Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk ay benim de tek yumurtaydı yeterli büyüklukteydi igne yapmadı günde 1 kullanmıştım. Sonra 2 3 4. Ay gunde 3 tane kullandım. 2.ve 3. Ay iki tane gelişmiş yumurtam vardı iğne oldum. 4. Ay yani bu ay 1 tane yumurtan gelişmiş çok güzel dedi iğne yapmadi yine. Benimki 2 olmadan igne yapmiyo baskalarina tek yumurtaya bile igne yapiyorlar. bence ilacla yumurta gelistirme igneyle çaylama sağlanma da çok iyi bir şey değil sanki. Sonuçta yumurtalığın doğal işlevi dış müdahale ile yaptırılıyor. Seninki yumurta tembelliği gibi geldi bana. bana hiç adet söktürücü vermedi mesela. Bu uygulamalar değerlerimizle de alakalı demek ki diyorum.

Valla bilmiyorum ki tembellik midir nedir çünkü açıklama da yapmıyor ilk ay büyüyp çatlamıştı ama diyorum bu ay daha fazla ilaç içtim neden olmadı diyorum cevap yok. Hormonlarımda sıkıntı yok insülin direncim falanda yok yani birkaç gün sonra tekrar bakılabilirdi belki büyüdü kafam çok karıştı bu ay benim ya

Kızlar iyi geceler
Benim göğüs uçları hassas oldu ve aciyo dokununca ve karnımdan göğsüme çıkan bi ağrı var. Tuvalette de belime karnıma vuran bir ağrı oluyor değişik.

Adetime 5 gün var(pko yum bazen gün değişiyor) sizce tutmuş olabilir mi ya
Bu arada bu ay 4 yumurtam vardı. Bu yüzden asilama iptal edilmişti

İnşallah tutmuştur. Kan versene.

Of o kadar heyecanlıyım ki sürekli bu konuşa bir şey okumak, öğrenmek İstiyorum. Bu 12 gün nasıl geçecek Neyseki hafta içi birkaç günlüğüne ailemin yanına gidiyorum. Belki orada biraz kafam dağılır ve bir şekilde zaman çabuk geçer. Paylaşım için teşekkürler

Rica ederim transfer mi oldun?

Korunmayı Martta bıraktık ancak tam anlamıyla iki aydır deniyoruz. Ağustosta da evliliğimizin ikinci yılı dolmuş olacak. Bakalım iki aydır aşırı bir istek var bende çocuk konusunda
Sakin ol. Gebelikle ilgili ne varsa görme okuma bakma komuşma asla. Doktora gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…