- 3 Aralık 2014
- 7.862
- 9.099
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ben de öyle düşünüyorum ama benim hep böyle yapılırdı adet geçer felan hiç böyle çıkmazdı bende senin gibi düşünüyorum ya adet olacağım yada başka hormonal bişey umut yok içimde tabi Allah tan da ümidimi kesmem de hiç bi zaman olsaydı 5 ve üzeri bi değer umutlanirdim çok ama şuan yok ama Allah ın işi belli olmaz diyorum sadece
Sen tedavını kontrolunu aksatma sakın cnm bak ben dr kontrlone gıttım hamıle kaldmOkula başlıyorum bakalım boşlukta fırsat bulursam gideceğim inşallah ama sadece kafam rahat olsun diye Allah dan ümit kesilmez diye
Aynen öyle yapıyorum canım herşeyin hayırlısıInşallah bebiş vardır hepimizi şok eder inatla tutunsun. inşallah güzel haber alırsın canım çok isterim rabbim ol dedi mi olur tabiki umudunu kaybetme çokta kendini kaptırma güzel haber gelirse süpriz olur :)
Aksatmayacagim inşallah canımSen tedavını kontrolunu aksatma sakın cnm bak ben dr kontrlone gıttım hamıle kaldm
Öyle canım. Inşallah tez zaman da güzel haberlerini alırızAynen öyle yapıyorum canım herşeyin hayırlısı
Öyle canım. Inşallah tez zaman da güzel haberlerini alırız
Insallah duyarsın canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğiniIns hepımızın cnm tek ıst dıgım keseyo benego kalp atıslarını gormek dıymak
Insallah canım cümlemize nasip olur inşallahÖyle canım. Inşallah tez zaman da güzel haberlerini alırız
Amın cnm darısı ttum ısteyenlere ıns dua edıyorum herkeseInsallah duyarsın canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini
Allah razı olsun canımAmın cnm darısı ttum ısteyenlere ıns dua edıyorum herkese
Ayy silik çıkmış canım. Hadi inşallah bebiş geliyodur :) yarın kan ver merak ettim :)Kızlar bakar misiniz?
Iste yarın veremeyecek gibiyim benim okul var esiminde nöbeti bakalım salı inşallahAyy silik çıkmış canım. Hadi inşallah bebiş geliyodur :) yarın kan ver merak ettim :)
Var gibi canım hadi inşallahIste yarın veremeyecek gibiyim benim okul var esiminde nöbeti bakalım salı inşallah
Insallah canım bide sağlıklı olursa normalde daha koyu burda çok çıkmıyor bide misafirim var diye çekemedim düzgün bekledikçe dahada koyulaşmışVar gibi canım hadi inşallah
İnşallah canım rabbim sağlıkla versin. Her ay nasıl bir ümit bekleniyor. Rabbim her isteyene nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli inşallahInsallah canım bide sağlıklı olursa normalde daha koyu burda çok çıkmıyor bide misafirim var diye çekemedim düzgün bekledikçe dahada koyulaşmış
Aynen öyle ben bekleeyeli saysam kaç ay olduğunu oooo 20 yi geçmiştir pkoluyum ama hala tabi şuan emin değilim sağlıklı bir gebelik olduğunu duyana kadar Rabbim nelere kadir inşallah bana sağlıklı bir gebelik nasip etsinİnşallah canım rabbim sağlıkla versin. Her ay nasıl bir ümit bekleniyor. Rabbim her isteyene nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli inşallah
Hakkında hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsinIste yarın veremeyecek gibiyim benim okul var esiminde nöbeti bakalım salı inşallah
Insallah canım Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsinHakkında hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin
Amin canım inşallahInsallah canım Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin