döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79
Anladım canım inşallah çok bekletmeden gelir önceden hiç kullanmadım tarlusal o yüzden pek bilgim yok bu ilaç hakkında hep beklerdim kendiliğinden gelirdi ama şimdi tedaviye başlayacağız diye verdi doktor normalde kullanmak istemiyordum
Ben her kullandıgımda 3. Gün fln geliyor canım. Aynı zamanda mesela regl basladıgında içersen de regl kesiyor içtiğin sürece. O yüzden canını sıkma bıraktıgında gelicek ztn umarım tedavin güzel geçer güzel haberi alırsın

Ben her kullandıgımda 3. Gün fln geliyor canım. Aynı zamanda mesela regl basladıgında içersen de regl kesiyor içtiğin sürece. O yüzden canını sıkma bıraktıgında gelicek ztn umarım tedavin güzel geçer güzel haberi alırsın
Insallah canım çok teşekkür ederim

Bi kaç güne gelir o zaman canm sıkıntı yapma
Aynen gelecek de beni bunaltıyor bu şekilde ve ben diyorum ki acaba hiç yumurtam oluşmadı adetten önce bi iki gün kahverengi akintim oldu o şekilde mi sokuldum sadece boşuna mı bekliyorum çünkü böyle böyle zaten diğer adet zamanım geliyor

Aynen gelecek de beni bunaltıyor bu şekilde ve ben diyorum ki acaba hiç yumurtam oluşmadı adetten önce bi iki gün kahverengi akintim oldu o şekilde mi sokuldum sadece boşuna mı bekliyorum çünkü böyle böyle zaten diğer adet zamanım geliyor

Bence yumurtan yeterince büyümedi kiste döndü kistlerin temizlensin de bi daha ki ay temiz olursun tutar inşallah

Kızlar benim bir hafta sonucum 1.2 yken şuan 3.6 çıktı negatif ama şüpheli dedi doktor benim hep 0 çıkardı Allak bullak oldu kafam

Söyledim canım pazartesi yine gel dedi
Umutlanma canım hamilelik bence yok adete yakında yükseliyor bide bi arkadaşn 5 e çıkmış senin kullandığın o ilaçtan oda almış adet olamayınca gitmiş değeri yüksek sonra adet olmuş

Umutlanma canım hamilelik bence yok adete yakında yükseliyor bide bi arkadaşn 5 e çıkmış senin kullandığın o ilaçtan oda almış adet olamayınca gitmiş değeri yüksek sonra adet olmuş
Ben de öyle düşünüyorum ama benim hep böyle yapılırdı adet geçer felan hiç böyle çıkmazdı bende senin gibi düşünüyorum ya adet olacağım yada başka hormonal bişey umut yok içimde tabi Allah tan da ümidimi kesmem de hiç bi zaman olsaydı 5 ve üzeri bi değer umutlanirdim çok ama şuan yok ama Allah ın işi belli olmaz diyorum sadece

X