- 28 Kasım 2019
- 132
- 76
- 13
- 32
zorda olsa bekliyicem.. baska bi caremde yox... seninle konusmak icimde bi rahatlik yaratdi. tesekkur ederimm..Biz burdayız güzel haberle dön bizeTest ya da tahlil için regl gecikmesini beklemeye çalış.
Aa çok sevindim uzaklardan bir kardeşim olmanaaa. Bak beni aklinda tut mutlaka yaz banazorda olsa bekliyicem.. baska bi caremde yox... seninle konusmak icimde bi rahatlik yaratdi. tesekkur ederimm..
bu arada ben azerbaycandan yaziyorum
mutlaka haber vericem.. moral oldun bana... son bi soru sormak istiyorum.. sorumu maruz gor akinti oldu zamandan sonar iliski olmadi.. simdi yeniden iliski olmasinda bi sorun olurmu?Aa çok sevindim uzaklardan bir kardeşim olmanaaa. Bak beni aklinda tut mutlaka yaz bana
Ben cevaplayayim :) Akinti ve tek tarafli kasik agrisi oldugu gun yani yumurtanin catladigi gun ve ertesi gunu iliski oldu bizim :) simdilik hamilelik var gibi kesinlesmese de :) yeniden iliski olmasinda sakinca yok biz devam etmistikmutlaka haber vericem.. moral oldun bana... son bi soru sormak istiyorum.. sorumu maruz gor akinti oldu zamandan sonar iliski olmadi.. simdi yeniden iliski olmasinda bi sorun olurmu?
Hayir sorun olmaz canim.mutlaka haber vericem.. moral oldun bana... son bi soru sormak istiyorum.. sorumu maruz gor akinti oldu zamandan sonar iliski olmadi.. simdi yeniden iliski olmasinda bi sorun olurmu?
HoşgeldiiiinBen de yerimi alıyım burda, konu belki bana da uğurlu gelir
Benim de bir cok kez silik cikmisti negatifti ama bu sefer 2 dk icinde cizgi belirince emin oldum pozitif oldugundan. Hem de ilk idrar degildi. Insallah senin de vardir bebek :)Canim inşaallah bebek vardır benim de bugün yumurtlamadan sonra 13. Günüm yarin kan vericem idrar testine pek güvenmiyorum
tesekkur ederimm.. insallah kesinlesir. haberleselim mutlakaBen cevaplayayim :) Akinti ve tek tarafli kasik agrisi oldugu gun yani yumurtanin catladigi gun ve ertesi gunu iliski oldu bizim :) simdilik hamilelik var gibi kesinlesmese de :) yeniden iliski olmasinda sakinca yok biz devam etmistik
cook sagol canim )Hayir sorun olmaz canim.
Haber vericem tabi :) yarin sabah ikinci betahcg testi yapilacak 2 katina yukselmesi gerekiyor bir sure yazarim sonucu buraya :) 2 senedir ugrasiyoruz esimde sorun vardi ilk defa aktardan bitkisel macun kullanmistik sanirim o ise yaradi mucize gibi :)tesekkur ederimm.. insallah kesinlesir. haberleselim mutlaka
Screenshot aldım aklımda bulunsun.Bu arada eşim macun kullanirken ben de kullandim. Hafize sultan macunu ismi. Sizlere de tavsiye ediyorum butun hormonlari duzenliyor yardimci oluyor dogurganligi arttiriyor. Bebegin kolay tutunmasini sagliyor. Bize 2 seneden sonra boyle umut oldu insallah :)
Benim de bir cok kez silik cikmisti negatifti ama bu sefer 2 dk icinde cizgi belirince emin oldum pozitif oldugundan. Hem de ilk idrar degildi. Insallah senin de vardir bebek :)
meraba.. gittinmi doktora?Haber vericem tabi :) yarin sabah ikinci betahcg testi yapilacak 2 katina yukselmesi gerekiyor bir sure yazarim sonucu buraya :) 2 senedir ugrasiyoruz esimde sorun vardi ilk defa aktardan bitkisel macun kullanmistik sanirim o ise yaradi mucize gibi :)
macunlar haqqinda cok duydum.. ama azerbaycanda onlari nerden bulacagimi bilmiyorum. kayinvalidem evde bal ve hurma cekirdeyi tozu ile bi karisim hazirladi 15 gun boyunca esimle onu kullandim bende seher aksam ac karnina... insaAllah bu ay ise yaramisdir...Bu arada eşim macun kullanirken ben de kullandim. Hafize sultan macunu ismi. Sizlere de tavsiye ediyorum butun hormonlari duzenliyor yardimci oluyor dogurganligi arttiriyor. Bebegin kolay tutunmasini sagliyor. Bize 2 seneden sonra boyle umut oldu insallah :)
Evet sonucun cikmasini bekliyorum :)meraba.. gittinmi doktora?
İnsallah işe yarar ben aktarda(baharatçı) yaptirdim. Oralarda da vardir kesin bir sorun isterseniz. 21 ay ugrastik macun kullandiginiz zamana gelmesi tesaduf olamaz diye dusunuyorummacunlar haqqinda cok duydum.. ama azerbaycanda onlari nerden bulacagimi bilmiyorum. kayinvalidem evde bal ve hurma cekirdeyi tozu ile bi karisim hazirladi 15 gun boyunca esimle onu kullandim bende seher aksam ac karnina... insaAllah bu ay ise yaramisdir...
insAllah sonuc cok iyi cikaaar..Evet sonucun cikmasini bekliyorum :)
Cok tesekkur ederim guzel dilegin icin. Allah burada tüm bebek isteyenlerin yardimcisi olsun.insAllah sonuc cok iyi cikaaar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?