O zaman senin erken yumurtlama olduğu için 10. Gun çıkmıştır inşallah benimde çıkar yaHe yok benim aksine 4 gun erken catladi yumurtam hep oyle oluyordu zaten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman senin erken yumurtlama olduğu için 10. Gun çıkmıştır inşallah benimde çıkar yaHe yok benim aksine 4 gun erken catladi yumurtam hep oyle oluyordu zaten :)
Erken gec farketmiyor herkeste ayni bu. yumurtlama oldugu gunden 10-12 gun sonra cikiyor testlerde :)O zaman senin erken yumurtlama olduğu için 10. Gun çıkmıştır inşallah benimde çıkar ya
Hücrenin rahim icine ulaşması 5-7gunu bulur mu ?. Adetimden 6-7gun once ilskiye girdik esimle. 2-3 gün göğüs ucum ağrıdı yumurtlama günümde. Şimdi ise kasık agrim var 2 gündür. Adetime 1 hafta var bugun test yaptım negatif çıktıArkadaşlar ben de gebelik planlıyorum ama bazi konularda kafa karisikligi yasayan arkadaslar oldugunu gordum mini bir alinti yapmak istiyorum Bülent Tıraş'dan belki isinize yarar.
Korumasız cinsel ilişki ile kadının tüplerine ulaşan sperm hücreleri cinsel ilişkiden yaklaşık 1 – 2 saat sonrasında yumurta hücresini döllemeye başlar. Yumurtadan gelen 23 tane, spermden gelen 23 tane kromozom ile toplamda 46 kromozomlu yeni bir hücre oluşur. Oluşan bu yeni hücre bölünerek hemen fallop tüplerine doğru gider. Blastomer adlı bu hücreler, her bölündüklerinde daha da küçülürler. Bu şekilde hücrenin rahim içine ulaşabilmesi 5 – 7 gün kadar sürer. Blastosist adlı bu hücre topluluğu, rahim duvarında kendine bir oyuk açar ve yerleşemeye hazırlanır. Bu bağlamda oluşan embriyonun rahme yerleşip gebeliğin gerçekleşme süreci kadının beklenen adet kanamasından 5 gün önce tamamlanmış olur.
![]()
Tamam bakalım canım çok sağol yardımın icinErken gec farketmiyor herkeste ayni bu. yumurtlama oldugu gunden 10-12 gun sonra cikiyor testlerde :)
Sonucu buraya yazmayı unutmuyoruuuuzAnladım 4 tane testim var elimde bu strip testlerden yarın yapmaya başlıcam aralıklarla bakalım
Döllendikten sonra rahme inio yerlesmesi 5-7 gün. Göğüs kararması regl gecikmesine yakın olur. Bu belirtileri de hiç takip etme çünkü ben çoğunun psikolojik olduğunu düsünuyorum. Çunkü her türlüsünü yaşadım ama gebelik yok halaHücrenin rahim icine ulaşması 5-7gunu bulur mu ?. Adetimden 6-7gun once ilskiye girdik esimle. 2-3 gün göğüs ucum ağrıdı yumurtlama günümde. Şimdi ise kasık agrim var 2 gündür. Adetime 1 hafta var bugun test yaptım negatif çıktımidemde ara ara bulaniyor ama erken mi yaptim testi? Yoksa ben mi yaniliyorum? Bide göğüs kararmasi hemen olur mu kizlar ? Bende kararma yok ? Kafamda deli sorularr
![]()
Adetime 1-2 gün kala tekrr yapmayı düşünüyorum testi ozaman cikar dimi ? Beklemek çok zorDöllendikten sonra rahme inio yerlesmesi 5-7 gün. Göğüs kararması regl gecikmesine yakın olur. Bu belirtileri de hiç takip etme çünkü ben çoğunun psikolojik olduğunu düsünuyorum. Çunkü her türlüsünü yaşadım ama gebelik yok halabu kadar erken kanda bile çıkmayabilir maalesef. Biraz daha beklemelisin.
![]()
Varsa silik de olsa çıkıyo bir kaç gun kala beklemek nasıl zor bilirim.Adetime 1-2 gün kala tekrr yapmayı düşünüyorum testi ozaman cikar dimi ? Beklemek çok zor![]()
2.5 yil oldu canim isteyeli ama esimle ilgili sorunlarim vardı ben hep istiodum ama erteledim.Varsa silik de olsa çıkıyo bir kaç gun kala beklemek nasıl zor bilirim.sen ne zamandir bebe istiyosun canim?
Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin insallah.2.5 yil oldu canim isteyeli ama esimle ilgili sorunlarim vardı ben hep istiodum ama erteledim.
Amin canimm inşallah ♥Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin insallah.![]()
Tamam canım sizede atarımSonucu buraya yazmayı unutmuyoruuuuz![]()
Ben göremiyorum canımEki Görüntüle 2582745
Kızlar var mı ikinci çizgi ben emin olamadım psikolojik de görüyor olabilirim bi bakar misiniz
Hayırlı olsun canım Allah tamamını getirir inşallahEki Görüntüle 2582234 Arkadaşlar gebelik var mıdır? Şuan şoktayım defalarca tüp bebek yaptırdım sonuç alamadım şimdi gebelik testinde 2 dakikada sonuç bu oldu inanamıyorum![]()
Bu vakitlerde lekelenme güzel bir şey olabilir insallahmerhaba kizlar nasilsiniz..? varmi bi haber? adet gunume 6 gun kaldi... dun pedimde koyu kahve renginde bi leke gordum acaba kirmizilarin geleceyinemi bi isare?(( idrar testi yapmamak icin kendimi zorla tutuyorumm
İnanmıyorum elim ayağım birbirine karıştı ağlamaktan duramıyorum yerimde sonucum çıktı şaka gibi 3 senede 6 tüp bebek yaptırdım çekmediğim acı kalmadı kaç kere gözyaşı döktüğümü hatırlamıyorum bile mucizem sürpriz gibi geldi hayatıma. Allahım gönülden isteyenlere bekleyenlere de nasip et yarabbim sen ol dersen olur
Tetkik Adı Sonuç Birim Referans Aralığı /
Karar Sınırı AçıklamaBeta-hCG (total hCG) ▲1264.11mIU/mL 0 - 5.0
insaAllah canim.. sen napiyosun?Bu vakitlerde lekelenme güzel bir şey olabilir insallahsabredip beklemeye calış. İnsallah senin de güzel haberlerini alırız.
![]()