döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79
İyi ol da sen bebekte olur büyürde hiç canını sıkma.
Iyiyim çok şükür canım inşallah hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Canım çok geçmiş olsun. Benimde 2 kere kürtajım oldu ilkinde 3 ay korun dediler korundum korunmayı bıraktım 4. Ay hamile kaldım 2. Sinde dr. Um korunma dedi gerek yok korunmazsan hemen hamile kalırsın dedi ama ben güvenemedim en azından 1 ay korunmanı tavsiye ederim her ihtimale karşı. Fazla beklemeye gerek yok. İçindeki yara iyileşir zaten bu zaman da.

Inşallah canım internet paketim bitti giremedim siteye. Sende durumlar nasıl var mı güzel haberler
Bu sabah doktora girecektik Sivas in ücra bi yerindeyiz zaten kar vardı ve yağıyor du gece boyu yağmış ve hala yağıyor karayollari yolu açarsa bi saate kadar çıkarız ama zor gidemeyiz gibi duruyor testler negatif çıkmıştı muhtemelen yoktur ama yeni bi tedaviye başlamak için iyi olacaktı erkenden gitmemiz

Kızlar gunaydın test yaptım ama umudum yoks ankı kosmet

Eklentiler

• 0E4EBBD8-5514-4E4F-AD0E-3A1CEF268813.jpeg
    22,6 KB · Görüntüleme: 250
  • E3168C23-637F-47F1-A753-0F31E6517064.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 277
Iyiyim çok şükür canım inşallah hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Dün kontrolden geldim bende. Oğlum olacakmış. Öyle hissettiğimi söylemiştim zaten. Sen naptın farklı bi doktora gitseydin canm.

Bi tane daha dene canm. Çünkü pozitif çıktıysa silikte olsa ki bu döllenmeyle doğru orantılı, hamilesin demektir.
Normal test var cnm elımde erken yok buaksam yapsam varsa cıkarmıkı daha erkenmı 6mm ı olcuyomus ondun aksam yaptım test

26. Gunum normalde yarın olmam şazım cnm herlde varsa ıkı uc gun sonra ıdrarda bet cıkar dımı
Kesin çıkar canm şimdi yap bile derim ama geç döllenme faln olmuştur çıkmaz ama hamilesindir boşa üzülürsün. Bi kaç gün bekle ki zaten attığın testte silik iki güne tam çıkar

Kesin çıkar canm şimdi yap bile derim ama geç döllenme faln olmuştur çıkmaz ama hamilesindir boşa üzülürsün. Bi kaç gün bekle ki zaten attığın testte silik iki güne tam çıkar
Aksam deneyebılırm cnm belkı dımı netlesr ıkı gune

Kızlar bu ay da olmadı kan sonucum negatif tarlusal kullanacağım adet bitimi hsg cekinecegim onda da bişey çıkmaz da hayırlısıyla tedaviye başlarız

Herşey gönlünce olsun canm hakkında hayırlısı inşallah mutlu haberlerle gelirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…