Ilk ay benim de tek yumurtaydı yeterli büyüklukteydi igne yapmadı günde 1 kullanmıştım. Sonra 2 3 4. Ay gunde 3 tane kullandım. 2.ve 3. Ay iki tane gelişmiş yumurtam vardı iğne oldum. 4. Ay yani bu ay 1 tane yumurtan gelişmiş çok güzel dedi iğne yapmadi yine. Benimki 2 olmadan igne yapmiyo baskalarina tek yumurtaya bile igne yapiyorlar.canım klomen kullandığın ay hiç yumurtanın büyümediği oldu mu? Yani doktor bu ay büyümemiş dedi mi hiç ? Benim ilk ay tek yumurtam oluştu kendiliğinden büyüyüp çatladı sabah akşam içiyordum sadece ama gebelik olmadı. İkinci ay günde 3 tane içtiğim halde doktor büyümemiş dedi adet söktürücü verdi adet olunca gel dedi. Anlamadım ilk ay daha az dozla büyüyen yumurta ikinci ay nasıl büyümedi
Valla bilmiyorum ki tembellik midir nedir çünkü açıklama da yapmıyor ilk ay büyüyp çatlamıştı ama diyorum bu ay daha fazla ilaç içtim neden olmadı diyorum cevap yok. Hormonlarımda sıkıntı yok insülin direncim falanda yok yani birkaç gün sonra tekrar bakılabilirdi belki büyüdü kafam çok karıştı bu ay benim yaIlk ay benim de tek yumurtaydı yeterli büyüklukteydi igne yapmadı günde 1 kullanmıştım. Sonra 2 3 4. Ay gunde 3 tane kullandım. 2.ve 3. Ay iki tane gelişmiş yumurtam vardı iğne oldum. 4. Ay yani bu ay 1 tane yumurtan gelişmiş çok güzel dedi iğne yapmadi yine. Benimki 2 olmadan igne yapmiyo baskalarina tek yumurtaya bile igne yapiyorlar.bence ilacla yumurta gelistirme igneyle çaylama sağlanma da çok iyi bir şey değil sanki. Sonuçta yumurtalığın doğal işlevi dış müdahale ile yaptırılıyor. Seninki yumurta tembelliği gibi geldi bana. bana hiç adet söktürücü vermedi mesela. Bu uygulamalar değerlerimizle de alakalı demek ki diyorum.
Teşekkürler
İnşallah tutmuştur. Kan versene.Kızlar iyi geceler
Benim göğüs uçları hassas oldu ve aciyo dokununca ve karnımdan göğsüme çıkan bi ağrı var. Tuvalette de belime karnıma vuran bir ağrı oluyor değişik.
Adetime 5 gün var(pko yum bazen gün değişiyor) sizce tutmuş olabilir mi ya
Bu arada bu ay 4 yumurtam vardı. Bu yüzden asilama iptal edilmişti
Ayın 20 si geçsin istiyorum pek beklentim se yok kendiliğinden tutar mı bi bilsemİnşallah tutmuştur. Kan versene.
Rica ederim transfer mi oldun?Of o kadar heyecanlıyım ki sürekli bu konuşa bir şey okumak, öğrenmek İstiyorum. Bu 12 gün nasıl geçecekNeyseki hafta içi birkaç günlüğüne ailemin yanına gidiyorum. Belki orada biraz kafam dağılır ve bir şekilde zaman çabuk geçer. Paylaşım için teşekkürler
Yok normal yumurtlama dönemini değerlendirdik ve döngümün tamamlanmasını bekliyorum artıkRica ederim transfer mi oldun?
Ne zamandır bebe istiyorsunuz?Yok normal yumurtlama dönemini değerlendirdik ve döngümün tamamlanmasını bekliyorum artık
Korunmayı Martta bıraktık ancak tam anlamıyla iki aydır deniyoruz. Ağustosta da evliliğimizin ikinci yılı dolmuş olacak. Bakalım iki aydır aşırı bir istek var bende çocuk konusundaNe zamandır bebe istiyorsunuz?
Sakin ol. Gebelikle ilgili ne varsa görme okuma bakma komuşma asla. Doktora gittin mi?Korunmayı Martta bıraktık ancak tam anlamıyla iki aydır deniyoruz. Ağustosta da evliliğimizin ikinci yılı dolmuş olacak. Bakalım iki aydır aşırı bir istek var bende çocuk konusunda
Doktora evlenmeden bir ay önce gitmiştim o zaman bir problem görünmüyor demişti. Daha sonra tekrar gitmedim. Gitsemiydim ki?Sakin ol. Gebelikle ilgili ne varsa görme okuma bakma komuşma asla. Doktora gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?