Hemen Sonra Kan Testinde çikmali....
Ama Daha önce Adet Düzensizliği Yaşadiğin Için Bence Biraz Daha Bekle Derim...
Hayirlisi Allahtan.....

Hurremcim cok tesekkur ederim. Gecen ay cok buyuk hayal kırıklıgı yasadım. cunku adetim gecikince test yaptım pozitif cıkmıstı ama malesef kan testinde cımamıstı. yani bu daha kotu. bastan guldurup sonra bayagı uzuldum ama bu ay baslarken dedim ki ben bu ay kesin hamile kalacagım Allah'ın izniyle. bunu hissediyorum dedim. belki de bu umuttu. tam 26 gun yumurtamayı bekledim. yani herkesn 10 gun bekler ben 26 gun. su anda o kadar umutluyum ki... Allah insallah ellerimi bos cıkarmaz. Allah insallah kimsenin ellerinibosa cıkarmasın. Herkese nasip etsin ya rabbim.

bu baslıgı acmamın ozel sebebi gec dollenme yasayıp, en erken ne zaman test yaptıklarını ogrenmekti ama topige kimsenin ugradıgı yok. insanlar hamile kaldıktan sonra geriye kalanları umursamıyorlar mı? hadi hanımlar...

AHHH KİBELECİĞİM... BEN HER AY HAYAL KIRIKLIKLARI İÇİNDEYİM... HER AY BU SEFER TAMAM DİYORUM... HATTA KENDİMİ HAMİLE BİLE SANIYORUM Bİ MUDDET....AMA SORA
YİNE DİBE VURUYORUM...
CANIM İNŞALLAH SEN BİZE GÜZEL HABERLER VERİRSİN....
RABBİM BÜYÜK....
SEN BOŞVER KIZLAR DİKKAT ÇEKİCİ KONULARI DAHA ÇOK SEVİYORLAR...
ANCAK AYNI DERTTE OLANLAR BİRBİRİNİ ANLAR...
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN....

kibele döllenme zaten 7 gün içerisinde oluyor bence yumurtlamadan sonra 10 gün bekle.sonra ilk idrarınla test yap sabah.eger garanti istiyorsan adetinde gemediyse 15 gün sonra test yap

bence 2 haftadan sonra cikar kan testinde.idrar testi yapma bence cunku o yanilabiliyor ya da cok erken oldugundan gostermiyor,ben 5 gun gecikmede test yaptim negatifti 2 hafta gecince tekrar yaptim ancak o zaman cikti sen de bekle bence acele etme hayirlisi olsun

ya arkadslar o kadar heyecanlıyım ki. aslında olayları akısına bırakmak istiyorum ama olmuyor. her an aklımda. yatarken kalkarken, ruyalarımda.

goguslerimde bir degisikilik yok yani cok yumusaklar adetten 1 hafta once agrımaya baslarlardı. henuz bir sey yok. yumurtlamamın uzerinden 3 gun gecti.

kibele merhaba yazdıklarını takip ediyorum.bende senin gibi beklemedeyim ve de çok sabırsızım..benimde bugün yada yarın regl olmam gerekiyor..benimde göğüslerim 1 hafta önce ağrımaya başlardı ama şuan hiçbirşey yok.erken gebelik testleri var..oncomed sanırım bu gibi testlerin döllenmeden 7 gün sonra çııktığını söylüyorlar.bende birkaç gün sonra test yapacağım.hayırlısı..umarım hamileyizdir

kibelecim soruna cevap vereyim...
bu idrar testleri 50 miu oldugunda yani degerin 50 ye ve ustune ciktiginda pozitifi gosteriyormus...simdi dollenme oldugunu dusunursek aradan 1 hafta 10 gunluk bir zaman gecer embryon rahime yerlesir ..ve embriyon rahime yerlestigi an kanda deger 10 olmustur zaten..ve bu degerin iki gunde bir iki katina ciktigini dusunursek embryon rahime yerlestikten 5-6 gun sonra idrar testinde cikar..ama dollenmeden ne kadar sonra idrarda cikacacigi tam olarak bilemeyiz cunku dollenme ne zaman oldu bebek ne kadar zamanda rahime tutundu onu ancak Allah bilir....bazi kisilerde dollenmeden bir hafta sonra embryon rahime yerlesirken bazilarinda 10. gunu buluyor tuplerdeki yolculuk..umarim soruna cevap olabilmistir canim!!!

ben 3. asilamamda 9 yada onuncu gundu evde test yaptim ikinci cizgi cok hafif cikmisti cunku cok yeni hamileydim...bir hafta sonra yaptigimda cok net cikti!!!

kibelecim bence 1 hafta bekle oyle yap testi. cunku eger tuttuysa suan dollenme asamasındadır. ancak 1 haftada yerleşio oda mehayın dedigi gibi yumurtlamadan 10 gun sonrayı bulur.

mrb arkadaşlar bende aşılama oldum şu an adetimi iki gün geçti ve ben test yaptıramıyorum çünkü çok korkuyorum negatif çıkacak diye

arkadaslar bugun yumurtlama gununden sonra daha 4. gun. beklemek cok zorr. Allah daha çok bekletmesin

Mehaycım verdigin cevap hem bilimsel hem de cok acıklayıcı. cok tesekkur ederim. sizi her gun haberdar edecem.

amin canim....sonucu dort gozle bekliyoruz..hayirli haberlerle gelirsin insallah!!!

merhaa canım bende bebek isteyenlerdenim bu ay hiç umudum yok ama allah bilir çünkü geçen ay düşük yaptım.ve benimde geç döllenme olmuş drum öyle dedi.ocak ayının birinde adet olmam gerekiyodu oldum.ama olmadan bir kaç gün önce hamiş kalmışım adetimide o yüzden gördüm .adetim bittikten 6 gün sonra kanamam başladı ama benim ihmalsizliğim yüzünden neyse bu nedir diye dr gittim idrar testi yapıldı ve hamile olduğumu ögrendim ve çok netti iki çizgide kıpkırmızıydı.yani hamile kaldığım günden itibaren yaklaşık 17 gün sonra felan testte çok net çıktı.inşallah yardımcı olmuşumdur...

ve arkadaşlar şunu üstüne basarak söylemek istiyorum yani benim gibi ihmalsizlik sakın yapmayın.adet görseniz bile ya yine olmadı yine hamile değilim deyipte ağır kaldırmak yani ihmalsizlik yapmayın çünkü hepimiz bebek için uğraşıyoruz ve bu adet görseniz hamile olabilirsiniz bunu unutmayın...sağlıklı günler...

Son düzenleme:
Kibele, seni cok iyi anliyorum. Benim de 1,5 yildir olmuyor ve her ay sanki bir yilmis gibi geciyor. Once yumurtlamayi bekle,sonra araliksiz calis ve regl olmayi bekle. Bu ay belli olmasi icin 5 gunum kaldi. Atesimi olcuyorum her sabah.Ates olcme yontemi diye baslik var ayrintilara bakabilirsin. Gerci kesin bir yol degil ama yine de deniyorum, idrar ya da kanda cikmasini beklemektense. Beklemek cok zor cunku.Insallah hamilesindir.Bizi haberdar et ogrenirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…