Dolabımdan ciciler için sadece 1. sayfaya bakmanız yeterli :)

Tesekkur ederim canim benim. Valla ben de severek aldim aslinda ama beden sorunu oldu bazilarinda, cogunu da hic giymedim bile..

page11.jpg
Eki Görüntüle 1381014 Eki Görüntüle 1381015 Eki Görüntüle 1381016
page10.jpg

Son düzenleme:
Canım beyaz dantelli bluzla pembe cüzdan ve krem çanta hepsini beğendim...Bunları da ekler misin....Toplamda ne kadar oldu bilmiyorum ama bişeyler yaparsın diye sormuyorum bile:))

Taabi canim ayarlariz toplaminda ama sen bana tam olarak hangileri oldugunu goster ben ona gore ayarlayayim :)

Canım beyaz dantelli bluzla pembe cüzdan ve krem çanta hepsini beğendim...Bunları da ekler misin....Toplamda ne kadar oldu bilmiyorum ama bişeyler yaparsın diye sormuyorum bile:))
hangi ürünleri istiyorsan tek halde whatsapptan atabilirsin fotoğrafını çekip. Ben fazla yükleyebilmek için ve düzenli dursunlar diye birleştirdim fotoğrafları..

Arkadaşlar almak istediğiniz beğendğiniz ürünler varsa cuma günü iki haftalığına şehir dışına gideceğim, gitmeden söyleyin hemen göndereyim ya da yanımda götüreyim gittiğim yerden gönderirim..

Bu ürünler 10 Tl az kullanılmıştır ve yıpranma veya hasar yoktur..
gömlek.jpg
kazak.jpg

Kışlık gömleklerin fiyatı düştü, tanesi 8 Tl..
Kırmızı hiç giyilmedi maviyi çok az giydim. Yıpranma ve hasar yoktur.
kışlıkgömlek.jpg

Renkli spor kazak spor bir şalla kombinlendiğinde çok hoş duruyor, kışlık bolero şık bir gömlek üzerine giymek için ideal bir ürün ve ikisinin de adet fiyatı sadece 5 Tl..
kaak.jpg

Kargom geldi ve cicilerimi aldım
..Resimdekinden bile yepyeni tertemiz. ..Yıkamaya bile gerek yok...Mağazadan yeni alınmış kadar hijyenik kullanmışsın
..Bir kere daha takdir ettim seni...Seninle alışveriş yapmaktan büyük zevk aldım...Çok tesekkurler:)

İkiden fazla ürün alana aşağıdaki hediyelerden istediğini göndereceğim :)
20150122_184920~2.jpg

Kolye uçları, küpe, bileklik tanesi sadece 15 Tl, hepsi 925 ayar gümüştür.
20150122_191446.jpg

X