- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 34
- Konu Sahibi ikincielci
Takas yapmıyorum canımmeraba saatlere takas düşünürmüsünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takas yapmıyorum canımmeraba saatlere takas düşünürmüsünüz
Ben de memnun oldum canim seninle tanistigima. Duygularimiz karsilikli, senin de anlayisin, nazikligin icin teşekkür ediyorum :) Utandim simdi ne diyecegimi bilemedim ama beni cok mutlu ettin. Gule gule kullan, insallah hepsini severek giyersinMerhaba canım
Kargo için ancak fırsat bulup yazabildim. Canım her şeyden önce senin gibi bir insanla tanıştığım için çok memnunum. Sen çok dürüst nazik vicdanlı karşı tarafla empati kurabilen değerli birisisin.
Arkadaşlar ürünler tertemiz miss gibi kokuyordu geldiğinde özenle katlanmis paketlenmis bir sekildeydi.
Aldığım en düzenli en temiz en yeni giydilerdi hepsi çok güzel kaliteliydi.
Ayrıca kendisi çok anlayışlı bir satıcı fotoroflarda beğendiğim ama alıp giydiğinde bana yaskismadigini düşündüğüm ürünleri hiç sorun çıkarmadan iadesini kabul etti.
Kendisini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Tekrar çok teşekkür ederim. Takiptesin
Bol hayırlı satislar
Not: boyum 175 pantolon kisa geldigi icin satiyorum. Ilgilenen olursa boy olcusu verebilirim. :)
tabi canım whatsapp falan varsa atayım hemen oradanCanim Taba ayakkabının başka fotolarini istesem
Ebrucum selam, ilk sayfaya o kadar ürünü nasıl listeledin :)
10 taneden fazla kabul etmiyor bende, nereden yüklüyorsun fotoları?
Ben de Tamesis adlı üyeden gördüm :) araştırdım sordum soruşturdum. Başka bir yere albüm oluşturup oradan url sini kopyalayınca 20 resime kadar izin veriyormuş :) ben de 3erli olarak birleştirdim bi de daha fazşa sergileyebildim :)
Hımm, anladım canım teşekkür ederim