Dolaplarımı izinsiz açan kv

akrephanim

Aktif Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
16 Ağustos 2024
1.828
2.387
48
Kızlar imdat.
Yakın zamanda eve tadilata usta gelecekti, hamileyim diye kv’den yardım istedim. Eşim evde olmayacak yanıma gelir misin dedim. O da geldi sağ olsun, hem ustaların başında durdu hem de evimi temizledi. Fakat giysi dolabımızda bir parça eksiğimiz vardı. Öncesinde Kv ustalara söyleyelim mutlaka yaparlar demişti, ben de olur demiştim. Lakin daha ne olduğunu anlamadan ustayı yatak odama soktu, dolabın kapağını çat diye açıp şurda şu eksik diye anlatmaya başladı. Hemen gidip dolabı kapattım, burası değil neden çat diye açıyorsun burası benim tarafım dedim. Usta bile utandı. Neyse eşimle paylaştım, o da sinirlendi. Konuşurum dedi fakat konuşmaya zaman olmadı o arada görüşmedik kv ile. Eşim pek telefonda da konuşmaz anasıyla 😂

Aradan biraz zaman geçti, birkaç gün önce aileyi ağırladık. Yeni taşındığımız için evi görmek istediler, dolaşırken kv gene yatak odasında dolabın benim tarafını çat diye açtı. Güya gömme dolabın içi çok geniş büyük diye gösterecekmiş. Eşim de ne yapıyorsun, sormadan dolabı nasıl açarsın anne hiç mi ayarın yok, özel bir eşyamız vardır diye hiç mi düşünmüyorsun dedi. Tabi kv bozuldu baya, içeri gitti.

Önceleri de birkaç kez onun evinde kalırken yattığımız odaya kapıyı çalmadan girmişliği var. Eşim ayrı konuşuyor, aile bireyleri ayrı konuşuyor, ben ayrı konuşuyorum ama anlamıyor. Yaşı genç, yaşlı değil. Çalışan eğitimli falan biri. Ne istersem yapar, çağırırım gelir, yemek yapar getirir, geldiğinde yardım eder her şeyimi yapar vs. Ama mahremiyet kavramı hiç yok ve gerçekten bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sormadan dolapları açması vs hiç hoşuma gitmeyen bir şey. Sadece bize değil kendi kardeşiyle kardeşinin eşine de yapıyor mesela onların odasına da kapıyı çalmadan girdiği oluyormuş. Bekar bir kadın, yalnız yaşıyor.

Ne yapılır nasıl davranılır bir akıl verin 😒

Boşluğuna gelip, düşünmeden mi yapıyor?
Niyetinden şüpheniz yoksa eğer ve ayrı da yaşıyorsanız bu huyunu da görmezden gelin derim.
Görmezden gelin derken; aşırı tepkiler verip, kalp kırmayın özellikle eşiniz.
Ama sürekli bir aradaysanız tabi çözüm bulun. Ama anladığım kadarıyla iyi bir kadın İyi duruşunun hatrına, karşınıza alın güzelce konuşun.
Hala çözüm olmuyorsa, o geldiğinde odayı kilitleyin

Kapıyı kilitlemek aklıma gelmedi değil ama evcil hayvanımız var, o yüzden yapmadım. Yatak odasında yatıyor girip çıkıyor diye.

Usta olayı spontane yasanmis müdahale edememissiniz tamam da, ev gezilirken huyunu bildiğiniz insan da ordayken ne diye yatak odasi geziliyor ki?
Bir de böyle adamların annelerine saygisizca konuşmalarini ballandira ballandira anlatanlar bana hep tuhaf geliyor🫣
Anasina oyle konusan size nasil konusur, anasina oyle yapan size neler yapmaz diyesim geliyor konularda.
Ayarin yok mu vs, hic hos diil.

Bu dolaplara genel olarak bakan insanlara ayar oluyorum yaa benimde kedoşlarım o yüzden kitlemiyorum kapıyı çekiyorum ama yinede giriyorlar genel olarak bazennn b*km’u var ne bakıyorsunuz diyesim geliyor genel olarak sadece Kv için değil ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Bence güzelce anlatın ,mahremiyet kavramı nedir ,oğlu anlatsın bence sen söylersen kırılır ,eğer hala devam ederse kilitlemek seni rahat ettirir..
Bazı yorumların üzerinde reklam var ,yazı okunmuyor niye öyle ki ,nasıl kapanır.

