Dollenmeden sonra hamilelik kac günde idrarda cıkıyor?

Üzülme canım hayıurlısı böyle.yılmak yok çalışmalara devam:)

kibelecim olsun canım.. üzülmek yok.. stres hiç yok.. stres hamileliği çok etkliyor.. no stres yes baby!!strrsssizz güzel günler dilerim..

canım ben 1 ocakta adet oldum.3 hafta sonra yani 22 ocakta idrar testinde çift çizgi gördüm.hem belirtilerimi çok erken yaşadım.yine aynı hafta kan testi yaptım değerim 55 çıktı.

canım ben 1 ocakta adet oldum.3 hafta sonra yani 22 ocakta idrar testinde çift çizgi gördüm.hem belirtilerimi çok erken yaşadım.yine aynı hafta kan testi yaptım değerim 55 çıktı.

arkadasım ya benimde bugün adetimin 29.günü idrar testi yapacam ama sabah olması şartmı idrarımı 4 saat tutsam yeterli olurmu yoksa sabahımı bekleyim

canım sabah idrarıyla yaptım ben bütün testlerimi benim çok erken belli oldu.arkadaşlarım duyurma sakın kimseye belki yoktur hatadır felan dediler ama şuan 2 aylık oldu.yani bana göre ben döllenmeden 1 hafta sonra felan öğrenmiş oldum.çünkü 1 ocak adetim başladı.6 ocak gibi bitti. adet başından yaklaşık 14 gün sonra döllenme olduğu için bende o tarihlerde döllenme olduğunu düşünüyorum 22 de idrarda çıktı işte.yani döllenmeden bir hafta sonra felan.

canım sabah idrarıyla yaptım ben bütün testlerimi benim çok erken belli oldu.arkadaşlarım duyurma sakın kimseye belki yoktur hatadır felan dediler ama şuan 2 aylık oldu.yani bana göre ben döllenmeden 1 hafta sonra felan öğrenmiş oldum.çünkü 1 ocak adetim başladı.6 ocak gibi bitti. adet başından yaklaşık 14 gün sonra döllenme olduğu için bende o tarihlerde döllenme olduğunu düşünüyorum 22 de idrarda çıktı işte.yani döllenmeden bir hafta sonra felan.

Hayırlı olsun Kışgüneşim...:nazar:
Sakıncası yoksa hangi marka testle erken sonucu öğrendiğini bizlerle de paylaşabilir misin?

bende 16 haftalık hamileyim şaşıracaksınız ama beim 5 günlükken belli oldu.hafif silik di ama anlamşştım.2 gün sonra kanda baktırdım bana 1 haftalık dediler.tabii ben ve benim gibiler ender vakalar test yapıp çıkmazsa hemen umuttsuzluğa kapılmayın.

slm kızlaar ben yenı geldım konuya benımde adetım 5 gun gecıktı bugun test yaptırdım ama negatıf cıktıı uff bılmıyorum acaba yanlıs cıkmıs olabılırmı ınsallah oledıır sızce bıdaha yapmama gerek varmııı

kızlar yaa bugun 15 gun oldu adetım gecelı ama adet olmadım ıdrar testıde yaptırdım ama malesef negatıff acaba cıkmamıs olabılırmıı ama sanmıyorum yaaa kendımı kandırıyoruuum

arkadaşlar muhakkak doktorlarımıza güveneceğiz ama allahtan umut kesilmiyor beni çok umutsuzluğa düşürmüşlerdi şu an hamileyimhihoyyyt

Hanımlar bende bu ay adetten önce ve adetten sonra ilşjiye girdim onun dsnda yumurtlama gununde de ilişkiye girdim . Ama bikac gundur otururken ve uzanırken karnımda bir ağırlık var gibi . Ayakta 10 dk bkleyincede ( bazen daha kısa ) bel ağrım oluyor sizce hamile olabilir miyim

X