- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım bu sabah da sıcaklık bir miktar daha arttı. yumrurtlamadan snra 97.8 de sabitlendi. sonra 98.0 a cıktı. 3 un oyle kaldı. 98.1 oldu demistim ya. bugun de 98.2 oldu. yani umutlar devam. 42. gunu de atlattık. yumurlamadan sonraki 15. gun de gitti yani.
bir arkadasla konustum. o ucuz testlerden almıs. dedi ucuzda cıkmadı. gittim paraya kıydım dedi. degisik ir test almıs. hmen cıkmıs. dusunun aynı gun. dedim benim ucuz test bil degil. ph cubugu. kızdı bana. git hemen en guzelinden al diye. valla bulundugum yrde en pahalısı clearblue idi.
bilg acısından soyluyorum clear bluede diyor ki duzensiz adetiniz varsa yani ne zaman adet olacagınızı bilmiyoranız test yapmak icin en iyi zaman iliskiden sonra 19 gun beklemektir diyor.
benim 16 gun oldu. ama yarın sıcaklık bu skilde devam eder yada yuksek cıkarsa test yapacam. ama korkuyorummmm
arkadaslar test yaptım cıkmadı acayip moralim bozuk. uzerimden kamyon gecmis gibi hissediyorum.