Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi olsun hem de cok net cikmis masallah. Adetiniz gecmis miydi?
Evet 6 gün geçmişti ama ben pcos olduğum için bazen adetlerim düzensiz geliyodu önemsememiştim bugun emin olmak için test yapıyım dedim sonuç bu hala inanamıyorum ağlayamıyorum bile çünkü zamanında o kadar çok ağladım ki tüp bebek denemelerinden her defasında olumsuz sonuç alınca

Masallah 5-6 haftalik olabilir o zaman keseyi gorebilirsiniz belki bi ihtimal kalp sesi bilr duyulabilir. Cok sevindim sizin adiniza saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah :) Herseyin bir zamani var demek ki

Masallah 5-6 haftalik olabilir o zaman keseyi gorebilirsiniz belki bi ihtimal kalp sesi bilr duyulabilir. Cok sevindim sizin adiniza saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah :) Herseyin bir zamani var demek ki
İnşallah vardır cevabınızı defalarca okuyup amin diyorum hala olduğuna inanamıyorum sağlık ocağına geldim kan vermeye o kan sonucunu görmeden de inanamıcam galiba :)

Eki Görüntüle 2582234 Arkadaşlar gebelik var mıdır? Şuan şoktayım defalarca tüp bebek yaptırdım sonuç alamadım şimdi gebelik testinde 2 dakikada sonuç bu oldu inanamıyorum
Yaaaaa o kadar çok sevindim ki cok net bi sonuç görünce. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Ay çok guzel ya darısı da başımıza.

Yaaaaa o kadar çok sevindim ki cok net bi sonuç görünce. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Ay çok guzel ya darısı da başımıza.
Şimdide kafamda deli sorular bu test beni yanıltıyo mu acaba diye düşünüyorum valla kafayı yedim :) Allah razı olsun isteyen herkese sağlıkla nasip etsin kan verdim akşama çıkacak ben sonucu almadan inanamıcam:)

Eki Görüntüle 2582234 Arkadaşlar gebelik var mıdır? Şuan şoktayım defalarca tüp bebek yaptırdım sonuç alamadım şimdi gebelik testinde 2 dakikada sonuç bu oldu inanamıyorum
supeeer hayirli olsunn... sanirim bu topigin ilk hamiwi oldunnn.... sag elin bizim basimiza ,,, sag salim kucagina alirsin insaAllah

Vallahi çok sevindim ya tüp bebek geçmişinin üstüne sürpriz gelmesi çok güzel. Bizim de gerçekren ümidimiz artıyo böyle görünce. Kan sonucunu da bize bildirmeyi unutma canım.

Kızlar 3. Klomen ayıma başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…