- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 34
- Konu Sahibi ikincielci
Henüz talibi yoktu ayiririm sizin icin :)Canım sarar ceketi kimseye vermediysen bana ayira bilir misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz talibi yoktu ayiririm sizin icin :)Canım sarar ceketi kimseye vermediysen bana ayira bilir misin?
Siyah gömlek ekru bluz ve sarar ceketi almak istiyorum.başka şeyler koyacak san beklerim yoksa bunları netlestirelim canım.
Kolay gelsin
Bu ürünler 10 Tl az kullanılmıştır ve yıpranma veya hasar yoktur..
Eki Görüntüle 1383657 Eki Görüntüle 1383658
Merhaba, uzun hırkayı annem beğendi ona verdim :) kısa hırka penye boncuk gibi görünenler kendiliğinden topaklı iplik ve küçük payetler var M beden ama kalıbı dar sanırım 15 tl. önü baklava desenli krem kazak S beden 10 tl :)canim merhabalar iyi satislar burada biri boncuklu kisa digeri uzun iki tane pembe hirka var bir de duz beyaz kazak var bunlarin beden ve fiyatlarini sorabilir miyim satildi mi bu urunler acaba
ama siz bana 9 unda döncem demiştiniz benim beğendiğim bi kaç parça şey satılmış :
napalım kısmet değilmiş
Doğrudur ben bilmiyorum öyle pek sitedeki teknik verileri kusura bakmayın, aradığınız bir sey olursa söyleyin hepsini yüklemedim ürünlerin henüz :)giremedim ki zaten online süreme baksaydınız keşke
neyse napalım artık başka ciciler bakarım topiğinizden olur biter :)
12 den başlıyor canım başlığ yazmıştım kalanlar orada ama yenileri de ekleyeceğimkalanları topluca bı görebilsek.yada kaçıncı sayfada oldugunu soylesenız? beynıim döndü sayfalara bakmaktan