Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani insallah hamilesindir. Dedigim gibi ben ay bu daha once hic olmamisti diyecegim cok sey yasadim. O yüzden bunlari soyluyorum. Insallah seninkiler benimki gibi psikolojik degildir. Insallah bebisin hemmencik gelir

Yani insallah hamilesindir. Dedigim gibi ben ay bu daha once hic olmamisti diyecegim cok sey yasadim. O yüzden bunlari soyluyorum. Insallah seninkiler benimki gibi psikolojik degildir. Insallah bebisin hemmencik gelir
Amin inşaallah psikolojik değildir rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşaallah sizin bebeğiniz varmı peki

Amin inşaallah psikolojik değildir rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşaallah sizin bebeğiniz varmı peki
Maalesed 13 aydır cabalıyorum klomen tedavimin 3.ayındayım. Geçen ay benle beraber aynı seyleri yasayan arkadaslarla bekledik hatta biz de gün gün belirtilerimizden bahsettik birbirimize icimizden 1 tanesi şu an gebe sadece. Bir de burda bi arkadasimiz vardi tüp bebek filan da denemis bi kac yildir ugrasiyormus. Tamamen kafasindan attigi bi ayda hamile oldugunu ogrenmis. Geçtiğimiz ay sadece bu ikisine sevinebildik. Bu ay neler getirecek bakalim

Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşaallah ALLAH büyük üzülmeyin fındık kabuğu suyunu denediniz mi hiç

Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşaallah ALLAH büyük üzülmeyin fındık kabuğu suyunu denediniz mi hiç
Ilaç kullanıyorum. Alternatif tıpa inanmıyorum maalesef. Ilaçlarda bile kimine bir şey yapmazken kimine kist olusturuyo kiminin rahmini inceltiyo. O kadar kontrollu surekli muayeneyle takip edildigi halde. Bilmiyorum ama bana öyle geliyor iste.

Bende idrar yolu enfeksiyonu ve intehap vardı doktor en yüksek atipiyotik iğne verdi yaptım geçmedi hap verdi dokandı yan etki yaptı ikinci hapı verdi oda yan etki yaptı içmedim hapları soğan kabuğunu kaynattım sabah aç karna ve yatarken içtim aynı şekilde fındık kabuğu kaynattım içtim doktora gittim geçti idrar yolum doktor dediki verdiğim hap işe yaramış oysaki hapı kullanmadım doktora demedim hapı değilde bu suları içtiğimi görümcem bekar ve 4 santim kisti vardı bunları yaparak hiç hap kullanmadan oda kurtuldu netten faydalarını araştırın çok faydası var hatta çocuk için yumurtalıkları bile çalıştırıyor kız kardeşimin komuşusunun kızı hamile kalamıyordu soğan suyunu içmiş öbür ay hamile kalmış... haplar inanın hep tuzak geçirmiyor bana göre tabi... ben suları içtiğim için hemen hamile kalabilirmiyim düşüncesine daha çok kendimi kaptırdım

İnşallah hemen hamile kalırsın. Dediğim gibi böyle seylere inanamıyorum maalesef Belki birgün ben de bunlara başvurmak zorunda kalırım. Ama plesebo etkisiyle ben doktorun verdiği ilaçlarla çare bulacağıma inanıyorum.

Amin hakkımda hayırlısı olsun en kısa zamanda rabbim sizede nasip etsin inşaallah

Amin insallah senin bat ne zamandi unuttum test yapinca bizimle de paylaş mutlaka.
7 veya 8 şubat erken gebelik testi yaptım çıkmadı bi kaç gün önce adet günüme kadar nasıl sabretcem bilmiyorum tamam sonuç ne olursa olsun paylaşcam sizinle

Erken gebelik testi bile maks. 6 gün önce gösteriyo. Bence 3 gun kala normal test yap silik de olsa cikiyo.

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

7 veya 8 şubat erken gebelik testi yaptım çıkmadı bi kaç gün önce adet günüme kadar nasıl sabretcem bilmiyorum tamam sonuç ne olursa olsun paylaşcam sizinle
Bende 9 Şubat ve psikolojik mi ne tüm hamilelik belirtileri var he yerleşme kanaması hariç 9 şubat gelsinnn ya erken test yapıp üzülmek istemiyorum

Kızlar 3. Klomen ayıma başlıyorum.
canım klomen kullandığın ay hiç yumurtanın büyümediği oldu mu? Yani doktor bu ay büyümemiş dedi mi hiç ? Benim ilk ay tek yumurtam oluştu kendiliğinden büyüyüp çatladı sabah akşam içiyordum sadece ama gebelik olmadı. İkinci ay günde 3 tane içtiğim halde doktor büyümemiş dedi adet söktürücü verdi adet olunca gel dedi. Anlamadım ilk ay daha az dozla büyüyen yumurta ikinci ay nasıl büyümedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…