- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ben her kullandıgımda 3. Gün fln geliyor canım. Aynı zamanda mesela regl basladıgında içersen de regl kesiyor içtiğin sürece. O yüzden canını sıkma bıraktıgında gelicek ztn umarım tedavin güzel geçer güzel haberi alırsınAnladım canım inşallah çok bekletmeden gelir önceden hiç kullanmadım tarlusal o yüzden pek bilgim yok bu ilaç hakkında hep beklerdim kendiliğinden gelirdi ama şimdi tedaviye başlayacağız diye verdi doktor normalde kullanmak istemiyordum
Insallah canım çok teşekkür ederimBen her kullandıgımda 3. Gün fln geliyor canım. Aynı zamanda mesela regl basladıgında içersen de regl kesiyor içtiğin sürece. O yüzden canını sıkma bıraktıgında gelicek ztn umarım tedavin güzel geçer güzel haberi alırsın
Canım bi dr.a gitseydin muayene ederdi tahlil anlardı ne sıkıntın olduğunuKızlar ben hala adet olamadim
Gittim canım geçen hafta tarlusal verdi biteli 3 gün oldu gelmesini bekliyorum gelince adet bitimi rahim filmi istedi doktorCanım bi dr.a gitseydin muayene ederdi tahlil anlardı ne sıkıntın olduğunu
Bi kaç güne gelir o zaman canm sıkıntı yapmaGittim canım geçen hafta tarlusal verdi biteli 3 gün oldu gelmesini bekliyorum gelince adet bitimi rahim filmi istedi doktor
Aynen gelecek de beni bunaltıyor bu şekilde ve ben diyorum ki acaba hiç yumurtam oluşmadı adetten önce bi iki gün kahverengi akintim oldu o şekilde mi sokuldum sadece boşuna mı bekliyorum çünkü böyle böyle zaten diğer adet zamanım geliyorBi kaç güne gelir o zaman canm sıkıntı yapma
Aynen gelecek de beni bunaltıyor bu şekilde ve ben diyorum ki acaba hiç yumurtam oluşmadı adetten önce bi iki gün kahverengi akintim oldu o şekilde mi sokuldum sadece boşuna mı bekliyorum çünkü böyle böyle zaten diğer adet zamanım geliyor
Insallah canım yaBence yumurtan yeterince büyümedi kiste döndü kistlerin temizlensin de bi daha ki ay temiz olursun tutar inşallah
Dr.a dedin mi geçen haftaki değerini canımKızlar benim bir hafta sonucum 1.2 yken şuan 3.6 çıktı negatif ama şüpheli dedi doktor benim hep 0 çıkardı Allak bullak oldu kafam
Bence hamılesın yukselcekKızlar benim bir hafta sonucum 1.2 yken şuan 3.6 çıktı negatif ama şüpheli dedi doktor benim hep 0 çıkardı Allak bullak oldu kafam
Valla hiç böyle ümit yok da bi kere bi hormonumu da azcık yüksek çıkarmış lar di kesin yine öyle bişey diyorum ben ama doktor da çelişkili konuştu pazartesi tekrar gel dediBence hamılesın yukselcek
Söyledim canım pazartesi yine gel dediDr.a dedin mi geçen haftaki değerini canım
Valla hiç böyle ümit yok da bi kere bi hormonumu da azcık yüksek çıkarmış lar di kesin yine öyle bişey diyorum ben ama doktor da çelişkili konuştu pazartesi tekrar gel dedi
Tabiki iki hafta gecikti ama pko luyum ben adetlerim belirsiz 3 aydır duzenliydim bu ay böyle olduAlaalla cok acayıpnadetın gecıktımı pekı
Alaalla ozaman bılacgun sonra tekrar kan verde barı kafan rahat olsn cnmTabiki iki hafta gecikti ama pko luyum ben adetlerim belirsiz 3 aydır duzenliydim bu ay böyle oldu
Okula başlıyorum bakalım boşlukta fırsat bulursam gideceğim inşallah ama sadece kafam rahat olsun diye Allah dan ümit kesilmez diyeAlaalla ozaman bılacgun sonra tekrar kan verde barı kafan rahat olsn cnm
Umutlanma canım hamilelik bence yok adete yakında yükseliyor bide bi arkadaşn 5 e çıkmış senin kullandığın o ilaçtan oda almış adet olamayınca gitmiş değeri yüksek sonra adet olmuşSöyledim canım pazartesi yine gel dedi
Ben de öyle düşünüyorum ama benim hep böyle yapılırdı adet geçer felan hiç böyle çıkmazdı bende senin gibi düşünüyorum ya adet olacağım yada başka hormonal bişey umut yok içimde tabi Allah tan da ümidimi kesmem de hiç bi zaman olsaydı 5 ve üzeri bi değer umutlanirdim çok ama şuan yok ama Allah ın işi belli olmaz diyorum sadeceUmutlanma canım hamilelik bence yok adete yakında yükseliyor bide bi arkadaşn 5 e çıkmış senin kullandığın o ilaçtan oda almış adet olamayınca gitmiş değeri yüksek sonra adet olmuş