• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kizlar.. yardim ederseniz sevinirim.. bu konuda bi bilgim olmadigi icimn yardima ihtiyacim var.. ocak ayinin 5 de adet oldum. 24 25 ocakda benden akinti geldi icindede hafif kan... 24 du aksamda beraberlik oldu... akintini gordukden sonar doktorla konusdum muaneye cagirdi.. gittim yumurtamin catladigini soyledi... sizce hamile kalma sansim varmi? yoksa 24 25 deki kanama yerlesme ola bilirmi?

Merhaba
Dün yumurtlamadan sonra 10.gün idrar testinde cok silik ikinci cizgi cikti ve bugun de kan testinde betahcg degerim 16,64 cikti. Fakat bir kez kimyasal gebelik yasadigim icin pek sevinemedim. 2 gun sonra kan testini tekrarlayacagim 2 katina yukselmesi lazim lutfen dualarinizi eksik etmeyin 🤲🏻

Canim inşaallah bebek vardır benim de bugün yumurtlamadan sonra 13. Günüm yarin kan vericem idrar testine pek güvenmiyorum

merhaba kizlar.. yardim ederseniz sevinirim.. bu konuda bi bilgim olmadigi icimn yardima ihtiyacim var.. ocak ayinin 5 de adet oldum. 24 25 ocakda benden akinti geldi icindede hafif kan... 24 du aksamda beraberlik oldu... akintini gordukden sonar doktorla konusdum muaneye cagirdi.. gittim yumurtamin catladigini soyledi... sizce hamile kalma sansim varmi? yoksa 24 25 deki kanama yerlesme ola bilirmi?
O kanama muhtemelen yumurta çatladığında oluştu ve kaliteli yumurtalarda oluyormuş diye okumuştum. Tabii ki gebe kalma ihtimaliniz var. Yumurtlama daha yeni olmuşken yerleşme kanaması olmaz

Bunun bilinebileceğini sanmıyorum ama yerlesme icin erken bi kanama gibi geldi bana. Insallah hamilesindir canim. 🤲🏻

O kanama muhtemelen yumurta çatladığında oluştu ve kaliteli yumurtalarda oluyormuş diye okumuştum. Tabii ki gebe kalma ihtimaliniz var. Yumurtlama daha yeni olmuşken yerleşme kanaması olmaz
ayy umutlandirdiniz.. cook saolunn.. ne zaman test yapsam cikar acaba?

Aslinda kasik agrisi yumurtlamayla da baslayan bi sey. Bir de bu donemde herkes istekli heyecanli oldugundan kasiklarda bi hareket bekliyo ve psikolojik bile olabilir o agrilarin cogu. Ama sunu soylemeliyim ben bu ay catlatma ignesi oldum. Reglim hic bi zaman agrili olmadi benim agri nedir bilmem. Igneden sonraki tam da 36.saat ertrsi gune kadar suren bi agri basladi. 1 hafta oldu ben de yeni kasik agrilari bekliyorum aslinda yerlesme vs esnasinda olacak ama henuz deneyimlemedim bir sey. Ama cogunluk gebelik belirtisi gosguslerle basliyo kasik agrisi pek ceken de yok burada yasayanlardan da anladigim kadariyla.
çatlatma iğnesi tamda tarif ettiğiniz belirtlieri yaşatıyor

Back