Ben klomene başladım tekrar bugün 2.gün. bakalım neler olacakinsaAllah canim.. sen napiyosun?
insaAllah guzel sonuclar aliriz...Ben klomene başladım tekrar bugün 2.gün. bakalım neler olacak
İnsallah senin bat yakın ben daha yeni regl oldum. Daha çalişmalara başlanacak eger yine güzel yumurtam olursa igne vurulacak... daha cok isim var yani. Insallah daha incesinde senden güzel haberler alırız.insaAllah guzel sonuclar aliriz...
Normal gebelik testi ile de dene canım.Eki Görüntüle 2583537
Buda flaşlı cektim silik olsa bile hamilelik var oluyor dimi
Yaşınızı yanlış yazmışsınızdır inşallah.Merhaba kizlar ❤ Bende aranizdayim inşallah kabul ederseniz
Adım ilknur yaşım 22 1 kızım var 6 yaşında 2. bebisi istiyoruz bu 4.ayim bu ay 2 kere kontrole gittim doktora 22 sinde sagda 1yumurta çatlamış dedi soldada 2 yumurta vardı 1 i 18 dieri 16 mm ovu yapıyordum ilk yumurtlamayı görmedim ama 2.yi gördüm ovu testinde 25 inde oldu bugün tekrar gittim çatlamış dedi 2 yumurta da kaybolmuş dedi progesteronda verdim bugün yarın sonuç için tekrar gidicem ilaç iğne vs kullanmadım insallah tutmustur kizlar birbirimiz için dua edelim rabbim hepimize nasip etsin insallah❤
Inşallah canimNormal gebelik testi ile de dene canım.inşallah hamilesindir.
su lekeleme olayini cozemedim gitti... biraz once tuvalete gittim cook acik rengde kan gordum acaba adetimmi??? ama sonradan hic bi wey gelediİnsallah senin bat yakın ben daha yeni regl oldum. Daha çalişmalara başlanacak eger yine güzel yumurtam olursa igne vurulacak... daha cok isim var yani. Insallah daha incesinde senden güzel haberler alırız.
Bat ne zamandı sizin?su lekeleme olayini cozemedim gitti... biraz once tuvalete gittim cook acik rengde kan gordum acaba adetimmi??? ama sonradan hic bi wey geledi
gecen ayin 5 i adet olmuwdumBat ne zamandı sizin?
Allah razı olsun kilo veya adet düzensizliğim yoktu genelde 32-36 arasında adet döngüm. Sadece vajinal ultrasonda pco olduğum farkedildi amh değerimle de kesinleşti. Hsgde de sağ tüpümün tamamen kapalı olduğunu öğrenince yıkıldım mucizem geleceği zamanı kendi seçti o kadar imkansızdıki artık benim için. Allahım herkese nasip etsin o kadar gönülden dua ediyorum ki öğrendiğim günden beri herkes içinMerhaba hayırlısı olsun öncelikle çok sevindim. Sağ salim kucağına al . Bende de pko var sizde kilo var mıydı? Bende adet düzensizliği var adetlerim gecikiyor ilaçla adet oluyorum kan değerlerim normal ultroson da pko gözüküyor
Allah razı olsun kilo veya adet düzensizliğim yoktu genelde 32-36 arasında adet döngüm. Sadece vajinal ultrasonda pco olduğum farkedildi amh değerimle de kesinleşti. Hsgde de sağ tüpümün tamamen kapalı olduğunu öğrenince yıkıldım mucizem geleceği zamanı kendi seçti o kadar imkansızdıki artık benim için. Allahım herkese nasip etsin o kadar gönülden dua ediyorum ki öğrendiğim günden beri herkes için
Yarin bi test yapın silik de olsa cikar eger bebiş varsa.gecen ayin 5 i adet olmuwdum
tamam canimm.. yaparimmYarin bi test yapın silik de olsa cikar eger bebiş varsa.
Bekliyoruz güzel haberlerini inşallah.tamam canimm.. yaparimm
Hayirli olsun Allah saglia kucaginiza almayi nasip etsin insallah.. Hic birsey kullanmadinmi bu ay kendiligindenmi olduİnanmıyorum elim ayağım birbirine karıştı ağlamaktan duramıyorum yerimde sonucum çıktı şaka gibi 3 senede 6 tüp bebek yaptırdım çekmediğim acı kalmadı kaç kere gözyaşı döktüğümü hatırlamıyorum bile mucizem sürpriz gibi geldi hayatıma. Allahım gönülden isteyenlere bekleyenlere de nasip et yarabbim sen ol dersen olur
Tetkik Adı Sonuç Birim Referans Aralığı /
Karar Sınırı AçıklamaBeta-hCG (total hCG) ▲1264.11mIU/mL 0 - 5.0
Kendiliğinden olmuş sürpriz olmuş.Hayirli olsun Allah saglia kucaginiza almayi nasip etsin insallah.. Hic birsey kullanmadinmi bu ay kendiligindenmi oldu
Dogru canimYaşınızı yanlış yazmışsınızdır inşallah.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hiçbişey kullanmadım sadece tamamen kafamdan attım zamanında buyursun gelsin dediğim ay da oldu. Çünkü defalarca tüp bebekte olumsuz sonuç alınca kafamdan bir süre silmek istedim hem vücut hem ruh yorulmuştu kendimi biliyorum ama ben yine yılmaz bikaç aya tekrar tüp bebek denerdim o ayrıHayirli olsun Allah saglia kucaginiza almayi nasip etsin insallah.. Hic birsey kullanmadinmi bu ay kendiligindenmi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?