- 9 Haziran 2013
- 213
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
ne zman eklersınız12 den başlıyor canım başlığ yazmıştım kalanlar orada ama yenileri de ekleyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zman eklersınız12 den başlıyor canım başlığ yazmıştım kalanlar orada ama yenileri de ekleyeceğim
ne zman eklersınız
yakın zamanlarda ekleyeceğim bu gece bir kısmını eklerim aradığınız bir şey varsa öncelik verebilirim :)[/
uzun hırka tarzı ürünler varsa olabiliilir
tşkler :)Bakayım canım vardır illaki :)
Merhaba bol kazançlar... Buradaki ayakkabı siyah süet değil mi? Yakından fotoğraf görebilir miyim topuk boyunu falan. Fiyatı en son kaç olur?Eki Görüntüle 1408883 Defacto S beden kazak 10 tl
mavi kot 28 beden 20 tl
37 numara hiç giyilmemiş ayakkabı 50 tl
ayakkabı lacivert renkli özel yapım bi ürün ve hiç giyilmedi o yüzden en makul ve son fiyatı yazdım. Ben sevmiyorum yüksek fiyat verip indirim yapmış gibi görünmeyi o yüzden fiyatlarım nettir. Ürünle ilgili yakın fotoğrafları size özel mesaj olarak atacağım :)Merhaba bol kazançlar... Buradaki ayakkabı siyah süet değil mi? Yakından fotoğraf görebilir miyim topuk boyunu falan. Fiyatı en son kaç olur?
Teşekkür ederim tamm istediğim model ama siyah arıyorum benayakkabı lacivert renkli özel yapım bi ürün ve hiç giyilmedi o yüzden en makul ve son fiyatı yazdım. Ben sevmiyorum yüksek fiyat verip indirim yapmış gibi görünmeyi o yüzden fiyatlarım nettir. Ürünle ilgili yakın fotoğrafları size özel mesaj olarak atacağım :)
Duz siyah olan bi ayakkabi daha var onu gordunuz mu acaba?Teşekkür ederim tamm istediğim model ama siyah arıyorum ben
Canim bi tane buldum aslinda ama kışlık biraz kalin yani gostereyim hemen :)hırka yokmu
Gördüm ben bantlı istiyorum çok üzüldüm lacivert olmasınaDuz siyah olan bi ayakkabi daha var onu gordunuz mu acaba?
umarım bulursun canım orada koyu çıkmış farketmemişim umutlandırmış gibi oldumGördüm ben bantlı istiyorum çok üzüldüm lacivert olmasına
Umudu bile güzeldi umarımmmumarım bulursun canım orada koyu çıkmış farketmemişim umutlandırmış gibi oldum
ckone bunu buldum canım sadece :/Eki Görüntüle 1411248 Misspoem M beden kışlık hırka 15 tl
38 numara ayakkabı 30 tl
cizdan 10 tl
Tişört satılık değildir.
zahmet oldu canım ..6.saydafa galiba canım pudra bir hırka var hala duruyormu?ckone bunu buldum canım sadece :/
aa evet ya bak unuttum onu ben artık kafam karışıyor bazen ne koydum ne koymadım hatırlamıyorum onu son sayfalara ekledim sanmıştım kusura bakma. Duruyor hala ama o penye bir hırkazahmet oldu canım ..6.saydafa galiba canım pudra bir hırka var hala duruyormu?