- 3 Aralık 2014
- 7.863
- 9.099
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Iyiyim çok şükür canım inşallah hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikİyi ol da sen bebekte olur büyürde hiç canını sıkma.
Canım çok geçmiş olsun. Benimde 2 kere kürtajım oldu ilkinde 3 ay korun dediler korundum korunmayı bıraktım 4. Ay hamile kaldım 2. Sinde dr. Um korunma dedi gerek yok korunmazsan hemen hamile kalırsın dedi ama ben güvenemedim en azından 1 ay korunmanı tavsiye ederim her ihtimale karşı. Fazla beklemeye gerek yok. İçindeki yara iyileşir zaten bu zaman da.Rabbim isteyen herkeze bebek versin inş ben 9 haftalıkken gittim 5 haftalıkken ölmüş kürtajla aldılar çok ağladım bugün 14 gün oldu dr gittim iyisin dedi bir iki rahim dinlensin dedi ama yumurtalıkların çalışıyo korunun dedi ben beklemek istemiyorum bişey olur diyede korkuyorum varmı böyle olan yada ne kadar sonra hamile kalan bana bişeyler yazın hanımlar
Bu sabah doktora girecektik Sivas in ücra bi yerindeyiz zaten kar vardı ve yağıyor du gece boyu yağmış ve hala yağıyor karayollari yolu açarsa bi saate kadar çıkarız ama zor gidemeyiz gibi duruyor testler negatif çıkmıştı muhtemelen yoktur ama yeni bi tedaviye başlamak için iyi olacaktı erkenden gitmemizInşallah canım internet paketim bitti giremedim siteye. Sende durumlar nasıl var mı güzel haberler
Dün kontrolden geldim bende. Oğlum olacakmış. Öyle hissettiğimi söylemiştim zaten. Sen naptın farklı bi doktora gitseydin canm.Iyiyim çok şükür canım inşallah hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
İkinci gözüküyor mu kamerada bazen çıkmıyo. Sen görebiliyo musunKızlar gunaydın test yaptım ama umudum yoks ankı kosmet
Evet cnm yaklastırınca hafıf gozukuyo du sımdı test bozuldu zatenİkinci gözüküyor mu kamerada bazen çıkmıyo. Sen görebiliyo musun
Bi tane daha dene canm. Çünkü pozitif çıktıysa silikte olsa ki bu döllenmeyle doğru orantılı, hamilesin demektir.Evet cnm yaklastırınca hafıf gozukuyo du sımdı test bozuldu zaten
Normal test var cnm elımde erken yok buaksam yapsam varsa cıkarmıkı daha erkenmı 6mm ı olcuyomus ondun aksam yaptım testBi tane daha dene canm. Çünkü pozitif çıktıysa silikte olsa ki bu döllenmeyle doğru orantılı, hamilesin demektir.
Canm ben adetimi 3 gün geçince falan yapmıştım çıkmıştı. Senin var mı daha adeteNormal test var cnm elımde erken yok buaksam yapsam varsa cıkarmıkı daha erkenmı 6mm ı olcuyomus ondun aksam yaptım test
26. Gunum normalde yarın olmam şazım cnm herlde varsa ıkı uc gun sonra ıdrarda bet cıkar dımıCanm ben adetimi 3 gün geçince falan yapmıştım çıkmıştı. Senin var mı daha adete
Kesin çıkar canm şimdi yap bile derim ama geç döllenme faln olmuştur çıkmaz ama hamilesindir boşa üzülürsün. Bi kaç gün bekle ki zaten attığın testte silik iki güne tam çıkar26. Gunum normalde yarın olmam şazım cnm herlde varsa ıkı uc gun sonra ıdrarda bet cıkar dımı
Canm geç döllenmeyse zaten geç çıkıyo sen bide bi hafta erken yapmışsın çook erkenAdetime bir hafta kala test yaptım negatif Çıktı. Çok mu erken yaptım ya.
Aksam deneyebılırm cnm belkı dımı netlesr ıkı guneKesin çıkar canm şimdi yap bile derim ama geç döllenme faln olmuştur çıkmaz ama hamilesindir boşa üzülürsün. Bi kaç gün bekle ki zaten attığın testte silik iki güne tam çıkar
Netleşir canm hcg hormonu iki katına çıkıyo günde buda çizgiyi belirginleştirirAksam deneyebılırm cnm belkı dımı netlesr ıkı gune
Sıkma canını iste yeter ki olurKızlar bu ay da olmadı kan sonucum negatif tarlusal kullanacağım adet bitimi hsg cekinecegim onda da bişey çıkmaz da hayırlısıyla tedaviye başlarız
Insallah canım bekliyordum zaten canım sıkılmadı herşeyde vardır bir hayırSıkma canını iste yeter ki olur
Bu sabah doktora girecektik Sivas in ücra bi yerindeyiz zaten kar vardı ve yağıyor du gece boyu yağmış ve hala yağıyor karayollari yolu açarsa bi saate kadar çıkarız ama zor gidemeyiz gibi duruyor testler negatif çıkmıştı muhtemelen yoktur ama yeni bi tedaviye başlamak için iyi olacaktı erkenden gitmemiz