• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zorda olsa bekliyicem.. baska bi caremde yox... seninle konusmak icimde bi rahatlik yaratdi. tesekkur ederimm..
bu arada ben azerbaycandan yaziyorum
Aa çok sevindim uzaklardan bir kardeşim olmanaaa. Bak beni aklinda tut mutlaka yaz bana 😍😘

Aa çok sevindim uzaklardan bir kardeşim olmanaaa. Bak beni aklinda tut mutlaka yaz bana 😍😘
mutlaka haber vericem.. moral oldun bana... son bi soru sormak istiyorum.. sorumu maruz gor akinti oldu zamandan sonar iliski olmadi.. simdi yeniden iliski olmasinda bi sorun olurmu?

Ben de yerimi alıyım burda, konu belki bana da uğurlu gelir:anne:

mutlaka haber vericem.. moral oldun bana... son bi soru sormak istiyorum.. sorumu maruz gor akinti oldu zamandan sonar iliski olmadi.. simdi yeniden iliski olmasinda bi sorun olurmu?
Ben cevaplayayim :) Akinti ve tek tarafli kasik agrisi oldugu gun yani yumurtanin catladigi gun ve ertesi gunu iliski oldu bizim :) simdilik hamilelik var gibi kesinlesmese de :) yeniden iliski olmasinda sakinca yok biz devam etmistik

Hayir sorun olmaz canim.

Canim inşaallah bebek vardır benim de bugün yumurtlamadan sonra 13. Günüm yarin kan vericem idrar testine pek güvenmiyorum
Benim de bir cok kez silik cikmisti negatifti ama bu sefer 2 dk icinde cizgi belirince emin oldum pozitif oldugundan. Hem de ilk idrar degildi. Insallah senin de vardir bebek :)

tesekkur ederimm.. insallah kesinlesir. haberleselim mutlaka
Haber vericem tabi :) yarin sabah ikinci betahcg testi yapilacak 2 katina yukselmesi gerekiyor bir sure yazarim sonucu buraya :) 2 senedir ugrasiyoruz esimde sorun vardi ilk defa aktardan bitkisel macun kullanmistik sanirim o ise yaradi mucize gibi :)

Bu arada eşim macun kullanirken ben de kullandim. Hafize sultan macunu ismi. Sizlere de tavsiye ediyorum butun hormonlari duzenliyor yardimci oluyor dogurganligi arttiriyor. Bebegin kolay tutunmasini sagliyor. Bize 2 seneden sonra boyle umut oldu insallah :)

Bu arada eşim macun kullanirken ben de kullandim. Hafize sultan macunu ismi. Sizlere de tavsiye ediyorum butun hormonlari duzenliyor yardimci oluyor dogurganligi arttiriyor. Bebegin kolay tutunmasini sagliyor. Bize 2 seneden sonra boyle umut oldu insallah :)
Screenshot aldım aklımda bulunsun. :21:

Haber vericem tabi :) yarin sabah ikinci betahcg testi yapilacak 2 katina yukselmesi gerekiyor bir sure yazarim sonucu buraya :) 2 senedir ugrasiyoruz esimde sorun vardi ilk defa aktardan bitkisel macun kullanmistik sanirim o ise yaradi mucize gibi :)
meraba.. gittinmi doktora?

macunlar haqqinda cok duydum.. ama azerbaycanda onlari nerden bulacagimi bilmiyorum. kayinvalidem evde bal ve hurma cekirdeyi tozu ile bi karisim hazirladi 15 gun boyunca esimle onu kullandim bende seher aksam ac karnina... insaAllah bu ay ise yaramisdir...

macunlar haqqinda cok duydum.. ama azerbaycanda onlari nerden bulacagimi bilmiyorum. kayinvalidem evde bal ve hurma cekirdeyi tozu ile bi karisim hazirladi 15 gun boyunca esimle onu kullandim bende seher aksam ac karnina... insaAllah bu ay ise yaramisdir...
İnsallah işe yarar ben aktarda(baharatçı) yaptirdim. Oralarda da vardir kesin bir sorun isterseniz. 21 ay ugrastik macun kullandiginiz zamana gelmesi tesaduf olamaz diye dusunuyorum 😊

Back