Dollenmeden sonra hamilelik kac günde idrarda cıkıyor?

canlarım bugun de sıcaklık 98. yani yuksegin biraz yuksegi. 39. gun. dollenmeden sonraki 12. gun. 7 gundur de gecikmis bulunmaktayım.

surada pazara ne kaldı?

bu sabah az kalsın test yapıyordum. cok sakinim bu sefer. 3 ay once adetim 10 gun gecikmisti de hamile miyim diye ortalıgı birbirine katmıstım. gecen ay da test pozitf cıktı bu sefer hamileyim diye bayagı heveslenmistim. test yanlısmıs.

bu sefer iyice gecip emin olmam lazım. negatif cıkma korkusu var.

haberdar edicem tabiki. iyi haberlerle doncegimi umuyorum.

arkadaslar sukur 40. gunu tamamladım. sizde sabah oldu ama bizde hala gece. yarın dollenmeden (yumurtlamadan sonraki yani) sonraki 14. gun. test yapacam ama cok korkuyorum tekrar hayal kırıklıgına ugramaktan. acaba 2 gun daha beklesem mi diye dusunurken yakaladım kendimi.

kibele bence de sen hamilesin canim ne oldu test yaptin mi hemen yap bize de haber vermeyi unutma guzel haberlerini bekliyoruz canim hoscakal

test yaptım. ama hicbir sey cıkmadı:KK43: kar gibi bembeyaz. bugun 14. gun dollenmeden sonraki.
itiraf etmem gerekir ki benim yaptıgım teste de pek guvenim yok. 25'li satılan paketledeki test cubugu seklindeki testlerden. adetinizin kacırdıgınız ilk gunu hamileliginizi belirleyecek kadar guvenilir yazıyor. ama bilmiyorum. yani 14+ 5 gibi gosterir gibime geliyor hamile olsam bile. 5-6 gun daha bekleyip oyle yapacam testi. eger olmazsam. ama yumurtlama donemimdeki sıcaklık 36.55 idi. sasmaz. 3 gun onde 36.66 ya yukseldi.3 gun sabit kaldı. bugun de 36.72 tam sekizde ölcuyorum. tek tesellim sıcaklıgın dusmemesi. kızlar insallah hamisimdir.

Son düzenleme:
samiracım hergun sabah kalktıgımda aklım cıkıyor ya sıcaklık dusmusse diye. sabah gec uyanacak olsam bile saati tam 8e kurup mutlaka 8de olcuyorum. cunku yarım saat bile farkettiriyor. bunlar hassa mevzular.

yarın tekrar test yapmam sanırım. cunku bugun hafif bile cıksa yarın tekrarlardım ama karbeyaz cktı. persembeye kadar muhlet verdim:) sabredebilirsem...

persembe haberdar ederim sizi. dua edin. zaten cuma yazma sansım yok. bir hafta kadar sehir dısında olacagım. giderken iyi haberlerle gitmek dondugumde kesin hamis olarak donmek en buyuk arzum...

canim ya hemen bozma moralini bakarsin belki test yanilmistir ,erken oldguu icin gostermistir.benim dusuk yaptigim hamileligimde 5 gun geciktikten sonra yapmistim negatif cikmiyti ama 12. gecikme gunumde de pzitif cikmisti.umudunu yitirme canim insallah hamilesindir,degilsen de moralini bozma sen var oldugun sürece cocuk olur allah sana saglik versin canim.kafana takip da bos yere stres yapma,biliyorsun ki cok etkiliyor.insallah arzun gerceklesir canim...

bu arada beim de yarin adet olmam gerek,onceki hamileligimdeki gibi beyaz akinti gelmeye basladi,gögüslerimde birazcik degisiklik var ama yine de belli olmaz tabi.ben ates falan ölcmüyorum elimden geldigince kafama takmamaya calisiyorum,düsükten sonra iyice dagildim zaten.ama bu ay hamile olayim isterim tabi...

canlarım bu sabah da sıcaklık bir miktar daha arttı. yumrurtlamadan snra 97.8 de sabitlendi. sonra 98.0 a cıktı. 3 un oyle kaldı. 98.1 oldu demistim ya. bugun de 98.2 oldu. yani umutlar devam. 42. gunu de atlattık. yumurlamadan sonraki 15. gun de gitti yani.

bir arkadasla konustum. o ucuz testlerden almıs. dedi ucuzda cıkmadı. gittim paraya kıydım dedi. degisik ir test almıs. hmen cıkmıs. dusunun aynı gun. dedim benim ucuz test bil degil. ph cubugu. kızdı bana. git hemen en guzelinden al diye. valla bulundugum yrde en pahalısı clearblue idi.

bilg acısından soyluyorum clear bluede diyor ki duzensiz adetiniz varsa yani ne zaman adet olacagınızı bilmiyoranız test yapmak icin en iyi zaman iliskiden sonra 19 gun beklemektir diyor.

