Teselli cumleleri kurmayacagim klise olmamak icin. Hayal kirikligina ugramamak adina heveslenmemeye calistiginizin farkindayim. Ama umudunuz hep olsun içinizde. Doktor kontrollerinizi de ihmal etmeyin. Allah doğru zamanda versin inşallah. Baska bir arkadaşa demiştim size de demek istiyorum. Allah hayırlı evlat versin geç de olsa beklenir. Bu akşam haberleri izledim mesela korkunçtuSon 6 aydır çok düzensiz daha önce 7 gün geçmişti öyle adet oldum yine bir keresinde 4 gün sonra oldum bence ilaç kullanınca böyle oluyor. Tüp bebek denemiştim onda da çok erken olmuştum. 15 gün sonra. Yani keşke olsa ya yaşım da gidiyor yumurtam da az
34 yaşındayım. TeşekkürlerTeselli cumleleri kurmayacagim klise olmamak icin. Hayal kirikligina ugramamak adina heveslenmemeye calistiginizin farkindayim. Ama umudunuz hep olsun içinizde. Doktor kontrollerinizi de ihmal etmeyin. Allah doğru zamanda versin inşallah. Baska bir arkadaşa demiştim size de demek istiyorum. Allah hayırlı evlat versin geç de olsa beklenir. Bu akşam haberleri izledim mesela korkunçtuyani öyle olacaksa hiç çocuk sahibi olmayalım. Yaş kaçtı sizin?
O zamaaan aramıza hoşgeldin. Buraya yaziyoruz sonucumuzu hepimiz. İnşallah ortalığı bebe doldururuz hayırlısıylaSelam ben de 2 sene olacak neredeyse bekliyorum bir kez kimyasal gebelik oldu. Gecen ay macunlara ve doktor tavsiyesiyle gida takviyesine basladik esimle. 2 aydir da cyclo progynova kullaniyorum. Yumurtlama tarihim 16 ocak. Beklemedeyim ben de asagi yukari ayni sizinle tarihlerimiz. Insallah gonlumuzden gecenler gercek olur
Hosbulduk insallah hepimiz buraya hamileyyimmmm yazariz en kisa zamanda hayirlisiylaO zamaaan aramıza hoşgeldin. Buraya yaziyoruz sonucumuzu hepimiz. İnşallah ortalığı bebe doldururuz hayırlısıyla
Amin amin çok amiinHosbulduk insallah hepimiz buraya hamileyyimmmm yazariz en kisa zamanda hayirlisiyla
Yumurtlama tarihinden itibaren hesaplarsak 10.gün kanda çıkıyor yani adetten 4 gün önce diyebilirizYani adet olmadan beş gün önce kan versek çıkar mı eğer hamilelik varsa
Ben 15 yumurtlama gördüm pazartesi kan vereyim o zaman teşekkür ederimYumurtlama tarihinden itibaren hesaplarsak 10.gün kanda çıkıyor yani adetten 4 gün önce diyebiliriz
Benim de 16. Bize de haber verir misiniz sonucu insallah bebek vardir ve müjde verirsiniz ☺Ben 15 yumurtlama gördüm pazartesi kan vereyim o zaman teşekkür ederim
Benim de 16. Bize de haber verir misiniz sonucu insallah bebek vardir ve müjde verirsiniz ☺
Ben 11. Gün kan testi yaptim 0.0di sonuc 13. Gün aksam idrar testi negatifti. Bugün 14.gün regl gecikirse test yapicam birinin normal bat gününe 1 gün kala kan testinde cikmamis regl gecikince cikmis umudumu kaybetmek istemiyorum.Merhabalaaaar
Yumurtlamamın 9.gunu bitti bugun sadece göğüslerimde acı var yeni basladi. Her adetimden 1 hafta oncesinden baslar genelde. Ama kimyasal gebelik yasadigimda da yine aynisi olmustu o yüzden umudumu kaybetmiyorum. Sizlerde belirti var mı peki ? Ya da aranizda idrar testi yapan?
Insallah bebek vardir da regl olmayızBen 11. Gün kan testi yaptim 0.0di sonuc 13. Gün aksam idrar testi negatifti. Bugün 14.gün regl gecikirse test yapicam birinin normal bat gününe 1 gün kala kan testinde cikmamis regl gecikince cikmis umudumu kaybetmek istemiyorum.
Amin insallah hayirlisi olsun gec olsun napalım. Yazacam sonuclari buraya bir degisiklik olursa.Insallah bebek vardir da regl olmayızAma olursak da uzulmeyelim ben 20 aydır her reglde yeni yumurtalar yeni umutlar diye diye kendimi motive ettim. Napalım elbet bir gün olacak
Ben elendim canımMerhaba
Dün yumurtlamadan sonra 10.gün idrar testinde cok silik ikinci cizgi cikti ve bugun de kan testinde betahcg degerim 16,64 cikti. Fakat bir kez kimyasal gebelik yasadigim icin pek sevinemedim. 2 gun sonra kan testini tekrarlayacagim 2 katina yukselmesi lazim lutfen dualarinizi eksik etmeyin
Amin insallah tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, üzülmek yok hep umut edip dua etmek gerek.Ben elendim canıminşallah Allah yüzünü güldürsün. Inşallah sağlıklı bi bebiş olsun.
Allah razı olsun canım amin.Amin insallah tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, üzülmek yok hep umut edip dua etmek gerek.
Bende bu ay hüsrana uğradım rabbim araatmasın cumlemuziİlk gün çok fena oluyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?