Dokuz Doğuranlar

kafayı yicem artık bütü gece uyutmadı ya bacakalrım agrıyo :KK43:((
Acaba bir rahatsızlığı var kuzum ağrıyan yeri işte ağızları var dilleri yok diye buna denir konuşsa anlarsın ama uyumadığına göre kesin vardır birşeyini hakseverim :KK43:

Acaba bir rahatsızlığı var kuzum ağrıyan yeri işte ağızları var dilleri yok diye buna denir konuşsa anlarsın ama uyumadığına göre kesin vardır birşeyini hakseverim :KK43:

huysuz canım huysuz bi cocuk doguştan böle olurmu ya uyur ya bişi bişi tutuncak bi dalım var oda yemesi iyi bi gün uyumaz hasta dersin ben deliricem dogdugundan beri okuyorum okuyorum uyku eğitimlerini deliricem 12 saat kesintisiz dleiksiz uyuması lazım ne deliksizi kevgir gb bizim uyku yarım saatte bi saatte 2-3 kalkıyosan uyudum diceksin o gözünü açmadan emzir yatır emzir yatır senin uykunun içine edilsin problem yok bide bu geceki gb kendide uyumaması var işte o zman cok kalktıklarına şükreder yapıyo insanı çıldırıcam uykusuzluk hiçbişeye benzemiyo çünkü başka alternatifi yok yiyince geçmiyo gezince geçmiyo kafa bi milyon hiç uykuya düşkün insan değildim ne var hiç uyumasada bakarım derdim ama öyle değilmiş :KK43:(

Senin nen var kuzum pelinin yaramazlığımı eşin mi eltin mi görümcen mi kayananamı
Arkadaşlar biz hiç açılıp anlatmıyoruz böyle işte:KK14::KK14::KK14:
Hicbiri degil canim
Annem yine hasta..sık sık gidiyorum..aslinda cok faydam olmuyor ama gitmezsem aklim hem annemde hem babamda kaliyor
gidip gelince evi toparlayamiyorum
pelinle perisan oluyorum
vildanin dersleri cok sıkı bu sene teog sinavina girecek..oda gelmek zorunda kaliyor zor oluyor
rabbim anneme sifa versin..kimseyi kimseye muhtac etmesin insallah

kafayı yicem artık bütü gece uyutmadı ya bacakalrım agrıyo :KK43:((
Canim benim dr 4 yasina kadar gece uykusu düzene girmez demisti
pelinde bölük pörcük uyuyor
bende uykuyu cok severim..aksama kadar pilim bitiyor zaten
birde gece sabaha kadar ugrasiyom

12 gün günüm gecti..eteklerim tutustu
birde korunmuyoruzya ..ya olursa napacam ben yandim dedim
pazartesi dr gittim kan aldirdim..ogleden sonra sonucu aldim negatif cikti nasil sevindiiiiiiimmm
Dün sabahta adet oldum..yarina randevu aldim spiral taktiracam
kapasitem 3. Bebisi kaldirmaz
benden bu kadar
rabbim bunlara saglikve uzun hayirli ömür versin..

Haksever sanki yareni anlatmissin,bi an ben yazdım sandım...her ne kadar gece iyi kötü yatsada ben hep ayaktayım bazen de deli gibi agliyo,gece gece ne olduğunu sapitiyo insan.o kadar huysuz ve mutsuzKÎ anlatamam..az önce yeri göğü inletti battaniyede salladik son çözüm..zaten salliycak ne kolum ne belim,nede bacagim kaldı..yinede suan hala ayagimda korkudan bırakmıyorum yerine aklım çıkıyor agliycak diye halâda kipirdaniyor...buna bide çarpı 2 yağızı ekle düşün halimi...bunlarda geçecek inşallah sabır sadece.ınan tek değilsin..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

6:00 ezan okunuyor ve ben halâ ayaktayım...sadece toplam 1:30saat kadar uyudum...:-) ......gelde bu günü geçir.. Hahaha allahtan uykuyu sevmiyorum...gecelerin lordu oldum çıktım 10 aydır...:-) :-) haa bu arada 7,8 gibi tamamen kalkar... canı sağolsun napayim...:-)

Hicbiri degil canim
Annem yine hasta..sık sık gidiyorum..aslinda cok faydam olmuyor ama gitmezsem aklim hem annemde hem babamda kaliyor
gidip gelince evi toparlayamiyorum
pelinle perisan oluyorum
vildanin dersleri cok sıkı bu sene teog sinavina girecek..oda gelmek zorunda kaliyor zor oluyor
rabbim anneme sifa versin..kimseyi kimseye muhtac etmesin insallah
Benim o hiç aklıma gelmemişti ya çok geçmiş olsun aynı hastalıkmı canım ne diyeyim rabbim şifasını versin sanada sabırlar versin şu mübarek günde
Faydan olmazdır ama yinede gitmek istersin işte yanlarında olmak istersindir
Vildanımada başarılar diliyorum kuzum ya Allah okumak isteyenlere yardım etsin dersler sınavlar çok zor :KK43:
Spiral taktırcam demişsin bencede taktır bi an önce ha kaldımı kalacakmı stres yaşamaktnsa rabbim iki kızını bağışlasın uzun ömürler versin onlara acılarını göstermesin inşallah aman yeter bacım iki tanesi şimdi sana etrfatn ee hadi 3 nerede derler ama takma kimseyi yada bide erkek çocuk derler derlerse desinler hiç takma :63::63:
Aminn allah kimseyi kimselere muhtaç etmesin