Benimkinin de ilk evlendiğimiz zaman öyle girişimleri oldu, eşim hem uyardı hem her misafir de yatak odasını kilitliyor kaynana da merakından patlıyor.
Ne görmek istiyorlar anlamıyorum ki bazen koridora iç çamaşırlarımı bırakıp agırlamak istiyorum

Usta olayı spontane yasanmis müdahale edememissiniz tamam da, ev gezilirken huyunu bildiğiniz insan da ordayken ne diye yatak odasi geziliyor ki?
Bir de böyle adamların annelerine saygisizca konuşmalarini ballandira ballandira anlatanlar bana hep tuhaf geliyor🫣
Anasina oyle konusan size nasil konusur, anasina oyle yapan size neler yapmaz diyesim geliyor konularda.
Ayarin yok mu vs, hic hos diil.
Yatak odası takımını yeni aldık da onu merak ettiler, sorun olmaz derken çat diye dolabı açtı. Eşimin annesine saygısızlığı yoktur fakat onların ilişki dinamikleri farklıdır, ben o konuyla ilgilenmem hiç. Yani geçmişte onların da aralarında olan şeyler var o sebeple eşim annesinin bazı huylarına katlanamıyor. Yakın zamanda da aynı şeyi yaptığını bildiği için biraz annesine sinirlendi o da 🤷🏻‍♀️

Bence güzelce anlatın ,mahremiyet kavramı nedir ,oğlu anlatsın bence sen söylersen kırılır ,eğer hala devam ederse kilitlemek seni rahat ettirir..
Bazı yorumların üzerinde reklam var ,yazı okunmuyor niye öyle ki ,nasıl kapanır.
Ben zaten hiçbir zaman kavgadan, tartışmadan yana değilim aslında. Biz uzun süredir farklı şehirdeydik, ilk defa aynı şehirde yaşıyoruz evlendiğimizden beri. Yeni taşındık. Kendi ailemde hiç böyle şeyler yaşamadığım için şok etkisi yarattı bu davranışlar bende. Ben normalde başkasının evinde buzdolabı vs açamam, kırk kere sorarım. Aynı hassasiyeti bekledim sanırım. Mahremiyet kavramını nasıl anlatabilirim acaba bunu bir düşüneceğim.

Boşluğuna gelip, düşünmeden mi yapıyor?
Niyetinden şüpheniz yoksa eğer ve ayrı da yaşıyorsanız bu huyunu da görmezden gelin derim.
Görmezden gelin derken; aşırı tepkiler verip, kalp kırmayın özellikle eşiniz.
Ama sürekli bir aradaysanız tabi çözüm bulun. Ama anladığım kadarıyla iyi bir kadın İyi duruşunun hatrına, karşınıza alın güzelce konuşun.
Hala çözüm olmuyorsa, o geldiğinde odayı kilitleyin
Acaba düşünmeden anlık heyecanla mı yapıyor diye ben de düşündüm. Ayrı evlerdeyiz ama evlendiğimizden beri farklı şehirlerdeydik. Yeni taşındık aynı şehirdeyiz şimdi. Haliyle pek birbirimize alışkın değildik. Şimdi hamilelikle birlikte sürekli arayıp sormaya başladı. Gel diyor, geleyim diyor vs. Yalnız bırakmak istemiyor. Ben de şikayetçi değilim açıkçası. Odayı kilitlemek pek uygun olmayabilir evcil hayvanımız var ama tabii önünü alamazsam yapılacak şey bu sanırım 🤷🏻‍♀️

Yani bu kadar iyiyse sadece heyecanla düşüncesizlik ediyor olabilir. Yatağın üstüne öyle birsey bırakın ki bir daha giremesin🤣 ahahha gecelikle falan olmaz.korkmasi hayrete düşmesi lazim🤣

Yani bu kadar iyiyse sadece heyecanla düşüncesizlik ediyor olabilir. Yatağın üstüne öyle birsey bırakın ki bir daha giremesin🤣 ahahha gecelikle falan olmaz.korkmasi hayrete düşmesi lazim🤣
Ay hahahah tövbe est 😂😂😂 aklıma bir şeyler geliyor ama 😂😂😂

Back
X