döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79
Buda beklemiş hali kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20180205-004252.png
    132,9 KB · Görüntüleme: 370
Canım sen sabah ilk idrarla yap bide koyulaşır inşallah
Evet bunu akşam üzeri yaptım da yarın değilde salı sabahı yapmayı düşünüyorum daha koyu okur belki kan a da gideriz o gün tabi ben adet olmazsam yada sağlıklı ysa inşallah galiba şok oldum içimde hep bi korku uyuyamıyorum da yarın çocuklara kim ders anlatacak

Bişey olmaz allahın izniyle inşallah bebiş vardır ve sağlıklıdır canım dualarım seninle

Allah razı olsun canım sen ne durumdasın şuan
Valla benim 3 4 gündür kasık bölgemde sanki ateşim varmış gibi sıcaklık var ama dışta bişey yok.yaklaşık 1 haftadır göğüslerim sızlıyo içten. Karnım şiş gören hayırlı olsun diyo diyorum neden ne olmuş ki diye. Karnımı gösteriyolar 6 aylık gibi Karnım var şuan. gazım var yürürken zorlanıyorm. kasıklarım arada sancıyo. Karın bölgemde ara ara sanki kelebekler uçuşuyo.Adetime çok var gebelik olamaz neden böyle zor geçiyo bu ay anlamadım ilişkiye adetim biter bitmez başladık. Acaba yumurtlama gününden önce tutmuş olabilir mi sonuçta bu şekildede kalan varmış. Bilmiyorum kafam çok karıştı.

Buda bu sabah arkadaşlar bunda var mı yada diğerine göre daha koyu olması gerek miyor muydu kafam da deli sorular

Eklentiler

• Screenshot_20180206-075324.png
    73,8 KB · Görüntüleme: 438
Buda bu sabah arkadaşlar bunda var mı yada diğerine göre daha koyu olması gerek miyor muydu kafam da deli sorular
Canım yine silik çıkmış gözün aydın rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah hamileliğini garantiledin :) 2 günde gözle görülecek kadar artış olmuyo kan ver artık değerini de öğrenelim

Akşama vereceğim canım okula yeni başladık diye izin alamıyorum

Kızlar ben adet oldummmmm ilk defa evleneli bu ay hcg de yükselme oldu idrar testlerim de pozitif gördüm Rabbim tattirdi bu duygunun ne kadar güzel olduğunu hissettirdi galiba Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin

Hayırlısı olsun canım bu ay olmasada bi dahaki ay inşallah hamilelik haberini alırız sağlıklı sıhhatli

selam kizlar. benimde bat 14 - 15 subat. garip seyler var bedenimde ama " bu ay hamileyim " dedigim belirtiler degil ama. yoruldum. tüm yazilanlarin hepsini okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…