• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnanmıyorum elim ayağım birbirine karıştı ağlamaktan duramıyorum yerimde sonucum çıktı şaka gibi 3 senede 6 tüp bebek yaptırdım çekmediğim acı kalmadı kaç kere gözyaşı döktüğümü hatırlamıyorum bile mucizem sürpriz gibi geldi hayatıma. Allahım gönülden isteyenlere bekleyenlere de nasip et yarabbim sen ol dersen olur
Tetkik Adı
Sonuç
Birim
Referans Aralığı /
Karar Sınırı
Açıklama
Beta-hCG (total hCG)
▲1264.11​
mIU/mL
0 - 5.0​

İnanmıyorum elim ayağım birbirine karıştı ağlamaktan duramıyorum yerimde sonucum çıktı şaka gibi 3 senede 6 tüp bebek yaptırdım çekmediğim acı kalmadı kaç kere gözyaşı döktüğümü hatırlamıyorum bile mucizem sürpriz gibi geldi hayatıma. Allahım gönülden isteyenlere bekleyenlere de nasip et yarabbim sen ol dersen olur
Tetkik Adı
Sonuç
Birim
Referans Aralığı /
Karar Sınırı
Açıklama
Beta-hCG (total hCG)
▲1264.11​
mIU/mL
0 - 5.0​
Sana yemin ediyorum sevinçten ağlıyorum şu an. 😭 Ay senin hikâyen beni çok etkiledi. Bir kere daha anladım her nasip vaktine esirdir... Allah sevincini arttirsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah. :emir_bebek:

Tetkik Adı
Sonuç
Birim
Referans Aralığı /
Karar Sınırı
Açıklama
Beta-hCG (total hCG)
▲1264.11​
mIU/mL
0 - 5.0​
ay coookkk cook tebrik ederimmm... anali babali buyusun insallah. bizlerede boyle sevinc nasib olsun... dualrini esirgeme )

Kızlar 3. Klomen ayıma başlıyorum. 🤷🏻‍♀️
sninde hayirli haberlerin gelsin kisa zamanda... ben doctor deyisdim bu gun. simdi ordan geliyorum hic bi tedavi yazmadi D vitamin yazdi ve mart ayinda gelmemi soyledi... martda zaten 1 yilim olucaq... bi onceki doctor ama asilama soylemisdi kafam yine karisdi

sninde hayirli haberlerin gelsin kisa zamanda... ben doctor deyisdim bu gun. simdi ordan geliyorum hic bi tedavi yazmadi D vitamin yazdi ve mart ayinda gelmemi soyledi... martda zaten 1 yilim olucaq... bi onceki doctor ama asilama soylemisdi kafam yine karisdi
Bu bir yil olmadi diye ilaca baslamistir benimki de bakti kist mist yok dedi her sey bi risk valla. Ve bu doktorla cok alakali benimki de 6 ay devam edebiliriz tedaviye dedi. Ailamadan filan hic bahsetmedik ben de sormuyorum zaten. Cok rahatlatiyo beni. Olursa bebek onun bu rahatlatici tavrindan olacak. Mesela reglin 1 hafta gecikirse gel dedi milletin doktoru asilamadan sonra 12. Gun test yap demis. Sen de bir sure ne derse yap bakalim. 🤗

Arkadaşlar bişey danisacam benim bu ay geç yumurtlamam oldu ve adet günümde adet olmadım 28inde olmam gerekiyordu sizce ne zaman test yapsam çıkar

Arkadaşlar bişey danisacam benim bu ay geç yumurtlamam oldu ve adet günümde adet olmadım 28inde olmam gerekiyordu sizce ne zaman test yapsam çıkar
Yumurtlamanizin gununu biliyorsaniz uzerine 11-12 gun ekleyip idrar testi yapabilirsiniz veya kan testi de olur :)

Biliyorum ama benim anlamadığım şu benim ayın 18 19 20 yumurtlama oldu 21inde catladi yumurtam ben 18 imi dikkate alıcam yoksa 21ini mi
Ovulasyon testiyle ogrediyseniz siliklesmeye basladigi gun catlamis oluyor. Yani 21 ini baz alin siz. Cunku 1 gun de dollenme sureci oluyor.

Ovulasyon testiyle ogrediyseniz siliklesmeye basladigi gun catlamis oluyor. Yani 21 ini baz alin siz. Cunku 1 gun de dollenme sureci eve
Ovulasyon testiyle ogrediyseniz siliklesmeye basladigi gun catlamis oluyor. Yani 21 ini baz alin siz. Cunku 1 gun de dollenme sureci oluyor.
Evet ovulasyon testiyle öğrendim banada 21i mantıklı geldi çünkü çatladığı gün döllenme oluyor peki yarın 9. Gun yumurtlamadan sonra sizce çıkar mı

Back