Dolap uygulaması derdim

İade seçeneğini seçip iade nedenine"Sesi aşırı fazla. Güç ayar düğmesi dönmüyor. Sesi kısılmıyor. Aşırı güçlü olduğu için halıyı kaldırıyor süpürmüyor" şeklindeki açıklamanı yazacaksın.

Onaylamadım. Siparişi teslim aldım. Ama dolapta teslim edildi yazmıyor henüz teslimatta yazıyor. Kargocuda sanılıyor. O nedenle bir şey yazamadım dolap sitesine de.
Biraz bekleyin teslim edildi yazar bir gün sonra falan. Sonra iade oluştur kısmından yaparsiniz. Fotoğraf video ekleyip incelemeye gonderirsinjz muhtemelen satıcı iadeyi kabul etmez ama dolap inceler de kabul ederse satıcının yapacağı bişey yok

Onaylamadım. Siparişi teslim aldım. Ama dolapta teslim edildi yazmıyor henüz teslimatta yazıyor. Kargocuda sanılıyor. O nedenle bir şey yazamadım dolap sitesine de.
Henüz sisteme düşmemiştir. Dodoya yazın ürünü teslim aldım ancak sistemde görünmüyor iade talebi oluşturmak istiyorum diye. Teslim edildi olarak düzenliyorlar

Mail atayım hemen. Kargoyu teslim aldım ama teslim edildi görünmüyor işte. Kargocuda sanılıyor.
yok onu onemsemeyin birazdan sisteme düşer. sisteme düşer düşmez iade talebi oluşturun , satışı onaylamayın onaylarsanız iade edemezsiniz.

İade seçeneğini seçip iade nedenine"Sesi aşırı fazla. Güç ayar düğmesi dönmüyor. Sesi kısılmıyor. Aşırı güçlü olduğu için halıyı kaldırıyor süpürmüyor" şeklindeki açıklamanı yazacaksın.
İade almıyorum diyor işte. Bana aras kargo ile gönderdi. PTT kargo ile iade yapın 127 lirayı ödeyin diyor. Dolap destek mail yazdım. İyi de güç düğmesi dönmüyor. Kablo sarma makarası sarmıyor. Defolu ürünü bana satmış bir de kargo parası mı ödeyeceğim. Çok üzgünüm.

Daha yeni iade ettim, yeni - kullanılmadı diye anlatılan bir çanta sipariş etmistim,derisi soyulmaya baslamis 😅 fotolari sanki aldığı gün 'belki satarim' diye çekmiş 😂😂
Hemen fotoları çektim,paylaştım. Önce satıcıya soruyor, o iade kabul ederse sorun değil, etmezse ertesi gün dolap yetkilileri bakıp karar veriyor..bende kadın ona gondermemi de istemedi, direkt param iade oldi

Tamam o zaman kargo teslim oldu gözüktükten sonra iade seçeneğini seçin ve ürünün söylenmeyen arızalarının videosunu çekip durumu açıklayan bir mesaj ile dolaba yükleyin.
Daha sonra bir gün süre ile satıcının sipariş iptalini onaylaması bekleniyor.
Satıcı onaylamazsa dolap uygulaması onaylıyor ve size iade kargo kodu oluşturuyor.

O Kod ile ürünü geri yolluyorsunuz ve kargo karşı tarafa ulaştıktan sonra paranız size iade ediliyor.

İade almıyorum diyor işte. Bana aras kargo ile gönderdi. PTT kargo ile iade yapın 127 lirayı ödeyin diyor. Dolap destek mail yazdım. İyi de güç düğmesi dönmüyor. Kablo sarma makarası sarmıyor. Defolu ürünü bana satmış bir de kargo parası mı ödeyeceğim. Çok üzgünüm.
Satıcının dediğine bakmayın onun demesiyle olmuyor uygulamanın kuralları neyse ona göre olur. Dolap sizi haklı bulup iade talebini kabul ederse iade almama gibi bir şansı yok. İade kargosunu da o ödemek zorunda. Yalnızca alım yaparken ödediğiniz hizmet bedelinin bir kısmı dolap tarafından iade edilmez size

Söylediğinden farklı bir ürün sattı ise iade almama gibi bir lüksü yok.

yok onu onemsemeyin birazdan sisteme düşer. sisteme düşer düşmez iade talebi oluşturun , satışı onaylamayın onaylarsanız iade edemezsiniz.
Sisteme düşmediye tıkladım. Gün sonunda düşer yazıyor. Video nasıl ekleyebilirim. Kanıt olarak eklemek istiyorum.

İade edecekseniz 127 TL PTT kargo ücretini ödeyin yoksa kabul etmem diyor. Çok canımız sıkıldı. Hem ayıplı mal sat hem de iadeye bunu söyle. Dört gözle bekliyorum teslim edilme aşamasını. Kanıt nasıl ekleniyor kızlar video?

canım dolap her konuda yardımcı oluyor eger haksız ısen gercekten. kullandıgım ıcın bılıyorum resım ekleme kısmından vıdeonu ekle . gerekirse destek mailinden mail atıp ulaş
kolaylıklar

Daha yeni iade ettim, yeni - kullanılmadı diye anlatılan bir çanta sipariş etmistim,derisi soyulmaya baslamis 😅 fotolari sanki aldığı gün 'belki satarim' diye çekmiş 😂😂
Hemen fotoları çektim,paylaştım. Önce satıcıya soruyor, o iade kabul ederse sorun değil, etmezse ertesi gün dolap yetkilileri bakıp karar veriyor..bende kadın ona gondermemi de istemedi, direkt param iade oldi
Nasıl oldu beynim durdu ben şimdi güç düğmesinin dönmediğini ve kablo makarasının sarmadığını video ile kanıtlayabilirim. Tozlu olduğunun fotoğrafını çekeceğim. Elimiz hep toz oldu. İnşallah benim de param yatar. Kızlar kimse dolaptan süpürge almasın. Çok üzgünüm ya.

Hanım efendi buradan eklenmiyor siz bin kişi yazdı sistemden yapacaksınız millet size nasıl anlatsın burada ?
Anladım sistemden video çekiliyor yani bunu soruyordum. Hiç video çekmedim daha önce bütün ürünler anlatıldığı gibi çıkmıştı hanımefendi.

Dolap, hesabım, dolap destek üzerinden yazın. Satıcıya da yazın ürün bahsettiğiniz gibi değil diye. İade kabul edenler var etmeyenler var. Dolap üzerinden biraz kurcalamak lazım seçenekler çıkar. Aldığınız ürün çok riskliymiş ama tercih etmezdim. En azından videosunu çekip göndermesini isterdim bahsettiği şeyler var mu diye.
Evet daha önce hiç başıma gelmedi. Adam bir de sıfır diyor yalancı. Yazdım mail olarak. Teslim edildi olduğu zaman iade talebi oluşturacağım

Sisteme düşmediye tıkladım. Gün sonunda düşer yazıyor. Video nasıl ekleyebilirim. Kanıt olarak eklemek istiyorum.
iade talebi oluştur sayfası çıkınca orda vdeo resim sekmesi açılıyor sizi yönlendirecek sayfanın kendisi zaten merak etmeyin.

X