- 16 Eylül 2022
- 796
- 420
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz bekleyin teslim edildi yazar bir gün sonra falan. Sonra iade oluştur kısmından yaparsiniz. Fotoğraf video ekleyip incelemeye gonderirsinjz muhtemelen satıcı iadeyi kabul etmez ama dolap inceler de kabul ederse satıcının yapacağı bişey yokOnaylamadım. Siparişi teslim aldım. Ama dolapta teslim edildi yazmıyor henüz teslimatta yazıyor. Kargocuda sanılıyor. O nedenle bir şey yazamadım dolap sitesine de.
Henüz sisteme düşmemiştir. Dodoya yazın ürünü teslim aldım ancak sistemde görünmüyor iade talebi oluşturmak istiyorum diye. Teslim edildi olarak düzenliyorlarOnaylamadım. Siparişi teslim aldım. Ama dolapta teslim edildi yazmıyor henüz teslimatta yazıyor. Kargocuda sanılıyor. O nedenle bir şey yazamadım dolap sitesine de.
yok onu onemsemeyin birazdan sisteme düşer. sisteme düşer düşmez iade talebi oluşturun , satışı onaylamayın onaylarsanız iade edemezsiniz.Mail atayım hemen. Kargoyu teslim aldım ama teslim edildi görünmüyor işte. Kargocuda sanılıyor.
İade almıyorum diyor işte. Bana aras kargo ile gönderdi. PTT kargo ile iade yapın 127 lirayı ödeyin diyor. Dolap destek mail yazdım. İyi de güç düğmesi dönmüyor. Kablo sarma makarası sarmıyor. Defolu ürünü bana satmış bir de kargo parası mı ödeyeceğim. Çok üzgünüm.İade seçeneğini seçip iade nedenine"Sesi aşırı fazla. Güç ayar düğmesi dönmüyor. Sesi kısılmıyor. Aşırı güçlü olduğu için halıyı kaldırıyor süpürmüyor" şeklindeki açıklamanı yazacaksın.
Tamam o zaman kargo teslim oldu gözüktükten sonra iade seçeneğini seçin ve ürünün söylenmeyen arızalarının videosunu çekip durumu açıklayan bir mesaj ile dolaba yükleyin.Onaylamadım. Siparişi teslim aldım. Ama dolapta teslim edildi yazmıyor henüz teslimatta yazıyor. Kargocuda sanılıyor. O nedenle bir şey yazamadım dolap sitesine de.
Satıcının dediğine bakmayın onun demesiyle olmuyor uygulamanın kuralları neyse ona göre olur. Dolap sizi haklı bulup iade talebini kabul ederse iade almama gibi bir şansı yok. İade kargosunu da o ödemek zorunda. Yalnızca alım yaparken ödediğiniz hizmet bedelinin bir kısmı dolap tarafından iade edilmez sizeİade almıyorum diyor işte. Bana aras kargo ile gönderdi. PTT kargo ile iade yapın 127 lirayı ödeyin diyor. Dolap destek mail yazdım. İyi de güç düğmesi dönmüyor. Kablo sarma makarası sarmıyor. Defolu ürünü bana satmış bir de kargo parası mı ödeyeceğim. Çok üzgünüm.
Söylediğinden farklı bir ürün sattı ise iade almama gibi bir lüksü yok.İade almıyorum diyor işte. Bana aras kargo ile gönderdi. PTT kargo ile iade yapın 127 lirayı ödeyin diyor. Dolap destek mail yazdım. İyi de güç düğmesi dönmüyor. Kablo sarma makarası sarmıyor. Defolu ürünü bana satmış bir de kargo parası mı ödeyeceğim. Çok üzgünüm.
Sisteme düşmediye tıkladım. Gün sonunda düşer yazıyor. Video nasıl ekleyebilirim. Kanıt olarak eklemek istiyorum.yok onu onemsemeyin birazdan sisteme düşer. sisteme düşer düşmez iade talebi oluşturun , satışı onaylamayın onaylarsanız iade edemezsiniz.
Bir de sııfrdı diyor yemin ederim hep tozlu göndermiş elimiz toz oldu. Video nasıl çekiliyor kanıt olsun istiyorum kızlar.Söylediğinden farklı bir ürün sattı ise iade almama gibi bir lüksü yok.
Hanım efendi buradan eklenmiyor siz bin kişi yazdı sistemden yapacaksınız millet size nasıl anlatsın burada ?Sisteme düşmediye tıkladım. Gün sonunda düşer yazıyor. Video nasıl ekleyebilirim. Kanıt olarak eklemek istiyorum.
Nasıl oldu beynim durdu ben şimdi güç düğmesinin dönmediğini ve kablo makarasının sarmadığını video ile kanıtlayabilirim. Tozlu olduğunun fotoğrafını çekeceğim. Elimiz hep toz oldu. İnşallah benim de param yatar. Kızlar kimse dolaptan süpürge almasın. Çok üzgünüm ya.Daha yeni iade ettim, yeni - kullanılmadı diye anlatılan bir çanta sipariş etmistim,derisi soyulmaya baslamis fotolari sanki aldığı gün 'belki satarim' diye çekmiş
Hemen fotoları çektim,paylaştım. Önce satıcıya soruyor, o iade kabul ederse sorun değil, etmezse ertesi gün dolap yetkilileri bakıp karar veriyor..bende kadın ona gondermemi de istemedi, direkt param iade oldi
İade talebi oluştururken resimlerini çekip ekleme şansınız varBir de sııfrdı diyor yemin ederim hep tozlu göndermiş elimiz toz oldu. Video nasıl çekiliyor kanıt olsun istiyorum kızlar.
Anladım sistemden video çekiliyor yani bunu soruyordum. Hiç video çekmedim daha önce bütün ürünler anlatıldığı gibi çıkmıştı hanımefendi.Hanım efendi buradan eklenmiyor siz bin kişi yazdı sistemden yapacaksınız millet size nasıl anlatsın burada ?
Evet daha önce hiç başıma gelmedi. Adam bir de sıfır diyor yalancı. Yazdım mail olarak. Teslim edildi olduğu zaman iade talebi oluşturacağımDolap, hesabım, dolap destek üzerinden yazın. Satıcıya da yazın ürün bahsettiğiniz gibi değil diye. İade kabul edenler var etmeyenler var. Dolap üzerinden biraz kurcalamak lazım seçenekler çıkar. Aldığınız ürün çok riskliymiş ama tercih etmezdim. En azından videosunu çekip göndermesini isterdim bahsettiği şeyler var mu diye.
iade talebi oluştur sayfası çıkınca orda vdeo resim sekmesi açılıyor sizi yönlendirecek sayfanın kendisi zaten merak etmeyin.Sisteme düşmediye tıkladım. Gün sonunda düşer yazıyor. Video nasıl ekleyebilirim. Kanıt olarak eklemek istiyorum.