Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora evlenmeden bir ay önce gitmiştim o zaman bir problem görünmüyor demişti. Daha sonra tekrar gitmedim. Gitsemiydim ki?
Reglin 2. Ya da 3. Günü hormonlara baktır problem varsa çözülür. Bir kaç ay daha olmazsa eşin de spermiyogram verir.

Reglin 2. Ya da 3. Günü hormonlara baktır problem varsa çözülür. Bir kaç ay daha olmazsa eşin de spermiyogram verir.
Merhaba . Bende mart ayından beri istiyorum.
Normal şartlarda hamilelik düşündüğüm de doktora gidecektim başta bi sorun varsa öğrenmek icin ama bu süreçte gitmek istemedim. Eğer Bu Ay da tutmadıysa doktora gitmek istiyorum sizce adet zamanı mı gidilmeli, hormonlara baktırmak için adet zamanı ama alttan da muayene ediyor ya ,nasıl yapsam

Tam olarak bugün doktorumu aradım. Reglim on günden de uzun sürdü ne zaman geleyim dedim. Belki tahlil filan yapmak gerekir diye regl olunca gel dedi. Reglin 2. Ya da 3. Günü gitmelisin. Hormon tahlilleri o zaman yapılıyor. Reglken de vajinal ultrasonla bakıyor kist oluşumu var mı ya da rahim kalınlığı nasıl diye. Tabi inşallah bebe gelir de kese görmeye gidersin.

Ahh inşaAllah ,tesekkur ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…