huysuz canım huysuz bi cocuk doguştan böle olurmu ya uyur ya bişi bişi tutuncak bi dalım var oda yemesi iyi bi gün uyumaz hasta dersin ben deliricem dogdugundan beri okuyorum okuyorum uyku eğitimlerini deliricem 12 saat kesintisiz dleiksiz uyuması lazım ne deliksizi kevgir gb bizim uyku yarım saatte bi saatte 2-3 kalkıyosan uyudum diceksin o gözünü açmadan emzir yatır emzir yatır senin uykunun içine edilsin problem yok bide bu geceki gb kendide uyumaması var işte o zman cok kalktıklarına şükreder yapıyo insanı çıldırıcam uykusuzluk hiçbişeye benzemiyo çünkü başka alternatifi yok yiyince geçmiyo gezince geçmiyo kafa bi milyon hiç uykuya düşkün insan değildim ne var hiç uyumasada bakarım derdim ama öyle değilmiş :KK43:(
Allah yardımcın olsun kuzum olmasa bir dert olsa bir dert rabbim sabırlar versin sana
Bende uykuya düşkün değilim diyordum ama bu sene bende çok yatıyom önceleri 00:00 dan sonra yatardım sabahda 06:50 de kalkarım mecburiyetten eşime kahvaltı hazırlamak için gün içindede başka hiç uyumam ama bu sen hem erken yatıyom hemde çok yatıyom ya :KK43:

Ayşem vallahi elimden geldiğince buralardayim...Malum çok sıkıntılı günler yaşıyorum yaramazlarla...anneannem çok ağır olmasına rağmen annem cok büyük bi fedakarlık yapıp herşeyi göze alarak geldi cuma günü..bi on gün kalıp gidecek anca..valla acıdı halime böyle iki yaramazla ev iş güç yemek...vs nasıl beceriyon diye,ana işte ağlayıp duruyor halime...ahh gurbetlik...bu arada yeni tayin yerleri açıklandı,bakalım hangi iller var sıraya koycaz..belkide birilerinizle bulusuruz...son olarak gözümü karartıp çok lazimmis gibi yarenin kulağını deldirdim bugün..hiç aglamadi..akşam ve gece biraz huysuzluk yaptı..ilaç verdim zaten..neyse hepinizi öpüyorum..sabahın 6 sı suan ancak yazabiliyorum gördüğünüz gibi.. :-)

uzun zamandır bende gelmiyordum buraya 2 cocukla kolay değilmiş herşeye yetişmek bunu çok iyi anladım :KK53:
en son neslişti hamile olan varmı değişiklik listede bilmiyorum eski sayfaları okumadım umarım herkes iyidir :KK51:
bende serdarla kaanın peşinde koşturup duruyorum işte hersey yolunda Allahıma şukur uyku dışında sorunum yok sadece deliksiz uzun uzunnn uykulara hasretim okadar:KK14:

Sayfamızda 2000 olmuş az az olsada iyi iyi idare eder işte
Neyse akşam cevaplarım alıntılarım herkesleri :)

Selam bayanlar topiğimiz ikinic sıralara düşmüş
Nerede herkesler divin annen nasıl oldu diğer kızlar ses verin aloo :KK43:
Canim annem bugun yatti hastaneye
ablam oğlunu nişanladi bu arada pelin hastalandi larenjit olmus
kosturmayla geciyor ömrüm
sordugun ilgilendigin icin cok saol

Canim annem bugun yatti hastaneye
ablam oğlunu nişanladi bu arada pelin hastalandi larenjit olmus
kosturmayla geciyor ömrüm
sordugun ilgilendigin icin cok saol
Canım sormammı hiç annene çok geçmiş olsun inşallah geçer gider dertler ne diyelimde:KK43:
Ablandamı kaynana olacak artık allah tamamına erdirsin hayırlı olsun inşaalah :)
Pelinimede geçmiş olsun kuzum ya kıyaama ben ona :KK43:

Ayşem vallahi elimden geldiğince buralardayim...Malum çok sıkıntılı günler yaşıyorum yaramazlarla...anneannem çok ağır olmasına rağmen annem cok büyük bi fedakarlık yapıp herşeyi göze alarak geldi cuma günü..bi on gün kalıp gidecek anca..valla acıdı halime böyle iki yaramazla ev iş güç yemek...vs nasıl beceriyon diye,ana işte ağlayıp duruyor halime...ahh gurbetlik...bu arada yeni tayin yerleri açıklandı,bakalım hangi iller var sıraya koycaz..belkide birilerinizle bulusuruz...son olarak gözümü karartıp çok lazimmis gibi yarenin kulağını deldirdim bugün..hiç aglamadi..akşam ve gece biraz huysuzluk yaptı..ilaç verdim zaten..neyse hepinizi öpüyorum..sabahın 6 sı suan ancak yazabiliyorum gördüğünüz gibi.. :-)
Ana işte onunda orada anası varmış ama bak sana kıyamamış oda gurbet zor olmazmı hiç
Annen de inşallah sağlığına tez vakitte kavuşur rabbim yardımcısı olsun
Tayin durumu ne zaman açıklanacak ki bak çok merak ettim askeriyede değil mi senini eşin ben mi yanlış biliyoruminşallah gönlünüzce iyi bir yer hayırlı bir yer çıkarda annenlere yakın olursun kız bide bakıyon izmire çıkıyor mu ne iyi olur valla

X