Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kizlar.. yardim ederseniz sevinirim.. bu konuda bi bilgim olmadigi icimn yardima ihtiyacim var.. ocak ayinin 5 de adet oldum. 24 25 ocakda benden akinti geldi icindede hafif kan... 24 du aksamda beraberlik oldu... akintini gordukden sonar doktorla konusdum muaneye cagirdi.. gittim yumurtamin catladigini soyledi... sizce hamile kalma sansim varmi? yoksa 24 25 deki kanama yerlesme ola bilirmi?

Canim inşaallah bebek vardır benim de bugün yumurtlamadan sonra 13. Günüm yarin kan vericem idrar testine pek güvenmiyorum

O kanama muhtemelen yumurta çatladığında oluştu ve kaliteli yumurtalarda oluyormuş diye okumuştum. Tabii ki gebe kalma ihtimaliniz var. Yumurtlama daha yeni olmuşken yerleşme kanaması olmaz

Bunun bilinebileceğini sanmıyorum ama yerlesme icin erken bi kanama gibi geldi bana. Insallah hamilesindir canim.

O kanama muhtemelen yumurta çatladığında oluştu ve kaliteli yumurtalarda oluyormuş diye okumuştum. Tabii ki gebe kalma ihtimaliniz var. Yumurtlama daha yeni olmuşken yerleşme kanaması olmaz
ayy umutlandirdiniz.. cook saolunn.. ne zaman test yapsam cikar acaba?

çatlatma iğnesi tamda tarif ettiğiniz belirtlieri yaşatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…