- 28 Kasım 2019
- 132
- 76
- 13
- 32
amin insaallah hamislerin duasi cabuk Kabul oluyomus diyolaar)Cok tesekkur ederim guzel dilegin icin. Allah burada tüm bebek isteyenlerin yardimcisi olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin insaallah hamislerin duasi cabuk Kabul oluyomus diyolaar)Cok tesekkur ederim guzel dilegin icin. Allah burada tüm bebek isteyenlerin yardimcisi olsun.
Hayirlisi olsun hem de cok net cikmis masallah. Adetiniz gecmis miydi?Eki Görüntüle 2582234 Arkadaşlar gebelik var mıdır? Şuan şoktayım defalarca tüp bebek yaptırdım sonuç alamadım şimdi gebelik testinde 2 dakikada sonuç bu oldu inanamıyorum![]()
Evet 6 gün geçmişti ama ben pcos olduğum için bazen adetlerim düzensiz geliyodu önemsememiştim bugun emin olmak için test yapıyım dedim sonuç bu hala inanamıyorum ağlayamıyorum bile çünkü zamanında o kadar çok ağladım ki tüp bebek denemelerinden her defasında olumsuz sonuç alıncaHayirlisi olsun hem de cok net cikmis masallah. Adetiniz gecmis miydi?
Masallah 5-6 haftalik olabilir o zaman keseyi gorebilirsiniz belki bi ihtimal kalp sesi bilr duyulabilir. Cok sevindim sizin adiniza saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah :) Herseyin bir zamani var demek kiEvet 6 gün geçmişti ama ben pcos olduğum için bazen adetlerim düzensiz geliyodu önemsememiştim bugun emin olmak için test yapıyım dedim sonuç bu hala inanamıyorum ağlayamıyorum bile çünkü zamanında o kadar çok ağladım ki tüp bebek denemelerinden her defasında olumsuz sonuç alınca
Hayırlı olsun kendiliğinden gelmiş annesi ne güzelEki Görüntüle 2582234 Arkadaşlar gebelik var mıdır? Şuan şoktayım defalarca tüp bebek yaptırdım sonuç alamadım şimdi gebelik testinde 2 dakikada sonuç bu oldu inanamıyorum![]()
İnşallah vardır cevabınızı defalarca okuyup amin diyorum hala olduğuna inanamıyorum sağlık ocağına geldim kan vermeye o kan sonucunu görmeden de inanamıcam galiba :)Masallah 5-6 haftalik olabilir o zaman keseyi gorebilirsiniz belki bi ihtimal kalp sesi bilr duyulabilir. Cok sevindim sizin adiniza saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah :) Herseyin bir zamani var demek ki
Allah razı olsun isteyen bekleyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınHayırlı olsun kendiliğinden gelmiş annesi ne güzel![]()
Amiiin hemen kan vermeye koşAllah razı olsun isteyen bekleyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
YaaaaaEki Görüntüle 2582234 Arkadaşlar gebelik var mıdır? Şuan şoktayım defalarca tüp bebek yaptırdım sonuç alamadım şimdi gebelik testinde 2 dakikada sonuç bu oldu inanamıyorum![]()
Şimdide kafamda deli sorular bu test beni yanıltıyo mu acaba diye düşünüyorum valla kafayı yedim :) Allah razı olsun isteyen herkese sağlıkla nasip etsin kan verdim akşama çıkacak ben sonucu almadan inanamıcam:)Yaaaaao kadar çok sevindim ki cok net bi sonuç görünce. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Ay çok guzel ya
darısı da başımıza.
![]()
supeeer hayirli olsunn... sanirim bu topigin ilk hamiwi oldunnn.... sag elin bizim basimiza ,,, sag salim kucagina alirsin insaAllahEki Görüntüle 2582234 Arkadaşlar gebelik var mıdır? Şuan şoktayım defalarca tüp bebek yaptırdım sonuç alamadım şimdi gebelik testinde 2 dakikada sonuç bu oldu inanamıyorum![]()
Vallahi çok sevindim ya tüp bebek geçmişinin üstüne sürpriz gelmesi çok güzel. Bizim de gerçekren ümidimiz artıyo böyle görünce. Kan sonucunu da bize bildirmeyi unutma canım.Şimdide kafamda deli sorular bu test beni yanıltıyo mu acaba diye düşünüyorum valla kafayı yedim :) Allah razı olsun isteyen herkese sağlıkla nasip etsin kan verdim akşama çıkacak ben sonucu almadan inanamıcam:)
Mutlaka yazacağım Gerçekten burası uğurlu geldi sürekli açıp okuyodum bu topiği:)Vallahi çok sevindim ya tüp bebek geçmişinin üstüne sürpriz gelmesi çok güzel. Bizim de gerçekren ümidimiz artıyo böyle görünce. Kan sonucunu da bize bildirmeyi unutma canım.![]()
BeklemedeyizMutlaka yazacağım Gerçekten burası uğurlu geldi sürekli açıp okuyodum bu topiği:)
Bir sevindirici haber dahaaBen de aldim sonucumu simdi :) degerim 3 kati artmis simdilik var gibi bebek :) Allah sizlere de nasip etsin![]()
Aminnn :)Bir sevindirici haber dahaaçok guzel. Allah saglikla devam rtmek nasip etsin.
![]()
Çok güzel haber tebrik ederim sağlıcakla gelsin bebeğinBen de aldim sonucumu simdi :) degerim 3 kati artmis simdilik var gibi bebek :) Allah sizlere de nasip etsin![]()