benim 16 gun oldu. ama yarın sıcaklık bu skilde devam eder yada yuksek cıkarsa test yapacam. ama korkuyorummmm:KK43:

canlarım bu sabah da sıcaklık bir miktar daha arttı. yumrurtlamadan snra 97.8 de sabitlendi. sonra 98.0 a cıktı. 3 un oyle kaldı. 98.1 oldu demistim ya. bugun de 98.2 oldu. yani umutlar devam. 42. gunu de atlattık. yumurlamadan sonraki 15. gun de gitti yani.

bir arkadasla konustum. o ucuz testlerden almıs. dedi ucuzda cıkmadı. gittim paraya kıydım dedi. degisik ir test almıs. hmen cıkmıs. dusunun aynı gun. dedim benim ucuz test bil degil. ph cubugu. kızdı bana. git hemen en guzelinden al diye. valla bulundugum yrde en pahalısı clearblue idi.

bilg acısından soyluyorum clear bluede diyor ki duzensiz adetiniz varsa yani ne zaman adet olacagınızı bilmiyoranız test yapmak icin en iyi zaman iliskiden sonra 19 gun beklemektir diyor.

benim 16 gun oldu. ama yarın sıcaklık bu skilde devam eder yada yuksek cıkarsa test yapacam. ama korkuyorummmm:KK43:

CANIM BENCE ATEŞİN GÜZEL GİDİYOR.. BENDE SENİ MERAKLA BEKLYİORUM .. İNŞ BEBİŞİN GELMİŞTİR.. HADİ HAYIRLSI.. AMA YOKSADA LÜTFEN ÜÜZLME.. HERŞEYİN HAYIRLIIS. BUGÜN OLMASSA YARIN ELBET GELİR..

arkadaslar test yaptım cıkmadı:KK43: acayip moralim bozuk. uzerimden kamyon gecmis gibi hissediyorum.

ya sorma Samira. ben de bayagı haya kırıklıgı oldu. ama soyle dusunuyorum. adetimin gecikmesini onemsemiyorum.umurtlamamdan sonra 14 gun gecince olmam gerekirdi. olmadım. bu sabah test yapıgımda sadece +1 di. testi haftaya tekrarlayacagım.olmazsam 8-9. gun falan. insallah tatilden donunce size hayırlı haberi veririm. 15 mart.

arkadaslar test yaptım cıkmadı:KK43: acayip moralim bozuk. uzerimden kamyon gecmis gibi hissediyorum.

canım hakkında hayırlııısıı.
bekle bakalımkmherşeyde vardır bir hayır.. belki erken yaptın testi.. belli olmaz.. kısmet canım yaa.. yoksada üzülme lütfen.. bugün olmasa
yarın elbet olur.. yeterki stres yapma.. o çok büyük etken..

ya kızlarr delı olcam bende kibeleyle aynı durumdayım.adet günüm 29 subattı. olmadım ateşim 36.9 un altına hiç düşmedi.bu ateşlerin ölçümü her sabah 7 de yapıldı.ve bugun ayın 5 i hala adet olmadım.sabahki ateşim 37 idi.aynı zamanda sabah test yaptım negatifff....ve son 3 aydır 28 gunde bır gayet duzenlıydı adetlerım.ne düşünüyosunuz valllaaa sınır oldum.

Kibelecim,
Ovulasyon gününü test çubuğuyla belirlediysen, tarih konusunda yanılıyor olabilirsin. Çünkü testte pozitif çıktıktan genelde 2 gün sonra ovülasyon oluyor. Yok eğer ateş ölçme yöntemiyle belirlediysen o zaman tarihin kesindir. Hamile değilsen 2 güne kadar adet olman gerekir...

Arkadaşlar, size ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama bilgi açısından yazmak istedim. Kuzenimin kansızlıktan dolayı adet düzensizliği var. Bazen 2 ayda bir, 45 günde falan adet oluyor. Halsizlik mide bulantısı vb. şikayetlerle doktora gidiyor, idrar testi yapılıyor negatif. Zaten adet düzensizliği olduğu için ihtimal de vermiyor hamileliğe. Doktorun verdiği ilaçları içtikçe midesi daha fena oluyor. Neyseki sonunda 2 aylıkken hamile olduğunu öğrenmiş.. Yani en garantisi sanırım kan testi..

insallaaahhhh. dedigim gibi kesin sonuc icin bekleyecegim. eger olmazsam haftaya carsambaya kadar, carsamba sabahı yapacam testi. 14 + 9 gun bitmis olacak bu sayede. o zaman pozitifse pozitif negatifse negatif kardesim. iste sundan dolayı cıkmadı da, bundan dolayı daha bekleyeyim de vs derdi olmaz.
15 martta size hayırlı haberi veririm insallah.

Malesef adet oldum. yok ben bu ay cok strs yaptım. yumurtlama gecikti. adetim gecikti o sebeple. nyse onumuzdeki ay calısmalara devam.

destek olan herkese tesekkurler.

yalnız olaya bakın ben yarın sabah tatile gidiyorum. denize yuzmeye. ama bu haksızlık...

neyse hayırlısı. sevgiler.

X