Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hücrenin rahim icine ulaşması 5-7gunu bulur mu ?. Adetimden 6-7gun once ilskiye girdik esimle. 2-3 gün göğüs ucum ağrıdı yumurtlama günümde. Şimdi ise kasık agrim var 2 gündür. Adetime 1 hafta var bugun test yaptım negatif çıktı midemde ara ara bulaniyor ama erken mi yaptim testi? Yoksa ben mi yaniliyorum? Bide göğüs kararmasi hemen olur mu kizlar ? Bende kararma yok ? Kafamda deli sorularr

Merhaba kizlar ❤ Bende aranizdayim inşallah kabul ederseniz
Adım ilknur yaşım 22 1 kızım var 6 yaşında 2. bebisi istiyoruz bu 4.ayim bu ay 2 kere kontrole gittim doktora 22 sinde sagda 1yumurta çatlamış dedi soldada 2 yumurta vardı 1 i 18 dieri 16 mm ovu yapıyordum ilk yumurtlamayı görmedim ama 2.yi gördüm ovu testinde 25 inde oldu bugün tekrar gittim çatlamış dedi 2 yumurta da kaybolmuş dedi progesteronda verdim bugün yarın sonuç için tekrar gidicem ilaç iğne vs kullanmadım insallah tutmustur kizlar birbirimiz için dua edelim rabbim hepimize nasip etsin insallah

Döllendikten sonra rahme inio yerlesmesi 5-7 gün. Göğüs kararması regl gecikmesine yakın olur. Bu belirtileri de hiç takip etme çünkü ben çoğunun psikolojik olduğunu düsünuyorum. Çunkü her türlüsünü yaşadım ama gebelik yok hala bu kadar erken kanda bile çıkmayabilir maalesef. Biraz daha beklemelisin.

Adetime 1-2 gün kala tekrr yapmayı düşünüyorum testi ozaman cikar dimi ? Beklemek çok zor

Adetime 1-2 gün kala tekrr yapmayı düşünüyorum testi ozaman cikar dimi ? Beklemek çok zor
Varsa silik de olsa çıkıyo bir kaç gun kala beklemek nasıl zor bilirim. sen ne zamandir bebe istiyosun canim?

Kızlar var mı ikinci çizgi ben emin olamadım psikolojik de görüyor olabilirim bi bakar misiniz

merhaba kizlar nasilsiniz..? varmi bi haber? adet gunume 6 gun kaldi... dun pedimde koyu kahve renginde bi leke gordum acaba kirmizilarin geleceyinemi bi isare?(( idrar testi yapmamak icin kendimi zorla tutuyorumm

merhaba kizlar nasilsiniz..? varmi bi haber? adet gunume 6 gun kaldi... dun pedimde koyu kahve renginde bi leke gordum acaba kirmizilarin geleceyinemi bi isare?(( idrar testi yapmamak icin kendimi zorla tutuyorumm
Bu vakitlerde lekelenme güzel bir şey olabilir insallah sabredip beklemeye calış. İnsallah senin de güzel haberlerini alırız.

Merhaba hayırlısı olsun öncelikle çok sevindim. Sağ salim kucağına al . Bende de pko var sizde kilo var mıydı? Bende adet düzensizliği var adetlerim gecikiyor ilaçla adet oluyorum kan değerlerim normal ultroson da pko gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…