Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teselli cumleleri kurmayacagim klise olmamak icin. Hayal kirikligina ugramamak adina heveslenmemeye calistiginizin farkindayim. Ama umudunuz hep olsun içinizde. Doktor kontrollerinizi de ihmal etmeyin. Allah doğru zamanda versin inşallah. Baska bir arkadaşa demiştim size de demek istiyorum. Allah hayırlı evlat versin geç de olsa beklenir. Bu akşam haberleri izledim mesela korkunçtu yani öyle olacaksa hiç çocuk sahibi olmayalım. Yaş kaçtı sizin?

34 yaşındayım. Teşekkürler canım saol inş hayırlısıyla doğru zamanda olur cümlemizin.

Selam ben de 2 sene olacak neredeyse bekliyorum bir kez kimyasal gebelik oldu. Gecen ay macunlara ve doktor tavsiyesiyle gida takviyesine basladik esimle. 2 aydir da cyclo progynova kullaniyorum. Yumurtlama tarihim 16 ocak. Beklemedeyim ben de asagi yukari ayni sizinle tarihlerimiz. Insallah gonlumuzden gecenler gercek olur

O zamaaan aramıza hoşgeldin. Buraya yaziyoruz sonucumuzu hepimiz. İnşallah ortalığı bebe doldururuz hayırlısıyla

Merhabalaaaar

Yumurtlamamın 9.gunu bitti bugun sadece göğüslerimde acı var yeni basladi. Her adetimden 1 hafta oncesinden baslar genelde. Ama kimyasal gebelik yasadigimda da yine aynisi olmustu o yüzden umudumu kaybetmiyorum. Sizlerde belirti var mı peki ? Ya da aranizda idrar testi yapan?

Yani adet olmadan beş gün önce kan versek çıkar mı eğer hamilelik varsa

Ben 11. Gün kan testi yaptim 0.0di sonuc 13. Gün aksam idrar testi negatifti. Bugün 14.gün regl gecikirse test yapicam birinin normal bat gününe 1 gün kala kan testinde cikmamis regl gecikince cikmis umudumu kaybetmek istemiyorum.

Insallah bebek vardir da regl olmayız Ama olursak da uzulmeyelim ben 20 aydır her reglde yeni yumurtalar yeni umutlar diye diye kendimi motive ettim. Napalım elbet bir gün olacak

Insallah bebek vardir da regl olmayız Ama olursak da uzulmeyelim ben 20 aydır her reglde yeni yumurtalar yeni umutlar diye diye kendimi motive ettim. Napalım elbet bir gün olacak
Amin insallah hayirlisi olsun gec olsun napalım. Yazacam sonuclari buraya bir degisiklik olursa.

Merhaba
Dün yumurtlamadan sonra 10.gün idrar testinde cok silik ikinci cizgi cikti ve bugun de kan testinde betahcg degerim 16,64 cikti. Fakat bir kez kimyasal gebelik yasadigim icin pek sevinemedim. 2 gun sonra kan testini tekrarlayacagim 2 katina yukselmesi lazim lutfen dualarinizi eksik etmeyin

Ben elendim canım inşallah Allah yüzünü güldürsün. Inşallah sağlıklı bi bebiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…