- 13 Ocak 2020
- 45.124
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.082
- 598
- 33
Yani insallah hamilesindir. Dedigim gibi ben ay bu daha once hic olmamisti diyecegim cok sey yasadim. O yüzden bunlari soyluyorum. Insallah seninkiler benimki gibi psikolojik degildir. Insallah bebisin hemmencik gelirHoşbuldum canımbende bu belirtiler hiç olmadı adetten önce mesela ben yumurtlama tarihim oldunu bilmeden ilişki yaşadım çok doğurtkanlık gününde olmuş bunu yumurtlama tarihine bakınca anladım
iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem gelmişti ilk kez oldu bu.. ertesi günde kasıklarımda en çokta sağ kasığımda ağrı olmaya başladı sanki kasıklarımı içten çekiyolar gibiydi o arada rahmimde de ağrı olmaya ve rahimde kasılmaya başladı rahmim alttan çekiliyor gibi oldu günden güne rahmimim ağrısına diken gibi batlamalar oldu ben adetime yakın ve adetliyken bile bu olmazdı ayda yılda bir rahmime diken gibi batmalar oluyordu lekemin geldiği gün akşam yüz üstü yattım sanki sağ tarafım ve kasığımda kalp var gibi attı yatamadım döndüm hemen.. rahmimim ağrısı bi kaç gündür geçti ama sağ tarafımda ağrı devam etti sanki jilet kesiği gibi içten oluyor batmalar filan hatta bu batmalara ve jilet kesiğine bide hafif kaşıntı eklendi... sağ kasığımda içimden sanki etimi asılıyorlar gibi oluyor bir değişik oluyor kasıklarımın çekildiğini hissediyorum sabah uyanınca ve ara ara mide bulantım oluyor adetten önce sivilcem çıktı... dün gene kasığımda batma olunca göbeğime be göbek deliğime gaz gibi batmalar oldu akşam denedim yüz üstü yatmayı yatamadım gene sağ rtarafım acıdı sanki sağ kasığımda taş gibi bişey ve şişme vardı ben hiç böyle olmadım halama anlattım bunları oda aynısını yaşamamış hamileyken insan bu durumlar olunca acaba hamilemiyim diye düşüyor
![]()