Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hersey kafada bitiyor canimSaglikla gelsinnn melegin

meraba malesef test negative..((( kanamada peceteye silerken cikiyo siyaha benzer bi kirmizi neden oluyoki acaba???
Benim de bi kac ay öyle olmuştu bir sorun yokken. Bi kac gün sadece öyle bir lekelenmeydi.

meraba malesef test negative..((( kanamada peceteye silerken cikiyo siyaha benzer bi kirmizi neden oluyoki acaba???
Benim de bi kac ay öyle olmuştu bir sorun yokken. Bi kac gün sadece öyle bir lekelenmeydi.

Hayır her sey normaldi. Bazen öyle olabiliyormuş. Rahim kalınlaşması var mı filan diye de bakıldı bir sey çikmadı. Sürekli de bakılıyor zaten.
((( kafam allak bullak... neden boyle olsun ki hic olmamiwdi... genelde adet kanamasi bawliyan gun bol miktarda gelirdi 2 3 cu gunler git gide azalirdi...

((( kafam allak bullak... neden boyle olsun ki hic olmamiwdi... genelde adet kanamasi bawliyan gun bol miktarda gelirdi 2 3 cu gunler git gide azalirdi...
Dediğim gibi benim de hiç olmamıştı bir kaç ay oluverdi. Regl her şeyden etkilenebilen bir şey. Stres, uyku ya da yeme düzensizliği vs.

Kızlar ben geçen ay 6sında adet oldum ve 21inde yumurtlamam oldu. Şimdi ne zaman test yapsam sağlıklı olur sizce? Salı günü tam yumurtlamadan itibaren 14 gün olacak o zaman mı?

Kızlar ben geçen ay 6sında adet oldum ve 21inde yumurtlamam oldu. Şimdi ne zaman test yapsam sağlıklı olur sizce? Salı günü tam yumurtlamadan itibaren 14 gün olacak o zaman mı?
Regl döngünüz nasıl? Regle bir kaç gün kala varsa silik de olsa çıkıyor testte.

Regl döngünüz nasıl? Regle bir kaç gün kala varsa silik de olsa çıkıyor testte.
Normalde 30-32 günde bir oluyorum ama bebek düşündüğümden beri düzensizleşti o yüzden çatlamadan sonrayı mı baz alsam

Normalde 30-32 günde bir oluyorum ama bebek düşündüğümden beri düzensizleşti o yüzden çatlamadan sonrayı mı baz alsam
Takvim uygulaması kullaniyor musun o diger aylarla ortalama alıp size bir bat veriyor ya o tarihe 2 gün kala yapın bence. insallah hayirli sonuclariniz olsun.

Kızlar döllenmeden sonra kaçıncı gün veya ne zaman hamile olduğunuzu öğrendiniz hamile belirtisi yaşayanlar neler yaşadınız test yapmadan önceden hamile olduğunuzu anladınız

Kızlar döllenmeden sonra kaçıncı gün veya ne zaman hamile olduğunuzu öğrendiniz hamile belirtisi yaşayanlar neler yaşadınız test yapmadan önceden hamile olduğunuzu anladınız
Tavsiyem hiiiiç o belirtilere bakma benim de şimdiye kadar yasamadığım belirti kalmadı yüzde sekseni psikolojik oluyor.

Bende bir sürü belirti var ya hamilemiyim değilmiyim diye düşünmekten bi hal oldum
Aramıza hoşgeldin diyeyim. Ama dinleme sen yine de ben regl gecikmesi bile yasadim artik ama kismet olmadi mi olmuyo. Regl gecikmeden başlayan bir belirti olmuyo ancak kasik ağrisı oluyo o da zaten her sebeple olabilenbir sey. Bunları tabi ki burda gördüklerimden söylüyorum sana Allah en hayirli zamanda versin insallah.

Hoşbuldum canım bende bu belirtiler hiç olmadı adetten önce mesela ben yumurtlama tarihim oldunu bilmeden ilişki yaşadım çok doğurtkanlık gününde olmuş bunu yumurtlama tarihine bakınca anladım iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem gelmişti ilk kez oldu bu.. ertesi günde kasıklarımda en çokta sağ kasığımda ağrı olmaya başladı sanki kasıklarımı içten çekiyolar gibiydi o arada rahmimde de ağrı olmaya ve rahimde kasılmaya başladı rahmim alttan çekiliyor gibi oldu günden güne rahmimim ağrısına diken gibi batlamalar oldu ben adetime yakın ve adetliyken bile bu olmazdı ayda yılda bir rahmime diken gibi batmalar oluyordu lekemin geldiği gün akşam yüz üstü yattım sanki sağ tarafım ve kasığımda kalp var gibi attı yatamadım döndüm hemen.. rahmimim ağrısı bi kaç gündür geçti ama sağ tarafımda ağrı devam etti sanki jilet kesiği gibi içten oluyor batmalar filan hatta bu batmalara ve jilet kesiğine bide hafif kaşıntı eklendi... sağ kasığımda içimden sanki etimi asılıyorlar gibi oluyor bir değişik oluyor kasıklarımın çekildiğini hissediyorum sabah uyanınca ve ara ara mide bulantım oluyor adetten önce sivilcem çıktı... dün gene kasığımda batma olunca göbeğime be göbek deliğime gaz gibi batmalar oldu akşam denedim yüz üstü yatmayı yatamadım gene sağ rtarafım acıdı sanki sağ kasığımda taş gibi bişey ve şişme vardı ben hiç böyle olmadım halama anlattım bunları oda aynısını yaşamamış hamileyken insan bu durumlar olunca acaba hamilemiyim diye düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…